-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 gittigidiyordan aldım bir adet. biraz önce geldi,ama açıkçası çakma gibi duruyor =( emin olamıyorum. ayakkabının içinin filan resmini çekip koyabilecek olan var mı aranızda =/ bi el atın,bi yardımcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 çakma gibi nasıl duruyor,ayakkabının içinde etiket var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 resmini sen çekip koy kimsede bile yoksa biz yorumlayalım. olmadı iade edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 çakma gibi duruyosa çakmadır kesin, geri gönder edito: yazın görmüştüm çakma dunk direk anlaşılıyo hem hafif hemde dış kaplaması dandik, zaten ayakkabının tipi çakma olmaya meyilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nasıl bir kriter lan o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bide almadan önce adamın yorumlarını okumuyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 okudum herkes çok iyi çok güzel bilmem ne demiş. sanırım gerçek degil nalet olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 çokzel diyenlerin aldıkları diğer ürünlere bile bakıyorum ben, hani demiş ama kriterleri nedir bu adamın falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ürün orjinal olmadıgından dolayı iade edebiliyor muyum peki? bi de ayakkabı bu yani böyle olması gerekiyordu. içindeki pedinin filan alakası yok bendekinin.ve dili de süet degil. http://www.sneakerobsession.com/5979/nike-womens-dunk-high-brown-pink/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 süet değil derken süetin çeşitleri var yalnız . tutumu böyle pütürlü bir tutum değil mi, tamamen naylonumsu mu geliyor eline ayakkabının dili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 orjinal olmadığından iade edemezsin. açıklamalarda yani ürünün tanıtım sayfasında yazanlardan farklı ise satıcı ile görüşmene gerek kalmadan iade hakkın var. yani açıklamalarda orjinal yazıyorsa ve değilse edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Eğer adam sana orjinaldir diyerek sattıysa edebilirsin, ama öyle bir şey demediyse hayır. İade edebilmen lazım ama gittigidiyor'da memnun kalmadığın gerekçesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 oh kazık yedim o zaman.. ayrıca evet ayakkabının dili direk naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bir tekstilci nasihati , hiç bir tekstil ürününü dokunmadan almayın =) geçmiş olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Sen kargodan aldığında inceleyecektin ayakkabıyı, bakacaktın görecektin, cık bu olmaz diyip o arada verecektin geriye aynen. Kargolayan abiyi incelemeyecektin, neler yazıyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ayakkabi konusunda cimri olmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 belki kargocu abi iyi çıkar? ne bileyim bana kargocu abla denk gelse.. hoş gelse kesin başka bir şey çıakr o kargocu abla mı olurmuş kimi kandırıyoprum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Aldığın abiye mesaj at sen, böyle böyle orjinal değil bu, iade etmek istiyorum de. Mırın kırın olursa ona göre puanını verir yorumunu yaparsın, o nedenle büyük ihtimalle geri yolla ablam sen diyecek en kötü ihtimal. Paran zaten hala GG'de olduğundan geri alırsın rahatçana. Tabi 3 günlük muayene süresini geçirmediysen geçerli bu. GG'de alışveriş yaparken o yazıları falan okuyun, ben de hukukçu tavsiyesi vermiş olayım =P adamlar çok sade bir dille yazmış ne yükümlülüğünüz var ne beklemeniz lazım ne yapabilirsiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bağcıklarının ucundaki şeffaf kaplamaya bak orda nike arması fln olması lzm.belki ordan anlayabilirsin ama emin deilim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 lan ne çirkin bi ayakkabıdır bu ya.bide dünyanın parasıdır kesin ha aynı ayakkabıya "cemil" diye marka bassam giyer misiniz. edik:ulan zevk meselesi bana ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Theridone said: ayakkabi konusunda cimri olmamak lazim. hayır bence cimri olmak alzıma didasın vespa koleysiyonundan ayakkabı aldım hep arkalarını vurdu :( üstelik 200 kaat verdim evlat acısı gibi oturdu, yas dönemindeyim hâlâ ve ayaklarımın arkası aciyür paracıkalrım "neden bizi bıraktın, neden bizi bıraktın :(" diye rüyalarıma giriyür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 gördüğüm tek güzel dunk ehehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bu ayakkabı hiç hatun ayakkabısı değil ya. kaba böle kalın. yav incecik babetler giyin. minicik ayakkabılar giyin ): ork ayağı gibi oluyor böle ayakkabılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 BabacumMostors said: hayır bence cimri olmak lazım adidasın vespa koleksiyonundan ayakkabı aldım hep arkaları vurdu :( üstelik 200 kaat verdim evlat acısı gibi oturdu, yas dönemindeyim hâlâ ve ayaklarımın arkası aciyür paracıklarım "neden bizi bıraktın, neden bizi bıraktın :(" diye rüyalarıma giriyür :( dostum 200 lira verdiysen gidip degistirseydin ya.. gidip atma parani sokaga yahu. Az mi.. ayrica cakma ayakkap alacagina tutucan kendini biraz, biriktiricen parani gidip alican orcinalini. + olarak; bak sen bir BonePart iki, ayaklarinizla yaziyosunuz gozumden kacmiyo degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 geçmiş olsun son çare olarak satıcıyla temasa geç bide memnuniyet'i düşük mü adamin baktınmı hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar