Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

niye halkımız sevgisini göstermek konusunda angut ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sokak ortasında açıp sevişmediği sürece ona laf edenlerin hepsi anguttur. Sarılana, öpüşene laf eden anguttur. Etek boyuna laf eden anguttur. O bacaklara bakıp "of yavrum ne giderim" diye düşünürken laf etmeye hakkı yok, öyle düşünmese de hakkı yok zira herkesin ahlak anlayışı farklı. Ahlak bacakların arasında düşüncesi yüzünden angutlarla dolu geri kalmış bi ülkemiz var. Ne güzel..
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Sevişmediği sürece veremezsin abi kime hangi hakla tepki veriyosun yani?

iş yerimin önünde sevişirlerse , başka yerde sevişin arkadaşlar bi zahmet derim . tepki veririm ona da.
Mesaj tarihi:
ülkedeki angutlara "angut" diyince de elit ilan ediliyoruz. angut bunlar, angut, angut. başka bi açıklaması yok.

üremesin bunlar, pipileri kesilsin, kısırlaştırılsınlar, çoğalamasınlar.
Mesaj tarihi:
Arkadaş troll gübü zaten..

Ha böjeek sen de paris ne alaka dedin de alaka olmaması lazım zaten. İnsan hakları her ülkede insan hakları ve insanlar her ülkede her kültürde sevgilerini özgürce gösterebilmeliler. Yani burası Türkiye diye Fransa'dan aşağı bi yanımız olmamalı. Orada kızılmaz burada kızılırsa normaldir, keza Türkiye mantığpı yanlış. Gerçi bu tartışmada garip bi şekilde aynı şeyleri savunuyoruz seninle :)
Mesaj tarihi:
kültür farkı var, bazı şeylerin bazı ülkelerde farklı yorumlanması normal. mesela biz burda birisine göz kırparsak anlamı "pşş yakışıklı naber" gibi bi şeydir. japonya'da hiç bi anlamı yokmuş, göz kırparsan adam "bi şeyin mi var?" diyomuş.
Mesaj tarihi:
"Nationale Volksarmee" said:

Paris de Sanzelize bir romantik aksam üstü kiz arkadasimla öpüsücem ve sen gelip. Hop hemserim is yerimin önünde öpüsemessin s.. git diyemezsin. Manitanin meme uclarini sokakta emmiyorum sevgimi gösteriyorum.

Lan göster , meme uçlarını de elle demiyorum bir şey.
çıkarıp vurma yeter.
Mesaj tarihi:
soulberry said:

ülkedeki angutlara "angut" diyince de elit ilan ediliyoruz. angut bunlar, angut, angut. başka bi açıklaması yok.

üremesin bunlar, pipileri kesilsin, kısırlaştırılsınlar, çoğalamasınlar.
Mesaj tarihi:
Bide söyle bisi var ingilterinin bir Yolcu duraginda Öpüsmek yasak diye bir tabela var. Cünkü Trafigi engelliyor. Sevgililer dakkalarca öpüsünce. Ama adamlar ne yapmis 50 metre öteye baska tabela koyup burasi öpüsme alanidir yazmis. Kimsenin hakkini kisitlama diye bir sey olamaz.
Mesaj tarihi:
yasak değil ama "aile var kardeşim" diyenlere göre yasak. sonuçta yatıp sevişmiyosun, öpüşme alt tarafı. çoluk çocuk bunu görünce kötü etkilenmez, aksine ufak da olsa bi bilgisi olur, gözü alışır, ilerde birden garipsemez. ki zaten güzel bi an bu, güzel duygular falan filan. şahit olmasında bi sakınca görmüyorum ben. olumlu etkisi bile olur.
Mesaj tarihi:
öpüşmekten çoluk çocuk etkilenmez nasıl olsa gibi varsayımlarla piskolojik analizler yapmaya çalışıyosunuz ama analizlerinizin bi dayanağı yok. hatta freude göre küçük yaşta öpüşen, sevişen, cima eden insanları gören çocukların piskolojileri ciddi derecede etkileniyor. ancak burda işin içine şehvet duygusu girer ki sokakta gördüğümüz "öpüşen çiftler"in çoğu bu duygu patlamasından apayrı bi ruh hali içinde öpüştüğü için evet etkilenmeyebilir çocuklar, ama dediğim gibi çocuk etkilenmez demek abes
Mesaj tarihi:
Ya anası babası öpüşüp sevişmeseydi o olmayacaktı. Öpüşen çift görmekten çok sokakta sopayla birbirine giren, kavga eden, en alakasız ve ağır küfürleri eden insanları görmek etkiler çocukları. Öpüşen çift görmek de çocuğun anlama kabiliyeti varsa, sevgiyi öğretir düşmanlıklar ve tabular yerine
Mesaj tarihi:
Freud zaten dünyanın en büyük sapığı. Sırf kendi komplekslerinden dolayı "hayır aslında ben sapık değilim tüm insanlığın doğası böyle" diye inat ettiği için çabalayan biri.

İnsanın küçük yaştan itibaren tüm gelişimini sekse indirgeyen, "emzirme dönemi"ni oral seks zevki (hani yeni doğmuş bebek var ya oymuş oral seks diye emzirilmek isteyen), "tuvalet eğitimi"ni (küçücük bebe bu da bak) anal seks zevki, kendi cinsiyetinde arkadaşlarla arkadaşlık dönemini (yaş 4-5) eşcinsel zevk ve kızlarla iletişim başlangıcını heteroseksüel seks arayışı (yaş 6-7) olarak indirgemiş bi adam. Tamam başka açılardan psikolojiye çok katkısı var da, adamın bu gözü dönmüş sapıklığını ve komplekslerini de gözardı etmemek lazım kendisine referans verirken.
  • Yeni Oluştur...