Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yasakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sg-1 pul biriktirmeyi düşündün mü hacı..düşünme lan çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Horizon said: konu dışı sg-1 gazetesi oldu maşallah. Konuyu açanlara bakıyorum bir günde ; sg-1 .. .. sg-1 sg-1 sg-1 .. sg-1 Oha..nitelikli post kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Osuran_boğa said: sg-1 pul biriktirmeyi düşündün mü hacı..düşünme lan çok sıkıcı topicteki en anlamlı mesaj seçiyorum bunu. hatta günün mesajı felan da atayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sen secince secilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Horizon said: konu dışı sg-1 gazetesi oldu maşallah. Konuyu açanlara bakıyorum bir günde ; sg-1 .. .. sg-1 sg-1 sg-1 .. sg-1 Oha.. senin de farkın yok ki sg1 in açtığı topicten fazla "sg1 topic açma" temalı postun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sadfsafdsa ayar. sg-1 yönetimi protesto ediyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 etsin, tutmaz. iyi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sebeplerinden biri oldugu yasagin neyini protesto ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sylian said: bütün ırkçılar bu adamın yöntemini izlemeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 O parti adı nedir ya, mızraklı avcılar kulubü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abvblizzard said: Horizon said: konu dışı sg-1 gazetesi oldu maşallah. Konuyu açanlara bakıyorum bir günde ; sg-1 .. .. sg-1 sg-1 sg-1 .. sg-1 Oha.. senin de farkın yok ki sg1 in açtığı topicten fazla "sg1 topic açma" temalı postun var. hemen söyleyeyim , alıntıladığın mesajım 2. mesajdır. Atmayalım birtarafımızdan. Göz göre göre yalancılığın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bulgaristan göçmeni bi arkadaşım hala aşırı ırkçılığın olduğunu söylüyodu oraya giderken hangi adını kullanıyo bilmiyorum ama orjinalde ona dayatılmış ismi maria idi.okulda, sokakta, işte ayrımcılık hala had safhada imiş.parti başkanı kendini yakıyorsa kininden, cemaat napıyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dory said: sen secince secilmiyo. ben seciyim? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Oradaki Türkleri bizim sınıra yakın oturmalarını sağlasak. Sonra bi şekilde kendi ajanlarımız olay çıkartsa o bölgelerde. Üç beş masum çocuk ölse bi kadın yansa vs falan sonra Bulgaristan baş edemeyecek hale gelse sonra Türkiye müdahele etse göya koruma için falan öyle bi iki mekan alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bak bu hiç aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 2 senede daha adam akıllı dursun o herif,benim okul bitence napars ayapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Farinal said: Oradaki Türkleri bizim sınıra yakın oturmalarını sağlasak. Sonra bi şekilde kendi ajanlarımız olay çıkartsa o bölgelerde. Üç beş masum çocuk ölse bi kadın yansa vs falan sonra Bulgaristan baş edemeyecek hale gelse sonra Türkiye müdahele etse göya koruma için falan öyle bi iki mekan alsak ahaha çok paradox aarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bugaristan'da 1 tane de türk partisi var :) hak ve özgürlükler hareketi HÖH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Kavga yaratmayacak yasaklanmamış içerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar