sakar-sakir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hangi programı kullabilirim?bir program vardı bir zamanlar işareti gözdü.çok güzel bir programdı adını unuttum ama şimdi panvue var pek beğenmedim var mı başka program bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Normal fotoğrafı 360 derece mi yapıyor? Yoksa çevremizde dönerek çektiğimi fotoğrafları birleştirerek mi yapıyor? Eğer ikinci seçenekse Canon ile gelen PhotoStich diye bir program var. Basit ama kullanışlı.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 işareti göz ? photoshop diyorsun sanırım[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakar-sakir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 değil karenin içinde bir göz var unuttum adını benim aradığım sırf bunun için prog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ACD See[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 360 fotografların hastasıyım http://dura.cell.free.fr/home/images/parisbynight.jpg [Bu mesaj eldar tarafından 07 Temmuz 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakar-sakir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 acd see değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Qui, 07 Temmuz 2004 12:04 tarihinde demiş ki: Canon ile gelen PhotoStich diye bir program var. Basit ama kullanışlı. Tatmin etmedi yeterince heralde :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 makine Canon sa onlarda panorama modu oluyo, super, daha sonra o stitch programi ile kolayca yapiyosun, ustuste gelen kisimlari senin icn transparanlastiriyo aninda. Leziz bi program, bizim okulun belirli yerlerini yapmistim sitesi icin[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Makinanın canon olmasına gerek yok. Uygun şekilde çekilen bütün fotoğrafları yapabilirsin.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bir kac oneri hemen tabi panoramik goruntu yapcam diyenlere mumkun oldugunca yuksekten cekin, yani objektifin onunden dumduz ileri giden yuzey sayisi falan mumkun oldugunca az olsun, en az 8 atisa bolun cekimi, 6 atista cok zorlanirsiniz, 8 atista biraz kolay olur, 12 atis leziz olur (ayarlamak zor tabi)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Chiptech, 07 Temmuz 2004 19:14 tarihinde demiş ki: ACD See bencede bu[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Photoshop'tır. ACD See'de bu tip işlemler yapmak hammallık biraz.[signature][hline]- Canım, sana fal bakayim mi? - Geçen sefer ki gibi Kylie Minogue çıkacaksa bak valla. - Şimdi bu kartları senin gtüne mi sokmam lazım, bunu mu istiyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bir öneride benden: İkinci fotoğrafa geçtiğinizde sınırlar sıfır olmasın. En az %20lik ortak alan bırakın. En güzeli tripod kullanın :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 normal bir lens sanirim 60 derece gorus acisina sahip o nedenle iste 8 resim en sagliklisi 120 derece ortak alaniniz oluyo ortalarda ya da oole bisi[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bu iş için özel objektif ve özel tripodlar var. Objektifin fiyatı 6000 dolardan başlıyordu.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar