Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Word'de ilk ve diğer sayfa ayrımı

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Word'de bir teklif formatı hazırlıyorum. Sorunum şu;
Kapak tasarımı sonrası 2inci sayfaya üst/alt bilgi eklediğimde otomatik olarak ilk sayfaya da ekliyor. Çerçeve eklerken ilk sayfa diye sınırlayabiliyoruz ama bu üst/alt bilgi için bu tarz bir tanımlama mümkün olmuyor. Ayrıca sayfalara numara verirken kapağı (yani ilk sayfa) da sayıyor. Bunu ayarlamanın bir yolu var mı?

Word 2003 kullanıyorum bu arada.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyle olmuyor. zaten sunum, rapor falan verirken hep oyledir ki sayfaların numaraları. yani diger sekilde yapmak istiyorum ulan banane diyebilirsin haklısın tabi. onun icin tek tek elle giriyosun. ben bi keresinde becermistim galiba da karısık is, hatırlamıyorum simdi. belki de yapamamısımdır.

zaten ms yazılımları boyle kullanıcıyı sevmeyen, heryeri karman corman olan arayuzlere sahip oldugundan word settinglerinden de nefret ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Dosya özelliklerinden girip BAŞLIK - KONU - AÇIKLAMA gibi bilgileri giriyorum. Örneğin teklif numarası ve teklif konusu ile ilgili kişi/firma bilgisi.

Sonra sayfaların altına alan tanımlaması ile bu bilgileri otomatik koyabiliyorum. Her dosya için özellikler değiştirilebiliyor çünkü.

Alan bilgisi formülüne müdahale ile sayfa numarasına +/- bilmemkaç yapılabiliyormuş ama o kadar kasamayacağım :)

Bilgiler için teşekkürler ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...