xaty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Türkiye'den Avrupa'ya kredi kartını içeren bir zarf yollanması gerekiyor. Postayla yollansa başına bir şey gelir mi? Postayla veya diğer kargo şirketleriyle ne kadara mal olur? Hangi şirketi önerirsiniz? Bazı şirketlerin sitelerinden fiyatlarına bakma imkanım oldu ama hepsini görmedim, aklıma gelmeyen firma da vardır belki diye sizlere danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ptt. ucuz. bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben geçen sefer yolladığım zaman pttyi kullandım gerçi benim kargo ağır diye öyle birşey yaptım tnt falan diğer özel firmalarda kargo ne kadar hafifse fiyatta o kadar düşüyor mesala arkadaşım ingiltereye bir dilekçe yolladı 30 euroya patladı bende 2 kg civarında hediye yolladım hollandaya ptt ile 51 ytl tuttu ama zaman aldı (15 gün ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 DHL TNT UPS gibi şirketlerin min. gönderi fiyatı aşşağı yukarı 60€ (1 adet a4 dosya kağıdı için sormuştum) PTT ile 2 TL ye gönderdim bide APS olanı var bunun PTT de o da ülkelere göre değişiyor. Belçika için aps fiyatı 35 TLdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar