Havlu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yazdigini bi daha oku, beni quote ile yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yok anlayamadım neresine taktın yazdığım şeyde. natal falan yalan yani lafını diosan ztn açıklamışım bi onceki postumda. nedir bu anlamadım ki. ben ne sonynin bi çalışanıyım ne ms in. banane istediklerini yapsınlar. istedikleri şeyden para kazansınlar. hem ne guzel işte 2side gayet guzel 2 tane yeni teknoloji uretiolar. uretsinler rekabet artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya ezmis demissin de ona takildim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Havlu said: penthin de microsoftta oldugunu biliyorum zaten, ama ilke beyin fen liseli oldugunu azimiz biliyor ona parmak basayim istdim ehueehe hayır noluyor fen liseli olunca? bende fen liseliyim. godoş mu çıkılıyor fen lisesinden onu anlamadım. iyi birşey olarak söylerdik ayıp mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 nereden nereye demek istemistim orada da, godos agir olmus. godos demek anasini bacisini satan adam demek. aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Revangelis tıpatıp aynı şeyler demiyorum ki mantık olarak aynı diyorum.eyetoy un çıktığı zamanki teknoloji ile şimdiki bir mi?eyetoy de ozamanın teknolojisiydi.denediler başarısız oldular.başarısızlıkta şöyle yapmak istediklerini yapmış olabilirler ama ps2 nin başarısına her hangi bir etkisi olmadı.140m ps2 satmış kaç tane eyetoy u olan var? bunu anlatmak istedim.arkadaşında olabilir olamaz kimse bilmiyor demedim zaten. vgchartz komik bir yer 10larca kez kafalarından rakamlar verdikleri kanıtlandı.ms nin açıkladığı konsol satışından daha fazla xbox satıldığını iddia eden bir yer :P ben onu yazarken misal ea ps3 ten ne kadar para kazanmış activision,konami,ubisoft? önemli olan kaynak alınması gerekenler bunların raporları.hiç birindede xbox ps3 ten daha fazla para kazandırdı gibi birşey yok. aman neyse hiç yazmamam gerekirdi hem o yazıyı hemde bu yazıyı :Dbu tartışmanın yapılmasına gerek yok.xbox ımda vardı sattım ps3+pc ile yoluma devam ediyorum.xbox kullananlara mutluluklar diliyorum.umarım herşey istediğiniz gibi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 eyetoy başarılı demedim zaten eheh ama işte aynı şey değil zamanı ile kıyaslasan da, o zaman için de eyetoy teknolojik olarak ileri birşey değildi, değişik bi fikirdi, ehe ehe diye bakar ekranda şebeklik yapardık:p he natal ne kadar ileri olacak bilemiyorum microsoftta çalışan penth:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 OHA sonynin yeni gamepadi harika!! Artik FPS oynayabilicem konsolda!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 DiadanLocke said: OHA sonynin yeni gamepadi harika!! Artik FPS oynayabilicem konsolda!!!! bnm bahsettiğim şeyde bu işte. natal gayet guzel bişi ama bence sonynin yaptığı alet su zamanki oyunlar için cok cok daha kullanıslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 eye toy hariket ve ses algiliyici natal ne peki? :P eye toy un gelismis versiyonu abska bisi degil :D viral marketing + overhype (molyneux un en buyuk ozelligidir steve jobsla kapisit bu alanda zaten, black and white da oyun tarihini sarsicak devrim oluyordu fable da) fanboylarda soyle bir bilincalti oldu xbox eski teknoloji blueray filan yok ve hizla piyasadaki gucunu kaybediyor, exclusive oyunu yok vs vs sonunda kabul ettiler ama suna geldi olay "natal ciksin toparlar microsoft, devrim olucak devrim ah bir natal ciksin!" natal bildigin bri oyuncak iste, yeni bri fikri filanda degil tee nintendo 64 de "hey you pikachu!" ile nitnendo denemisti, ekrandaki pikachuya sesli komut veriyordun sohbet ediyordun taniyordu filan kucuk bir aksesuar iste konsol kurtarici filan degil, konsol acele ciktigindan omru hizla doluyor bunun yaninda uncharted 2 oynayin bi, tamami dolu blueray ile hi-res kaplamalar nasil olmus filan gorun gercek next-gen oyun o iste ancak sadece ps3 de bu saklama ve islem gucu var ilerde konusucaz microsoft xbox360 ile konsol piyasasinin ilerlemesini 5 sene durdurdu diye, multireleaseler yuzunden her yapimci xbox un eskimeye baslamis teknolojisine gore oyun yapiyor su anda microsoft sirf piyasayi ele gecirmek icin ps3 den once son derece teknik sorunlu ve islem guc udusuk konsolunu piyasaya surmese idi su anda cok daha sahane grafiklerle oyun oyniyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Viktor said: multireleaseler yuzunden her yapimci xbox un eskimeye baslamis teknolojisine gore oyun yapiyor su anda o yüzden de ps3 exclusive ile multiplatform oyunlar arasında grafik açısından öküz gibi bir fark oluşuyor eheh (bkz. gow3, uncharted 2).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 forza 3, gta 4 gay tony, dragon age, borderlands, tekken 6 falan bunlari hic oynamadim. bi gta 4 oynadim o da ban wave baslamadan sansa kabloyu cikarmistim, daha hic online olmadi gta 4 alete girdi gireli, banlandimmi acaba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 banlanmamisim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Havlu said: ya ezmis demissin de ona takildim ben e ezmiş ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://www.chip.com.tr/konu/hacker-xbox-360-yasagini-deldi_16446.html admalar hack muhabbetini aşmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yok oyle bisey, buyuk bi yalan bu. sth real; http://video.google.com/videoplay?docid=-7192592055317825437&ei=XqYoSfbmAYGE_AHqrrDxBg&q=hacking+360+video&hl=en%3Chr%20/%3E%3C/blockquote%3E# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Hiç haddim olmamasına rağmen izledim de güzel anlatmış. Aksandan Alman olduğu nasıl da bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 MS xboxlari live dan banliyacagina gitsin win 7 yi duzeltsin, driver signature enforcementi kaldirsin, para verdigim hardware imi kullanamiyorum. zaten o bill gates ahirette kac milenya yanar bilmiyorum. konsola gelince ve live a, ilk ciktigi gunden beri kullaniyorum 360, simdiye kadar banlanmadim, zaten yaklasik 7 aydir acmadim. orijinal oyun aliyorum xboxuma, dandik single playerlarin cogunuda dl ediyordum.Alet o kadar kotu bir muhendislik ornegi ki, durdugu yerde kendini yakabiliyor (aka red light syndrome). oyunlari cok kotu(artik ps 3 unkilerde kotu o ayri), guzel oyunlarin live i cok kotu (asiri lagli yada cok sinirli). klavye mouse baglanamiyor. bu boyle uzayip gidiyor, elbette konsollar batmaz reklami devam ettikce, bi suru cocuk var. ama insanlarin %90i pes oynmak icin aliyor bu boku ( hali saha kalmadi ya evrende, konsolca oyniyacaz) geriye kalan %10 da joypadle frag yapcaz diye sekilden sekle giriyor. Daha bu gune kadar xboxda oha be iyi ki almisim bu oyunu bir omur oynarim dedigim oyun cikmadi. red faction biraz eh ti onun disinda bos isler. simdi gelelim natala, isterse cikartmasin natali ms. nintendo gelir wii mk2 ile gozluklu suratina dick slap yapar bill gates in. Penth adamlar calisti odesin millet mantalitesi o kadar basit degil, essegim gibi cikartacak o programi, yoksa silinir gider piyasadan, unutmayin ki wii bir denemeydi (bir prototip icinde oldukca basariliydi bana sorarsaniz). elbette bu piyasada MS dominant olacak, para yedirmedikleri adam kalmadi, birde her yeni surumde hardware uretimcilerin 1 yili askin hardwarelerini uyumsuz yapip onlarinda kicina bal caliyor gates, hep MS olsun hep MS diyor firmalar dolayisiyla. o isler artik applin demis penth, applein hissedari deilmi bill gates?? 4 chan sukuku mokoka vs sitelere gelince, ben fbi a victoru bildirdim, 3 vakte kadar cavity search bekliyor onu, polisler fotosunu cekip sup /b yazcaklarmis ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 steve ballmer kanser olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 http://img683.imageshack.us/img683/8513/1258455478868.png + gow collection bence bu saatten sonra 360 falan alınmaz. Zaten ingilterede yapılan son araştırmada rrod oranı 60% çıktı ki us de 50-55% arasındaydı bu rakam Bekliyoruz psn e hepinizi efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 gayet bos oyunlar, kimse aksini idda etmesin xbox kadar bos ps3 un oyunlarida. cunku fps oyun yapmak kolay, cunku hazir motora skin renderliyorlar, dalga dalga fps cikiyor. ha gun gelir guzel bir online deneyim getirirler konsollara, o zaman savunurum, ama artik ac gozlulugu birakip virtual reality teknolojilerini piyasaya sursunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Glatheros said: kimse aksini idda etmesin ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi infamous ve mlb var listede ahfhads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yahu siz neyi anlatiyorsunuz bilmiyorum da istediginizi anlatin, ABD'de istisnasiz herkeste xbox var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 o oyunlardan demon's soul ve killzone 2 disinda adam gibi oyun yok. hepsini de oynadim ustume gelmeden once birileri diyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar