paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Selam, Word'de bir teklif formatı hazırlıyorum. Sorunum şu; Kapak tasarımı sonrası 2inci sayfaya üst/alt bilgi eklediğimde otomatik olarak ilk sayfaya da ekliyor. Çerçeve eklerken ilk sayfa diye sınırlayabiliyoruz ama bu üst/alt bilgi için bu tarz bir tanımlama mümkün olmuyor. Ayrıca sayfalara numara verirken kapağı (yani ilk sayfa) da sayıyor. Bunu ayarlamanın bir yolu var mı? Word 2003 kullanıyorum bu arada. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 header/footer ayarlarinda "ilk sayfa digerlerinden farklidir" diye bir secenek olacak. sayfa yapisinda da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Selam, Evvet :) Artık ilk ve diğer sayfaların header/footer içerikleri aynı değil. Fakat sayfa numaralandırmada sorun devam ediyor :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Şimdi different first page'i sectikten sonra numaralandırmak üzere ikinci sayfanın header'ına geliyorsun. İmleç ikinci sayfanın headerında iken page number ekliyorsun. İlk sayfadaki number cıkmıyor, direk ikinci sayfadan 2, 3, 4... seklinde gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Selam, Peki 2inci sayfadan 1 diye nasıl başlar bu :) Sonuçta ilk sayfa kapak olacak : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 onu bende denemiştim de olmuyor sanırsam, kapagı illa 1 yapıyor, ki aslında mantıklı. Öyle bırak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 evet oyle olmuyor. zaten sunum, rapor falan verirken hep oyledir ki sayfaların numaraları. yani diger sekilde yapmak istiyorum ulan banane diyebilirsin haklısın tabi. onun icin tek tek elle giriyosun. ben bi keresinde becermistim galiba da karısık is, hatırlamıyorum simdi. belki de yapamamısımdır. zaten ms yazılımları boyle kullanıcıyı sevmeyen, heryeri karman corman olan arayuzlere sahip oldugundan word settinglerinden de nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 soyle yapabilirsin. kapak vs den sonra insert section diyebilirsin. sonra bu section icin sayfa numarasi hedesini yaparsan duzelir. tam anlatamiyorum cunku office 2k3 yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ya oyle kasacagına kapagı yap, al printini. icerigi de ayrı word dosyasında hazırla, numaralandır 1'den olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Selam, Dosya özelliklerinden girip BAŞLIK - KONU - AÇIKLAMA gibi bilgileri giriyorum. Örneğin teklif numarası ve teklif konusu ile ilgili kişi/firma bilgisi. Sonra sayfaların altına alan tanımlaması ile bu bilgileri otomatik koyabiliyorum. Her dosya için özellikler değiştirilebiliyor çünkü. Alan bilgisi formülüne müdahale ile sayfa numarasına +/- bilmemkaç yapılabiliyormuş ama o kadar kasamayacağım :) Bilgiler için teşekkürler ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar