Killer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bırakmak yok devam ya.düzelcek herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 andriell artık yok. onarıma başlandı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 arkadaslar yazılı kurallar ortaya koyarak oyun ıcınde sızlerın yasayabılecegı rahatsızlıkları en aza ındırme yoluna gıttık bu hafta bu dakıkadan sonra kufur edıldı lurıng yapıldı turunde durumlarla karsılasmayacaksınız olası tum negatıf durumları kurallarımız ıcınde acıklayıp her tur oyuncunun bellı sınırlar dahılınde mutlu olabılecegı bır serbestlık yaratttık. hepımıze hayılrı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Biraz okudum da baya olaylar olmuş gibi serverda. Devam eden var mı hala serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Manve_13 , bu baslıkta okuduklarınla sunucuyu degerlendırmen sana zayıf ve hatalı bır bakıs acısı verebılır. MEsela gerek sunucudakı oyunculara gerekse yetkılılerımıze hakararet ederek saygısızlık yaptıkları ıcın patıcık ıcerısınde banlanan bazı kısıler bile hala sunucumuzdalar. oyuncu sayımızda yenı katılan loncalar sayesınde artmaya devam edıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bugün saat 11.45 de falan action vardı. yeni de guild kurulmş sanırım J'C diye.orjinal guild değil galiba ama. nese action vardı yani sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 2 aya yaklaştı oyuna girmeyeli acaba son durumlar nedir bi değişiklik varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 benim de 2 ayı geçiyor galiba girmeyeli, mutlaka değişiklik vardır ama aklı başında olan çok kişi bıraktı serverı. yeni başlayanlar kimlerdir, nasıldır bilmiyorum ama ilk izlenim ve sonrasındaki gidişat hiç iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 şu anda bi sorun yok gayet iyi.bazı scriptsel eksiklikler var diyolar da bilmiyorum ben. gayet iyi gidiyo. andriell de ayrıldı kadrodan. memnunum ben devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ben sildim uo yu böhü ehuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yükleyin geiln abi. ne sorun ettiniz anlamadım. daha düzgün runuo serveri yok zaten neyi beğenmiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 düzgün olmamasını beğenmiyorum, bu kadar basit şeyleri bu kadar mesele eden bir serverda oynamanın anlamı yok bu saatten sonra. uo hevesim de kalmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bazı şeyler değişmedikçe benimde hevesim yok kendi adıma değil yeni başlamak isteyenler için istiyorum bu değişiklikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 staff o kadar kaliteli ki crimson cincture satmaya çalışan arkadaşımın topicini 3 kere nedensiz yere sildiler. adam page attı. player karakterin üstünde ss aldı gene topic açtı. neden sildiniz diye topic açtı yardım destek bölümüne. tüm topicleri sildiler ve neden göstermediler. bakkal yönetir gibi forum yönetiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 neyse sonunda ilgilendiler sorunla ama kimin yaptığını ögrenemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dargathı çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Killer said: dargathı çok seviyorum abi çok uyduruk reklam yapıyosun bu ne ya neskuiki seviyorum gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Killer said: dargathı çok seviyorumahahah çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dargath uo da kızlar teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Killer said: dargathı çok seviyorum o da seni seviyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bu sunucu beş para etmez second age çok daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 nasıl gelicez oraya muhtar bi link bi bilgi ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bi altta konusu var tr second age die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 PublicEnemy said: bu sunucu beş para etmez second age çok daha kaliteli. sddsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EspGuitars Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bu serverda edit var . bi gömleğe edit yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar