ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 xaty said: DENİZLİLİ UZAY ARAŞTIRMAÇISI HALİL EREN: "KORKMAYIN, KENDİNİZİ BUNA HAZIRLAYIN" said: O zaman yavaşca elektrikler kısım kısım verilmeye başlayacaktır toplu taşıma araçları da faaliyetine başlayacaklardır. LAN AHAHAHAHAH ALTIMA KAÇIRDIM ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 arka sayfalara dogru gidiyordu konu.çok ciddi yapmayın. hiç mi holiwud filmi izlemediniz.böyle delinin biri şöyle olcak der herkes dalga geçer ama sonunda dünyanın sonu gelir sdfds.televizyonda da halk panik yapmasın diye yok birşey rahat olun derler.uyanın gerçekleşiyor. yalnız şaka maka o güne hazırlananlar varmış lan baya.kıllanmıyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Açıkcası nolur nolmaz diye ben çakmaktaşı ve bıçak edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Viktor said: http://img7.joyreactor.com/pics/post/auto-history-mayans-apocalypse-197367.jpeg ahahahasudhasd süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 http://video.ntvmsnbc.com/sirincede-kiyamet-telasi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 rusya izin vermemiş, olmıcakmış apocalypse; Moscow’s Ministry of Emergency Situations has come forward and declared that, no, there will not be a world-ending cataclysm come December 21st. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2242048/Russia-tells-citizens-Armageddon-come-December-21.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 olsa güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 putin reiz ne derse odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 böyle bi şey olsa killing spree'ye giderken ülkedeki tüm çöpü pisliği temizlemek lazım. evet. normalde de pek iyi değilim gibi geldi lan bunu söyleyince. siz de düşünmüşsünüzdür. bildim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 böle bişi olsa harbi mutlu ölürüm lan. YAAY DÜNYANIN SONU GELDİ!!!!! diye mutlu mutlu geberirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 en çok istanbulda denize işeyemedim diye üzülürdüm heralde kıyamet kopsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 İÇİNDEKİ GÜVENSİZLİĞİN YALNIZ ÖLECEĞİNE DAİR DÜŞÜNMENİ ETKİLEMESİ VE BUNUN TOPLU ÖLÜM İHTİMALİNDE SENİ MUTLU ETMESİNDEN DOLAYI MI ACABA. yazı kısa olcaktı capsli yaptım da olmadı şimdi uzayınca. silmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 nope dünyadan zevk almadığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 haberin açıklamasında yazanlar asdfişlkasdf "Maya kehanetinde kıyametten kurtulacak olan Şirince hareketli." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Belediye başkanı en son "yeter lan gelmeyin kıyamet falan kopmayacak" diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 gerizekalı turnusolu gibi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 eksiledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kopsa da gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 amerikalı redneckler kurutulmuş ve paketlenmiş yiyecek, bitki tohumu vesaire depoluyor. ruslar istediği kadar konuşsun. the end is here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Biz de boş durmuyoruz arşiv olmuş 540 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ben default npc olarak saflarda yerimi alacam ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ebtj3gDaE64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 planlı şeyler bunlar önce ateist şakacı kadını pm yap sonra tvnin karşısına çıkar milletin gazını aldır YEMEZLER AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 millet eğleniyor lan negzel, http://www.ntvmsnbc.com/id/25404567 bizde anca diyanet açıklama yapsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 21 aralık cumaya denk geliyor bu arada . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar