Gilean Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 evet bugün kadıköydeydim arkadaşlarla..tripteydik..sonra ben bi orange a fideyim dedim baktım Lalunya karakteriyle biri oynuyo..e dedim bu ceti..ama konuşmadım:Dcesaret yok bende..ha bu arada adam pis sakal bırakmış:D[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 oha cok enteresan[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 wow![hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 hehe cdyi aldım bakalım girsin mata nete keyleride alıcam[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 lol bende oyunda gördüm 2 DD çektim toplamda 300+ vurdu o sırada birisi çaktı indi aşşa ben vuramadan :) du bakiim SS koyayim aldim ss'ini :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 :) vurduktan sonra farkettim lalu olduunu.. dün de gesp kaçarken snare çakmıştım peşinde 20 troll :) ben daha yakalayamadan ölmüştü :P[hline] MCP | MCSE | CCNA --------------------------------------Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Güçlüyü mü? o 24/7 orda heheh ben konuştum cesaret edip çok güzel bir arkadaşlık başladı eheh yamuk *** seni hehehe.[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... LordSoth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: Thalion, 03 March 2003 00:20 tarihinde demiş ki: :) vurduktan sonra farkettim lalu olduunu.. dün de gesp kaçarken snare çakmıştım peşinde 20 troll :) ben daha yakalayamadan ölmüştü :P[hline] MCP | MCSE | CCNA --------------------------------------Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Şu laluyu öldürdüğün karakterin mesleği ne acaba merak ettim de?[hline]"Sevgi kalp kırar!" "Onurum yaşamımdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeriaLKilla Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ölen scout öldürmede katkisi olan skald bu konuşanda ençantırıs;D[hline]Aluvian lefel50 ençantiris Hibby/Prydwen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LordSoth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 teşekkür ederim saol[hline]"Sevgi kalp kırar!" "Onurum yaşamımdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 aluv sen pywrd de lvl 50 chanter mı aoldun? yoksa trade falanmı? exca daki char noldu? geçen gördün aluvian ı ama sen diildin tabe[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeriaLKilla Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 oskijim trade olayini biraktim çok sakhat ish oldugu için en son inf aldim onu satip yeni daoc aldim sonra prydde yeniden yani 0 dan chanter kastim :) 5-10 günde elli yaptik tabe ;P[hline]Aluvian lefel50 ençantiris Hibby/Prydwen [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 28 April 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 neden pyrd diye sormak geldi içimden aluv cuum[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Romario Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 abi orange cafede ben hep goruom launayi orada gizli screenlerini fln yuruttum disketlere :P ama laruna oldunu anlamadim bole aptal aptal konustum si yi almis[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! [Bu mesaj Romario tarafından 28 April 2003 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeriaLKilla Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 neden pryd çünkü excden baydim yeterince oynadim boqu çikti rvr nin bence orda nerdeyse excdeki her realm de savashtim birasda prydde oyniim dedim o yüsden[hline]Aluvian lefel50 ençantiris Hibby/Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 prydwen in ortami nasil? gene cacık rvr mi?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 rvr nin nas boku çıkar olm heryerde aynı işte keşke exc a gelseydin 4 türk kaldık hibby de zıten[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: Romario, 28 April 2003 23:36 tarihinde demiş ki: abi orange cafede ben hep goruom launayi orada gizli screenlerini fln yuruttum disketlere :P ama laruna oldunu anlamadim bole aptal aptal konustum si yi almis[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! [Bu mesaj Romario tarafından 28 April 2003 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] naaptin lan benim screenie lerimle?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Romario Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 abi bi dragon screenlerin vardi duvar kagidi yaptim valla cok guzeller tutamadim kendimi :P[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bak prince koprusunden asagiya atlarkende resimlerim var :) bir tanede dragon a solo slam koydugum ss var :) (special thanks to osbcurd who run towards to golesthant and vacuum his fire breath) :) melee de dragondan 3 hit aldim bi kerede havaya firlatildim :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Romario Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 biliyorum onnar var bende hatta bi ss de dragonun icine girmissin bi ss de stalth olup dragnu dikizliyosun