Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 isim niye pet degilde evcil hayvanlar ? degiştirilmesini öneriyorum[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bende aslanlar goriller hakkinda tartismak istiyorum bunlar hakkinda konusmak icin once onlari evcillestirmek zorunda miyiz?[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ?!?!? Dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten mi değiştirilsin geri kalmış olabilirim?[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 pet türkçe mi bu arada?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 niye hayvanlar değilde pet[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Yuuuh niye pet miş yaa ? Kiwilerle ilgili konu açtım Pet mi şimdi? Hem Pet ingilizce. Neden ingilizce de Japonca değil? ne farkı var açıklasın biri[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 lol ben geyigine söyledim :) qui'ye terslik olsun diye eheh ama degişmiş :([signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eheh bu isim daha sempatik değilmi ya :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 patievcilhayvan yerine patipet daha kolay ve tekerleme gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 basligi gorunce ilk olarak sasirdigimi belirtmek istiyorum, hehe eskiden popeye'nin onerisini gorunce :) sanirim karakedi'de sizin gibi dusunerek pati pet ismini secmisti zamaninda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 PATİ HAYVAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 pati animal for house (pati ev için heyvanat) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 o dediğin pet oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 PrudenT said: o dediğin pet oluyor işte. a vallahi inanmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar