aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Estel_Anorien said: kazık kadar adamlar toplaşıp testesteron deryası içinde günde 150 kişinin ellediği bilgisayarlarla oynuyorlar. mükkemmmel bir eğlence anlayışı. bi de sabaha kadar.
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Arkadaşım Facebook akauntumu msg bombardımanına tutmayın yahu. Kızdan meseaj geldi mi diye seviniyorum seks partisi falan yazıyor heyecanlanıyorum sonra gönderene bakıyorum paticik. Olmuyor olmuyor. P.S. bu sefer gelebilirim yok ama gelecek sefere inşallah.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 gelip wow oynasam döver misiniz lan? :D raid yapacağdık bu akşam.
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dun bi ara benim de boyle bi risk wardi allahtan pazartesiye attılar sindragosayla lich king i sdf :P
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Estel_Anorien said: kazık kadar adamlar toplaşıp testesteron deryası içinde günde 150 kişinin ellediği bilgisayarlarla oynuyorlar. mükkemmmel bir eğlence anlayışı. TOPLANIP DARBUKA MI DÜMTÜKLETELİM BİLEDER?
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Estel_Anorien said: kazık kadar adamlar toplaşıp testesteron deryası içinde günde 150 kişinin ellediği bilgisayarlarla oynuyorlar. mükkemmmel bir eğlence anlayışı. SEN NE ANLARSIN KI.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Saeros said: Estel_Anorien said: kazık kadar adamlar toplaşıp testesteron deryası içinde günde 150 kişinin ellediği bilgisayarlarla oynuyorlar. mükkemmmel bir eğlence anlayışı. TOPLANIP DARBUKA MI DÜMTÜKLETELİM BİLEDER? ahaha :D
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gozleme acsa kosa kosa gidersiniz ama.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 su an hepsi agd olmustur ha. sabaha kadar durdularsa anca 8 gibi kendilerine gelirler.
Phae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 şu yakın zamanda bi lan party yapsak süper olur
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 şubatın 6 sında yapsak aslında şahane olur
Öne çıkan mesajlar