fln da fln[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yok olm ben direk dragon a kalkanla vurdugum ss i diyorum :) yeni aldim onu bak kacirmissin :Pkos kos orange a kos :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Romario Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 dun gidecek tim vazgectim slai aksmlari fln gelion sen gecen gun si oynuodun tomb da hicbiseye dalmayip beles loot topluodun bi 40 kisi arasinda :P[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Lalunya'yı Gördüm :D × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Thalion Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 lol bende oyunda gördüm 2 DD çektim toplamda 300+ vurdu o sırada birisi çaktı indi aşşa ben vuramadan :) du bakiim SS koyayim aldim ss'ini :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 :) vurduktan sonra farkettim lalu olduunu.. dün de gesp kaçarken snare çakmıştım peşinde 20 troll :) ben daha yakalayamadan ölmüştü :P[hline] MCP | MCSE | CCNA --------------------------------------Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Güçlüyü mü? o 24/7 orda heheh ben konuştum cesaret edip çok güzel bir arkadaşlık başladı eheh yamuk *** seni hehehe.[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: Thalion, 03 March 2003 00:20 tarihinde demiş ki: :) vurduktan sonra farkettim lalu olduunu.. dün de gesp kaçarken snare çakmıştım peşinde 20 troll :) ben daha yakalayamadan ölmüştü :P[hline] MCP | MCSE | CCNA --------------------------------------Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Şu laluyu öldürdüğün karakterin mesleği ne acaba merak ettim de?[hline]"Sevgi kalp kırar!" "Onurum yaşamımdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ölen scout öldürmede katkisi olan skald bu konuşanda ençantırıs;D[hline]Aluvian lefel50 ençantiris Hibby/Prydwen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 teşekkür ederim saol[hline]"Sevgi kalp kırar!" "Onurum yaşamımdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 aluv sen pywrd de lvl 50 chanter mı aoldun? yoksa trade falanmı? exca daki char noldu? geçen gördün aluvian ı ama sen diildin tabe[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 oskijim trade olayini biraktim çok sakhat ish oldugu için en son inf aldim onu satip yeni daoc aldim sonra prydde yeniden yani 0 dan chanter kastim :) 5-10 günde elli yaptik tabe ;P[hline]Aluvian lefel50 ençantiris Hibby/Prydwen [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 28 April 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 neden pyrd diye sormak geldi içimden aluv cuum[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 abi orange cafede ben hep goruom launayi orada gizli screenlerini fln yuruttum disketlere :P ama laruna oldunu anlamadim bole aptal aptal konustum si yi almis[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! [Bu mesaj Romario tarafından 28 April 2003 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 neden pryd çünkü excden baydim yeterince oynadim boqu çikti rvr nin bence orda nerdeyse excdeki her realm de savashtim birasda prydde oyniim dedim o yüsden[hline]Aluvian lefel50 ençantiris Hibby/Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 prydwen in ortami nasil? gene cacık rvr mi?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 rvr nin nas boku çıkar olm heryerde aynı işte keşke exc a gelseydin 4 türk kaldık hibby de zıten[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: Romario, 28 April 2003 23:36 tarihinde demiş ki: abi orange cafede ben hep goruom launayi orada gizli screenlerini fln yuruttum disketlere :P ama laruna oldunu anlamadim bole aptal aptal konustum si yi almis[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! [Bu mesaj Romario tarafından 28 April 2003 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] naaptin lan benim screenie lerimle?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 abi bi dragon screenlerin vardi duvar kagidi yaptim valla cok guzeller tutamadim kendimi :P[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bak prince koprusunden asagiya atlarkende resimlerim var :) bir tanede dragon a solo slam koydugum ss var :) (special thanks to osbcurd who run towards to golesthant and vacuum his fire breath) :) melee de dragondan 3 hit aldim bi kerede havaya firlatildim :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 biliyorum onnar var bende hatta bi ss de dragonun icine girmissin bi ss de stalth olup dragnu dikizliyosun fln da fln[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yok olm ben direk dragon a kalkanla vurdugum ss i diyorum :) yeni aldim onu bak kacirmissin :Pkos kos orange a kos :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 dun gidecek tim vazgectim slai aksmlari fln gelion sen gecen gun si oynuodun tomb da hicbiseye dalmayip beles loot topluodun bi 40 kisi arasinda :P[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar