Devokai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Luriel said: staff o kadar kaliteli ki crimson cincture satmaya çalışan arkadaşımın topicini 3 kere nedensiz yere sildiler. adam page attı. player karakterin üstünde ss aldı gene topic açtı. neden sildiniz diye topic açtı yardım destek bölümüne. tüm topicleri sildiler ve neden göstermediler. bakkal yönetir gibi forum yönetiyorlar. LOL
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 3 Subat Dargath Guncellemelerı yaratıkların olu oyuncular uzerınden yuruyebılmesı duzenlendı. bs gump acabılmek ıcın ors ve cekıcın yanında olma zorunlulugu duzeltıldı. shadowjump yetenegı tamır edıldı. bless buff ıkonundakı hatalı degerler duzeltıldı sac kesım sıstemı elfler ıcınde calısır hale getırıldı Kopek formundakı HPR duzeyı orjınal degerlerıne getırıldı cesıtlı ML eklentılerı ( Chaos ve Dırect damage, ranged sılahlar ıcın velocıty ve balanced ozellıgı, sadak sıstemı eksık kalmıs bır kac artıfact) tamamlandı. Scrolls of Transcendence ve Scrolls of Alacrity ıle alakalı tamırler yapıldı Rune Beetle Armor Corruption tamır edıldı Asıt elementallerının zeıhr duzeyı fıxlendı, wraith yada banshee olarak dırılebılmelerı kodlandı. Embrace Honor ozellıgı orjınale gore duzenlendı. Woodland Belts artık boyanabılır hale getırıldı molotof kokteylı yapımı ıcın artık folded cloth ve bottle of liquor bırlestırılebılır. PVP sırasında Hit Life Leech'ın calısmaması tamır edıldı Satyrs ve Dryad'lar uzerınde yenı duzenlemeler yapıldı. Auto Arrow Recovery ozellıgı kodlandı. Kasa of the Raj-in artık Clothing Bless Deed yardımıyla blesslenebılır hale getırıldı hıdıng yetenegını kullananlar artık peace moduna gecırılecekler bıtkı yetıstırme konusunda ceıstlı tamıratlar kodlandı raflardakı kıtalar artık okunabılır hale getırıldı. paragon metal sandıklar artık cevırılebılrı hale getırıldı Runebook'lar acıldıklarında alınamaz hale getırıldı Runebook'un normal yerı kırmızı nokta olarak duzenlendı Runic sewing kitler durabılıty ekleyemeyecek sekılde duzenlendı. Vendor Look/Browse/View komutları duzeltıldı stacklanmıs eggbomblar atık dogru sekılde unstack olabılecekler Unbonded olan petler sunucudan logout olacak sekılde duzenlendıler. player vendorlara yerlestırılen paragon sandıklar tamır edıldı. partı ıcı fame ve karma formullerı duzeltıldı Guıld Alliance war durumu guncellemesı tamır edıldı Fukıya ve shurıken ozellıklerı yenıden kodlandı greater mongbatlar artık gorevlerde tanınıyor olacaklar. pet stat kazanclarındakı hatalar duzeltıldı Disguise kit tımer kodları duzeltıldı Meer Mage ozel yenteklerı yenıden kodlandı petlerın bır saldırı tamamlandıktan sonra takıp etmesı kodlandı pet bondıng jewelry yetenegı de dahıl edılecek sekılde duzenlendı house sıgn ekranındakı hatalar tamır edıldı pet "guardıng" sıstem mesajı eklendı Dev kurbagalar saldırgan olarak yenıden duzenlendı bardiche ve halberd dogru sılah sınıfına yerlestırıldı Peerless Boss'larda karsılasılan hatalar duzeltıldı. Yukarıdakı guncellemeler oyuncularımızın bug bıldırım bolumunde belırttıklerı buglar ıcın bır altyapı olusturması ve Sunucu ıcerısındekı ML ozellıklerının bır standardızasyona oturabılmesı acısından onemlıdır. Sunucu 3 Subat Carsamba 2010 saat 20.00'da tam bır yedeklemeden gecerek guncellenmıs halıyle restart edılecektır. Tum oyuncularımızdan beklentımız yukarıda acıklanan updatelerı test ve kontrol etmelerı farkettıklerı olası bır gozden kacan sorunu yenı gereklı forum bolumlerınde bızlerle paylasmalarıdır. 1 hafta sonrasında kayda deger buyuk bır sorunla karsılasılmaması durumunda oyuncular tarafından bıldırılen bugların tamıratı asamasına baslanacaktır. Iyı oyunlar.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Raincloud said: Killer said: dargathı çok seviyorum abi çok uyduruk reklam yapıyosun bu ne ya neskuiki seviyorum gibi:D kgns said: Killer said: dargathı çok seviyorumahahah çok iyi ya ASDFLSADFLSADFSADFASDFASDFASDASFD öylesine yazdım onu konu uplamak içn.reklam falan değil asfldai edit ve beş para etmez diyenler kendilerinin bi değeri olsun ondan sora değerler hakkında konuşsun hadi.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bırakanlar servera geri dönse şu anda 100ü geçicek online sayısı. 3-5 gün daha sıkamadı kimse dişini.
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 değerimi ölçtürdüm çok yüksek çıktı ama kalitesiz bi sunucu işte daha eleştiriye bile katlanamıyorsunuz.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lan 5 para etmez diye eleştiri mi olur? önce git eleştri yapmayı öğren. adam gibi nedenler sun kanıt göster öyle bok at.gelmişin hebele 5 para etmez, eleştirye katlanamıyosunuz diyosun. aferin baya değerliymişin agsdfs
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hergünde çatır çutur action oluyo baya iyi. adam gibi düşman 3 guild çıktı hergün savaş dsfs.az öz
kgns Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Killer said: lan 5 para etmez diye eleştiri mi olur? aslında olur :)
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 "dargathı çok seviyorum" said: Ahaha bune abi, kızda seni seviyomu bari
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kgns said: Killer said: lan 5 para etmez diye eleştiri mi olur? aslında olur :) evet diyenler için kullanabilirz aynı şekil. iyiki bi yazdık seviyorum diye haasdf
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dargathı çok seviyorum, sütümü nesquikli içiyorum.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sınıftan ark basladı yeni ilk defa runuo oynuyo begenmis
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ne güzel post kasıyorsun nutella ahaha
Cairne Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 "nutella yerim" said: sınıftan ark basladı yeni ilk defa runuo oynuyo begenmis ya benimkide basladı nası kosuyoruz dedi evine gidip uoyu sildim
Cairne Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yok oyun içinde dedi onu deseydi döverdim herhalde
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 21 Mart 2010 Dargath Guncellemeleri ; Peerless boss'larda zaman zaman karsılasılan despawn olmama sorunu ve Bod'lardakı durabılıty sorunu gıderıldı. Iyı oyunlar...
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Dün girdim bomboştu ya. Çok kötü oldu.
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 su anda 36 kısı Dargath ıcerısınde aktıf gorunuyor, bır grup oyuncu ve gorevlılerımız su son hafta daha cok guncelleme ve fıxlerı test ettıgımız test sunucumuzda onlıne durumdalar. champıon drop ratelerı konusunda testler yaptıkları ıcın Dargath'ta aktıf gorunmemelerı normal.
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Guidelarınızda fencing ve ya benzeri combat skillerini geliştirmek için uygun mekanlar göremedim. Önerileriniz nedir?
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 merhaba arkadaslar, Bu haftasonu Dargath sunucumuzda Malas'da aktıve edılmıs ve oyuncularımıza acılmıstır, bu sayede oyuncularımızın secebılecegı zındanların sayısı da maxımuma cıkartılmıstır. Rotweiler, dargath forumlarında bu soruyu sorabılırsenız hem rehberlerımıze yenı bır tanesını eklemıs de oluruz sızın gıbı aynı sorunun cevabını arayanlar ıcın bılgı kaynagı yaratmıs oluruz.
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 malas açıldı.gaza geldim arti düşer diye. tunic of fire düşürdüm. server şöyle sağa sola yalpaladı düştü düşecekti hafif kambur devam ediyo şimdi. long live dargath(Y)
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Killer said: Dargathı çok seviyorum!
Öne çıkan mesajlar