Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
serverda action "vardı", gayet güzeldi hem de serverın sayısına göre, şu anda yine tek tük oluyor, çünkü sayı azaldı herkes df'de arti kasıyor
ph 0 kadar zor değil.bazı skilleri 1 günde kasabilirsin güzel kasarsan.dummy box falan yok
para sorusunu anlamadım
Mesaj tarihi:
Power Hour( ex-OSI)

Eskiden GGS ( Guaranteed Gain System // Garantili Kazanç Sistemi ) öncesinde OSI sunucularında oyuncuların yer yer daha rahat yetenek kazanımları için Power Hour uygulaması mevcuttu. Bu uygulama şuan Türkiye şartlarında bilinen PH %100 mantığından ( yani skill gain her daim hızlı ) ibaret değildi, bunun yerine 24 saatte bir rastgele bir saatte belirli bir zaman aralığında sürecek bir gain artışı söz konusuydu. Bu uygulama şuan Dargath bünyesinde de uygulanmaktadır. Her gün rastgele bir zamanda ortaya çıkacak bu uygulama yaklaşık 30 dakika ile 1 saat arasında uygulamaya geçecek ve de size uyarı mesajı verecektir. Bu süreç zamanında yetenek kazanımlarınızda artış ve hızlanma olacaktır. Power Hour uygulamasının olacağı saati önceden bilemeyeceksiniz, bu durumda oyun içerisinde daimi olan kişiler bu zaman dilimine geldiğinde ancak bunu gelecek olan mesaj ile anlayacaklar.
Mesaj tarihi:
bitmedimi ya halen bu server neyse bir ay sonra bir daha bakayım bu topice.
valla geldi oynadıda herkez devam eden nadir adamlardan topic sahibi Killer var
hiç eğlencesi olmayan bir server işte saldım çayıra mevlam kayıraaaa
Mesaj tarihi:
RRa ,
ınsanlar sunucumuzun o verımlı cayırlarında ne gorevler ve maceralar ve zındanlar var bılseler...

bu bılınclendırme adımlarında sız usta oyunculardan destek beklıyoruz.
Mesaj tarihi:
valla ben geldim kastım bi karakter ama ne bilim vaktimi çöpe attım hissinden bi çıkamadım belki bunun sizin shardınızla bi ilgisi yoktur belkide sorun sadece ML ve uonun artık tad vermemesidir ki uonun tad vermeme ihtimali halen bana düşük kalıyor biraz dengeli bir pvp olduğu her ortamda ben keyif alirim
Mesaj tarihi:
rra,
hıc eglencesı olmayan bır server yorumunu yapmıssın.

dengelı pvp anlayısı olarak ıse ML oncesı dengelere gonderme yapıyorsun anladıgım kadarıyla.

Oyundan tad alamamıs ve kendını bosuna ugrasmıs hıssetmene uzuldum, belkı de bıraz daha acık fıkırle degısen pvp dengelerıne yaklasabılmeyı ve eklenen yenı eglencelerı de denemelısın ?
Mesaj tarihi:
ne bilim pırt ya iteme dayalı oyun oynamak istesem aoc wow oynarım zaten uo yu özgürlüğünden seviyorduk, 45 app mage ile blackrock setli adamı kesebilme ihtimalimizi seviyorduk başka bişey değil
Mesaj tarihi:
ml'de full pvm yapabilceğin alan var.şu unattented macro zımbırtısı 5 dk'ide bi olmasa craft da zevkli de işte az tüketiyo.gerçi yine kasılıyo ben kasmıştım
Mesaj tarihi:
mix.gen.tr nin açtığı sunucular devamlı kapanıyor

cumlesını kuran sahıs,

hangı oyun ıcın hangı sunucumuz ne zaman kapatılmıs ?
ıftıra atmak kolay bır sey zor olan bır ıddıayı destkleyebılecek gercek kanıtlara sahıp olmak.

eger bu kanıta sahıpsen mix'e daır buyur bızımle paylas,

yok degılsen bu durumda bir ıftıracı ve yalancısın...
Mesaj tarihi:
sunucuda hiçbir sorun yok. tertemiz sunucu. 4-5 aydır oynuyoruz, biraz daha player gelse çok güzel olacak. serverı lekeleyen postları da kınadım doğrusu.. playerın 30'lu seviyelerde olduğu doğru ama bu oynatmayacak birşey değil, sonuçta player gelecek ki sayımız artacak :) çok güzel server runuoya başlamayı düşünen varsa hiç düşünmesin bence
Mesaj tarihi:
Dargath UO'da 4 aydan fazladır oynuyorum. Durability Bug'ı vardı, o da tamir edildi. Bunu bahane edip giden oyuncular oldu. Biz kalıp devam etmeyi tercih ettik. Çünkü altyapısı oturmuş, tecrübeli bir stafftan oluşan kaliteli bir sunucu ve aynı zamanda bir oyun portalı. Sunucu makinesi de Türkiye'de bulunuyor birçok sunucunun aksine, Almanya'da falan değil. Mondain's Legacy de tamamen aktif. Şu saniye hiçbir sorun yok. Tek sorun ufak sebepleri bahane ederek diğer oyunculara gaz verip onları da kaçıran oyunculardır. Şu sunucuya giren bir daha çıkamayacaktır, eminim. Yaklaşık 8 senelik bir UO oyuncusuyum ben de, hatta ilk bu hesapla bu forumda başlamıştım bu oyuna, DV falan olduğu zamanlar :) . Burada tecrübe edinilecek, anlatılacaklar arasına geçecek çok şey var . Bir de "UO'nun kitabını yazdım bu sunucudan adam olmaz"cılık taslayan insanlar olmasa ne iyi olur.

Bir RunUO sunucusunda oynamak istiyorsanız kaçırılacak fırsat değil. Oyuncuların %90'ı ileri yaşta, ileri seviyede oyuncular. Keyif alacaksınız, kesinlikle.
Mesaj tarihi:
Dargath 26 Nisan Guncellemeleri ;

GGS yapısı için Rate over Time System düzenlenip Fixlendi.
Macro Kontrol sistemi 10 dk ve Cezası da 4 gün olarak degıstırıldı.
Ev fiyatları 10X yapıldı.
Britain Gz köprüye kadar çekildi.
Britain Köprüde ev alımları serbest hale getirildi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yapılacak okadar çok güncelleme varki şu haliyle cazip gelmiyor
karalamak için değil samimiyetimle söylüyorum
arz talep rekabet ekşın bok püsür olaylarında yoksunuz aga
Mesaj tarihi:
geçen sene aynısını diyordum, bi süre dayanıp sonra bıraktım..

o zamanlar savunduğum şeylerin bazılarının yeni yeni getirildiğini görükçe gülümsüyorum B)
  • Yeni Oluştur...