Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All-Star 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla sezona Kobe bırakmaz diye girdik ortalamayı 30 üstü çıkardı lakersta coşmuştu. Fakat şuan cavs ve Lebron coşmuş durumda. Bu şekilde evet Lebron olur =)
Mesaj tarihi:
yanlız ben olsam mvp yi durant'e veririm şu perfomnasınyla. tabi sezon sonuna kadar bole oynar mı orası bilinmez ama su anda mvp verio olsalar durante veririm kesinlikle ben oyumu.
Mesaj tarihi:
shaq neden yok 39 yaşında adamdan 22 yaşındaki adamların istatistiğimi bekleniyor. böyle efsane oyuncular ayrıcalıklı olmalı sadece shaq içim demiyorum.
Mesaj tarihi:
nba eski sporcularına en çok sahip çıkan community yalnız benim bildiğim kadarıyla. magic johnson aids olduğunda tedavisini nba ve lakers ödemeyi kabul etmişti, hala yaşıyor adam ama hala ödüyorlar mı bilmiyorum :)
Mesaj tarihi:
shaq'ın olmaması buyuk rezalet ya. inanamıyorum hala shaq'sız bi all-star haftasına. gerci o gene gelecek seyirci olarak falan yapıcak sovunu ama ayıp ettiler yani.
Mesaj tarihi:
Shaq'ın eğlenceli bir adam olduğu tartışılmaz.Ama benim all-star'dan anladığım o sezon çok iyi performans gösteren adamların, iyi bir maç çıkarması.

Sirk değil orası, mesela Shaq ile Kidd bu açıdan ayrılır Kidd'in eğlence anlayışı yaptığı müthiş backpass'lerdir, Shaq'ın ki ise dalgasına birkaç crossover.O yüzden her zaman Kidd'i isterim, ama Shaq'ı değil artık.
Mesaj tarihi:
All-Star maçı öncesi kadrolarda ise iki değişiklik oldu. Sakat süper star Kobe Bryant'ın yerine Batı Karması'nda Dallas Mavericks'ten Jason Kidd, Doğu Karması'nda Allen Iverson'ın (kişisel nedenler) yerine ise New York Knicks forveti David Lee görev yapacak.
  • Yeni Oluştur...