toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 memo bu sene allstar olamadı daha da olamaz. insan azcık oynar be.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 All-star formaları konusunda geri kafalıyım ama bu sene gerçekten şık olmuş. Bir de rookie-sophomore maçının oyuncuları seçilmiş.9'ar kişi seçmişler. Rooks : Tyreke-Jennings-Flynn-Casspi-Dejuan Blair-S.Curry-Taj Gibson-Jerebko-Harden Sopho : Beasley-Rose-OJ-Westbrook-Love-Lopez-Eric Gordon-Gallinari-Gasol Bu sezonun çaylak sınıfından Blake Griffin dışında pek adam çıkması beklenmiyordu, çoğu şaşırttı ama bence tarihin en iyi Sophomore sınıflarından biriyle oynuyorlar.Zevksiz geçmez umarım maç.
tellos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ya beasley kadar basketbola yakışmayan bi adam görmedim ben hayatımda o diilde formalar cidden güzel
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bu Mehmet Okur Marc Gasol'u falan geçip 3. uzun olarak falan yine balına kadroya girerse valla gıcık olurum, adam balına şampiyon oldu balına AllStar oldu, üstüne milli takıma bile gelmiyor guard kılıklı center peahh. Garibim Hidayet ise onca yırtınmasına onca büyük takımda oynamasına finaller görmesine rağmen anca bi en gelişken seçildi işte o kadar, yüzüğü bilem yok.
tellos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 o pozisyonda nbada oynaması başarı ya yeşil smileden nefrt ediyorum
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Guard kılıklı center olduğu için NBA'de her zaman önemli bir yeri var.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 All-star yedekleri belli bu oluyor bu gece, tahminim; Doğu: c-lee f-bosh f-pierce g-joe johnson g-rondo wildcard: Gerald Wallace wildcard: Sakatlığı uzamazsa Mo Williams, uzarsa Derrick Rose Batı: C-Gasol F-Durant F-Dirk G-Paul G-Billups Wildcard : Deron Wildcard : Sakatlığı olmazsa Roy, olursa Gay
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 shaq ın olmadığı allstar, allstar değildir.
bya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Leak etmiş deniyor: Deron Williams (21st*), Derrick Rose (44th) and Rajon Rondo (22nd) will make their All-Star Game debuts next month in Dallas, sources said Thursday. The names won't be made official until Thursday night, but Yahoo! Sports has obtained the list of reserves. The Eastern Conference reserves also include Boston's Paul Pierce (57th), Chris Bosh (2nd), Gerald Wallace (15th) and Atlanta's Joe Johnson (31st) and Al Horford (23rd). The Western Conference reserves also include Chris Paul (6th), Pau Gasol (41st), Kevin Durant (9th), Dirk Nowitzki (13th), Zach Randolph (10th) and Brandon Roy (30th). David Lee (8th), Carlos Boozer (12th) Marc Gasol (19th), Josh Smith (20th) and Chris Kaman (39th) are amongst the most prominent All-Star snubs.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Al Horford olmaz, Josh Smith'e haksızlık olur. Kaman ve Boozer'ın seçileceğini düşünmüyorum çok zor, Memphis'den bir adam seçilir ama Zach'in koçların gözünde kötü bir imajı var daha çok haketse de Gay olur o takımdan all-star.Deron'ın nasıl debut anlamadım, seçilmişti sonuçta sakat olduğu için oynamamıştı o yüzden demişler sanırım.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Shaq olmazsa all-star izlemiycem ben. Geceye esas anlamını veren tek oyuncu senelerdir.
bya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bence en gereksizi joe johnson ray allen yok bu sefer allahtan (yok di mi)
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 shaq yoksa all-star falan olmaz. son sene alın lan şu adamı eğlendirsin yine bizi! almıyosanız da gidin kumda oynayın all-starınızı. çaylaklar maçı ve skillz-dunk-üçlük izlerim pazar günü de uyurum mis gibi, terbiyesiz adamlar.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 2 yıldır sadece 2.günü seyrediyorum, diğerlerini banttan.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 *Steve Nash (Phoenix) *Kobe Bryant (L.A. Lakers) *Carmelo Anthony (Denver) *Tim Duncan (San Antonio) *Amar'e Stoudemire (Phoenix) Chris Paul (New Orleans) **Deron Williams (Utah) Brandon Roy (Portland) **Kevin Durant (Oklahoma City) Dirk Nowitzki (Dallas) **Zach Randolph (Memphis) Pau Gasol (L.A. Lakers) *Allen Iverson (Philadelphia) *Dwyane Wade (Miami) *LeBron James (Cleveland) *Kevin Garnett (Boston) *Dwight Howard (Orlando) Joe Johnson (Atlanta) **Al Horford (Atlanta) **Rajon Rondo (Boston) Paul Pierce (Boston) **Derrick Rose (Chicago) **Gerald Wallace (Charlotte) Chris Bosh (Toronto) * İlk beş oyuncuları. ** İlk kez all-star seçilen oyuncular.
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 oo rose'un son haftalardaki performansından sonra almışlar all-star'a süper olmuş.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 al horford yerine shaq olsaydı en az 1 milyon fazla reyting yapardı. stern kendi kontenjanından sok şu adamı all stara!
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Tüm ligde en iyi 3. dereceye sahip olan, mevcut form durumu ise ligin en iyisi olan Denver'dan sadece 1 adam seçmek, bu takımın asıl adamı olan Billups'ı all-star seçmemek tam bir fiyasko. Ayrıca Al Horford yerine kesinlikle David Lee veya Josh Smith olmalıydı, ikinci sezonunda all-star seçilecek kadar büyük bir etkisi yok Dominiklinin. Ayrıca Rondo ve Gerald Wallace'ın seçilmesine çok sevindim.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 denver tam bir takım oyunu oynuyor yalnız. Carmelo da bu takımın en önemli parçası olduğu için ve abartı oynadığı için gitti. Billups abartı bir oyun oynamıyor Bullet aç gözlerini :( Nene seneye falan all-star olabilir ama, o kumaşı var adamın.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi saçmalamayın ya Billups'ı size göre daha büyük bir oyuncu olarak görebilirim kabul fakat bu adam under-rated olayının kralı.Bana göre NBA'in en değerli oyun kurucusu da kendisi.Denver efsane kadrosuyla 8'den playoff yapıp maç alamadan elenirdi, geçen sezon ne oldu? Melo'nun oyununu da olgunlaştırdı herif. Tek haklı bulduğum nokta batıda all-star seçilen hiçbir adama itirazım yok yerlerine Billups'ı koyacak kadar, belki Utah seri bir toparlanma geçirmeseydi Deron Williams yerine olabilirdi.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 BulletRide said: Bana göre NBA'in en değerli oyun kurucusu da kendisi.İşte bu baya saçma geldi bana :) Bu ligde Nash, CP3 gibi iki adam; yaşlı olmasına rağmen Kidd; ve bence Billups'tan kat kat üstün Deron Williams gibi adamlar var. Bunlar dururken Billups belki ilk 5'e girer ki bence Rondo da Billups'tan üstün bir PG.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 rondoyu denver'a, billups'ı da bostona koysak; denver 8. sıradan playoffa girmeye çalışır. bostonda chicago'nun galibiyet rekorunu kırmaya çalışır. rondoyla billups'ı karşılaştırmak büyük ayıp billups'a.
Öne çıkan mesajlar