stimpak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sabunu eline alan, eline almış demek o %100 kanser riski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 son zamanlarda leş bi tayfa görmeye başladım buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 %100 se risk olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kıllanmak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dufrasne said: Listedeki TÜM tavsiyelerin tersini yapıyorum. Ve sıvı sabun kullanıyorum artı parmağımda açık yara var şu an. 5 seneye ölmezsem mail fake. bye. Türkiyenin senin gibi fedakar dostlara ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ferrero said: *Telefona SOL kulağınızla cevap verin. TUVALETE SOL AYAKLA GİRİP SAG AYAKLA ÇIKIN İŞEMEDEN ÖNCE DESTUR DİYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 çilekli sıvısabun ekmekle çok güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 canola said: http://forum.paticik.com/read.php?13,4426781 Ahh geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Tereyağ üstü pürel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Pil konusu hatalı yanılmıyorsam. Pilin az olması daha çok radyasyon değil çekim gücünün az olması daha çok radyasyon yaymasına neden oluyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 mulgear6 said: Ferrero said: *Telefona SOL kulağınızla cevap verin. TUVALETE SOL AYAKLA GİRİP SAG AYAKLA ÇIKIN İŞEMEDEN ÖNCE DESTUR DİYİN Ya kalp sol tarafta olduğu için sol taraf sakıncalı olmaz mı niye sol elimizle konuşuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar