Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sanırım (genelleme tabi bu) insanların geliri arttıkça böyle bir sallamamazlık oluşuyor, hani sanki bi günaydın dese bişey dese karizması dağılacak, diğer insanlara muhtaç duruma düşecekmiş gibi, o yüzden bu artist tavırlar, boşver tim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 gelirle alakası yok ya,insanlıkla alakalı birşey. hatta çoğu yerde yüksek pozisyondaki insanlar altta çalışanlardan daha insancıl oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 benim de oldugum servise birisi binerken havaya gunaydin dese umrumda olmaz. kendim de binerken/inerken gunaydin derim, cevap da beklemem. cunku gercekten de birine iyi dilegimi iletmek istiyorsam ozel ilgi gosterip gider ona gunaydin derim. yoksa gunaydin deme sadece bir laf kalabaligidir. "ben geldim beyler, haberiniz olsun" a benzer. adam uyuyordur, gun icindeki islerini dusunuyordur, mahrurdur.. cevap vermemek icin pek cok sebep var. en basinda da birisi binince gunaydi derse kendini cevap vermeye yetkili hissetmemek var. bir topluluga gunaydin deniyor ve ben o topluluk adina cevap mi vericem? hic sanmiyorum.. asansor konusunda da, biraz gri bir alan. ben insanlari beklerim bu durumda, ama herkes beklemek zorunda degil. adam kendisi acele ede ede servisten inip asansore hizli hizli yuruyorsa, arkadasinda salina salina geleni beklemek istemez hakli olarak. salinmanin mantikli bir sebebi olabilir, ama adamin sebebi de gayet mantikli.. benim tavsiyem, eger sosyallesmek istiyorsaniz ortaya laf atarak degil, cekinmeden insanlara birebir yaklasarak yapin bunu. eger o zaman gunaydin'iniza cevap vermiyorlarsa denyo olduklarini soylersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 İş gereği bol bol yurtdışına çıkıyorum. Avrupada gittiğim bütün ülkelerde sabah aynı asansöre binince millet birbirine güler bir yüzle günaydın diyor. Odunluk bize mahsus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Saeros said: sanırım (genelleme tabi bu) insanların geliri arttıkça böyle bir sallamamazlık oluşuyor, hani sanki bi günaydın dese bişey dese karizması dağılacak, diğer insanlara muhtaç duruma düşecekmiş gibi, o yüzden bu artist tavırlar, boşver tim ^^ parayı bulunca götü kalktı meselesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mum_Chamber said: benim de oldugum servise birisi binerken havaya gunaydin dese umrumda olmaz. kendim de binerken/inerken gunaydin derim, cevap da beklemem. cunku gercekten de birine iyi dilegimi iletmek istiyorsam ozel ilgi gosterip gider ona gunaydin derim. yoksa gunaydin deme sadece bir laf kalabaligidir. "ben geldim beyler, haberiniz olsun" a benzer. adam uyuyordur, gun icindeki islerini dusunuyordur, mahrurdur.. cevap vermemek icin pek cok sebep var. en basinda da birisi binince gunaydi derse kendini cevap vermeye yetkili hissetmemek var. bir topluluga gunaydin deniyor ve ben o topluluk adina cevap mi vericem? hic sanmiyorum.. asansor konusunda da, biraz gri bir alan. ben insanlari beklerim bu durumda, ama herkes beklemek zorunda degil. adam kendisi acele ede ede servisten inip asansore hizli hizli yuruyorsa, arkadasinda salina salina geleni beklemek istemez hakli olarak. salinmanin mantikli bir sebebi olabilir, ama adamin sebebi de gayet mantikli.. benim tavsiyem, eger sosyallesmek istiyorsaniz ortaya laf atarak degil, cekinmeden insanlara birebir yaklasarak yapin bunu. eger o zaman gunaydin'iniza cevap vermiyorlarsa denyo olduklarini soylersiniz.. Oyle bir yazmissin ki okuyan burada bir tanidigin oldugunu ve olayi bir de ondan dinledigini ve buna gore yazdigini dusunur. Cunku -olayin nasil oldugunu anlatmama ragmen- gayet sabit ve tek tarafli konusmussun. Lakin dusundugun gibi de degil olay. Acelesi olan kisiye neden beklemedi beni demem. Kimsenin acelesi yoktu, olsa bile yanimdan nefesini suratimda hissedecek kadar yakindan gecen kisilerden bahsediyorum burada. Ayni yemek kuyrugu ayni "barnak basma" kuyrugu. Sirada bekliyorsun bi kere. Ondeki isini bitirmeden bir yere gitmen mumkun degil. Gormemis degilsin, arkanda dikiliyorum. Kapidan girerken kafani cevirip kontrol bile etmissin arkandan geliyor muyum diye. Servisteki de ayni sekil. Gunaydin demisim, kafani kaldirip bakmissin, goz goze gelmisiz sonra kafani cevirmissin. GUNAYDIN diye bagirarak kendini toplumun temsilcisi rolune sokmana gerek yok. Gulumse kafani salla yeter. Zor birsey degil. Hem benim gonlumu hos tutmus olursun hem senin hosuna gider. Selam verilmistir sonucta adam yerine konmussundur. Budur yani bu olay. Millet uykusundan uyansin sag bastan saysin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Di; Şimdi bizim Türkiyede aileler çocuklarını aman yavrum cicim yavrum aman da aman şeklinde yetiştirdikleri için küçüklükten itibaren kendilerini "önemli" biri olarak gören dallama çok. E tabi kibar bir insan görünce de bu yargıları doğrulanıyor, kendilerinin gerçekten bir b.k olduklarını zannediyorlar. O yüzden bence, adam gibi kibarlıktan anlayana kibar ol, olmayana odun muamelesi çek. İşte o zaman gerçekten değer görürsün. Ve evet, son yıllarda kıro ve denyolar oldukça arttı, haliyle çürükler artınca, normal yumurtalarda bozulmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi tim, neredeyse her konuda yasiyoruz bunu. ben bir tanidigim olsa bile sabit ve tek tarafli yazmam yazilarimi. ne dusunuyorsam onu yazarim, insanlar kirilacaklar diye de sozumu esirgemem. amacim kimsenin kalbini kirmak degil tabi, eger rahatsiz oluyorsan yazmiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Abi celistigimiz nokta, benim olaylari oldugu gibi anlatmama ragmen senin farkli varsayimlarda bulunman. Soylediklerin genel olarak dogru lakin oyle degil iste. Aynen yukarida yazdigim gibi. WC'ye gittim geldim simdi, sabah surat yapan hatun dondu gulumsedi. Siniri mi gecti, gonlunu mu aldim yine bilmedigim bir yolla artik bilinmez. Yine ayni hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bende kendimi asosyal zannederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bende okulda 3 senedir buna benzer şeyler yaşıyorum sürekli,sanki ben yazmışım gibi okudum vallahi,ister istemez sinir bozuyor ,takmayıp geçemiyosun da daha 1 ay olmuş ,alışırsın diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bence ideali bi topluluğun azınlığını denyo olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben o zaman soyle tekrar soyliyim. dunya buyuk, hayat genis, herkesin de kendince dertleri, tasalari, alindiklari var. misal o hatunun simdi gulumsemesi aslinda sana bir garezi olmadigini, ama normalde kafasinda farkli seylerin oldugunu gosteriyor. ben universitede ilk calismaya basladigimda da benzer bir durum vardi. herkes boyle ayri bir soguk, ayri bir domuz gibi geliyordu bana. aradan iki sene gecti, simdi hepsiyle can ciger kuzu sarmasiyiz, ve zamanla ogrendim ki hepsinin o zamanlar soguk davranmasinin kendince bir sebebi varmis. biri dogumgunune ve homewarming partisine israrla cagirdigi halde gelmedim diye sinir olmus, oburu yaptigim bir sakaya alinmis, biri aklinca zeytindali uzatmis ben anlamamamisim filan fistik. ama benim gozumden bakinca hepsi birbirlerine karsi iyi, bana karsi kotuymus gibi geliyordu. misal birsey yapicak oluyorlar, gidecegimden degil ama beni davet etmiyorlardi, sinir oluyordum. sebebi hicbir yere gelmiyorum diyeymis. ya da ogle yemegi yiyecek oluyorlar, kendi aralarinda konusuyorlar, bana soylemiyorlardi, ben normalde diger arkadaslarimla yemege indigim icinmis.. o zamanlar hepsine denyo diyip iyice icerlesem ayni tas ayni hamam devam edermisi, bir tek ben kendimi soyutlamis olarak kalirdim. o yuzden anlayisla karsilamak lazim bu garip gelen hareketleri. bireysel olarak olanlar okuzluk olabilir ama, topluca olanlar zamanla duzelir.. otura kalka bir saatte yazdigim, western sphagetti'ye donmus yazimi guzel bir sarkiyla tamamliyorum http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Dünya sizin etrafınızda dönmüyor diyor burda yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Katiliyorum. O yuzden sevgilinle, patronunla, annenle, babanla ya da x birseyle yasadigin sikintinin acisini cikaracagin kisi ben degilim. O sebeple insan gibi davranmalilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 di said: Abi deliricem. Hani takma etme demeyin, bu toplumun icinde yasiyoruz ve iletisime mecburuz. Yeni isime baslayali 1 ayi biraz gecti biliyorsunuz. Istisnasiz her sabah servise binerken ve her aksam servisten inerken gunaydin ve iyi aksamlar diyorum fakat bugune kadar cogunlukla aldigim tepki suratima mal mal bakan insanlar oldu. Bambaska bir olay ise bugun yasandi. Her gun ayni serviste geldigim ve ayni asansorle ciktigim, cikarken muhabbet ettigim tiplerden biri triplerde resmen. Hemen arkasindan parmak izimi okuttum cihaza arkami bi dondum asansorun kapisi kapaniyor. Ve asansorumuz cok yavas. Sakat dizimle merdivenden ciktim yavas yavas. Dedim hadi dalginliktir vesaire (Polyanna'yim ya). Cayimi aldim terasa ciktim, seviyorum dolanarak icmeyi. Rutin sekilde her zamanki rotamda yurumeye basladim. Tip beni gordu, kapi benim tarafimda oldugu icin tam ters tarafa yurumeye baslayip yolunu epeyce bi uzatarak iceri girdi. Noluyoruz lan ? Sabahlari gunaydin dedigim, ara sira nezaketen hal hatir sordugum birisin. Neye kime trip atiyosun allaskina ? Hayir varsa bir sebep soyle ima et bileyim de icli disli olmadigim birine karsi ne hatam olabilir ki ? Esasen gayet "under my cock general november" lakin bir gun oyle bir gun boyle olan tipleri kaldiramiyorum. Buna karsin bana inat gibi cevremde o kadar fazla var ki boyle olan tip. Butun bunlar olurken ciplaktin sanirim, yada hasta milletiz biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 tipinden hoşlaşmıyolardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mumkun degil o. Seker gibi cocugum/adamim vesselam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Şeker sevmiyor olabilirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 said: Yeni isime baslayali 1 ayi biraz gecti biliyorsunuz. Istisnasiz her sabah servise binerken ve her aksam servisten inerken gunaydin ve iyi aksamlar diyorum fakat iş yerinede zaten slm vardır bir de serviste yormayın insanları sabahları iş yerinde herkesin elini sıkarak selamlaşmak muhabbeti vardı ben sadece pazartesilere düşürdüm, zaten 5 dk oyalanıp içeri girince koridordaki atraksiyonlardan kurtuldum prosedür olan şeyleri yapmaya bu kadar meraklı olmak yerine, insanın içinden geldiği zaman söylmesi daha güzel hala selam verirken rol yapma ihtiyacı duyuyorum, hala rutine bağlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Böjeek said: ilk defa gördüğüm birisi ile asansör de kısa bir yolculuk yapsam bile inerken iyi günler filan derim. cevap vermeyen oluyo ama ben kendimi şartlamışım inerken birşey söylemessem ''hödük'' gibi hissederim kendimi. evt böyle tiplerle de karşılaştım cidden amacınız nedir yani bir an önce çıkın gidin hayatımızdan 10 sn asansörde takıldık diye neden bu konuşma ihtiyacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi günaydın demeyi laf kalabalıgı yapmışsınız. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sen hiç bir sabah kalkıp, 30 kişiyle ard arda el sıkışıp aralarındaki mesafeye göre hepsine ayrı ayrı selam verip işe başladığın oldu mu baş selamı ve becerebiliyorsan hafif bir gülümseme iyidir aynı odada çalışılanlarla samimiyet vardır, günaydın+nasılsın bile dersin o derece! bir de insanların neden müdür olmak istediklerini düşünün bi Allah'ın hergünü, herkese selam vermek zorunda deiller, kimse de yadırgamıyor, kimse rahatsız etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 forgiver said: Böjeek said: ilk defa gördüğüm birisi ile asansör de kısa bir yolculuk yapsam bile inerken iyi günler filan derim. cevap vermeyen oluyo ama ben kendimi şartlamışım inerken birşey söylemessem ''hödük'' gibi hissederim kendimi. evt böyle tiplerle de karşılaştım cidden amacınız nedir yani bir an önce çıkın gidin hayatımızdan 10 sn asansörde takıldık diye neden bu konuşma ihtiyacı fotonu yolla kazara filan karşılaşırsak sana nezaket göstermiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar