Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 evet aciklanmiş bakalim bizi nere alcak seneye... Sayısal 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ales'in hesaplanışında her soru eşit puanda değilde daha çok bilinen sorular az puan bilinmeyenler çok puan gibisinden bir şey varmış diye duydum doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sayısal 83. beklediğimin çok altında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yunusemre said: ales'in hesaplanışında her soru eşit puanda değilde daha çok bilinen sorular az puan bilinmeyenler çok puan gibisinden bir şey varmış diye duydum doğru mudur?valla resmi bişi var mı bilmiyom ama evet hep standart sapmanın olduğunu sölerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu arada tubitak bursuna katılım şartları da değişmiş yakın zamanda snrm, 91 üstü Ales puanı ve 3.00 ortalama üstü getirmek gerekiyormuş başvuru için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Soru kitapciginda, bolum baslarinda sorularin katsayilari yaziyordu. Sorusuna ozel hesaplama oldugunu pek sanmiyorum. Ha oyleyse yanlis bilgi vermis oluyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Oh be. istediğimi almışım. Kafadan 2 sene rahatım nihayet. Ha bir de, ALES'in süresi uzatıldı diyorlar, bir bilgisi olan var mı? 2 mi 3 yıl mı? veya neye göre değişiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bu seneden itibaren 3 yıl olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 d şıkkı olarak salladığım son 40 sözel sorusundan sadece 3ü tutmuş çok dengesiz dağıtıyor bu ösym boş bıraksam daha iyiymiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hahah yazık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 forgiver said: d şıkkı olarak salladığım son 40 sözel sorusundan sadece 3ü tutmuş çok dengesiz dağıtıyor bu ösym boş bıraksam daha iyiymiş :/ İyi tutmuş, 2.5/10 şansın varken xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 40 sorudan en kötü 7-8 tane tutması lazımdı, yanlışlar doğruyu götürdükten sonra zarara girmemek için sebepsiz yere saçma riskler almak, niye yapıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar