Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ankaragücü paraları ödemediği için kaldığı otelden atılmış. Rezillik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 gece yarısı mı ne olmuş bu olay hemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bizde şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben unuttum be bu adamı:D iyi oynuyormu bari hiç izlemedimde ankaragücü nün maçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 canola said: bizde şuanda dostum açık adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 eve zenci aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ankaragücü'nde rezillik dizboyu oldu, hocayı yıldırmak için herşeyi yapıyor Gökçek Jr, ayrıca 5 aydır hocaya ve takıma para verilmiyormuş. Üstüne Hikmet Karaman'a çok para vermişler biz azaltıp hakettiği kadar vereceğiz diyor. Bu tutmayınca şimdi Hagi'yi getirmeye kasıyormuş Jr, ama Hagi'nin bu yavrunun oyununa geleceğini hiç sanmam. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12930707.asp?gid=211 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Şehri rezil ettikleri yetmedi , Ankaraspor ve Ankaragücünüde rezil ettiler ailecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Dün basım toplantısı yapıyodu bi izleyim dedim kaç yaşında bu jr bilmiyorum da hiç yakışmıyor konuşamıyor falan..Yazık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 CEY AR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 http://www.hurriyetmax.com/ankaragucu/12929772.asp?gid=329 İngiliz medyasına düşmüş olay, kırk yılın başı Batı Avrupalı futbolcu geldi ülkeye, ona da rezil olduk Gökçekgil sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar