paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Selam, Stepneyi taşımak yerine lastik tamir kitlerinden almak istiyorum. Bu konuda bilgi ve deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yanaktan yarılan lastigi imkanı yok onaramaz bence, bi stepnenin halledebilicegi kadar kısa sürede, gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Lastiğin içine siboptan basılıp delikleri idareten kapatıyorlar, tabii şehiriçi şartlarında (gidilecek lastikçi yakınsa yani) ve ufak patlaklarda işe yarıyor bu. Kapana ters girmek, yanağı yarmak, jantı yamultmak gibi ekstrem durumlarda çekici çağırmayı göze alıyorsan neden olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Selam, Şehir içinde çivi batması sonucu oluşan patlaklar için işlevsellikleri nasıl? Benim bütün yamaların sebebi çivi oldu da :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Tam olarak o tarz işler için zaten, şahsen kullanmadım ama babamın bir kere işine yaramıştı aynı durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar