Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
necmi said:

okadar skandal oldu çıkıpta ne burada nede kendi sitelerinde iki çift lafın belini kırmadı
bence kendi aralarında bi entirika oldu

RRa selam sana dost

skandal nerde oldu?edit mi görüldü server geri mi alındı 5 gün gitti gelmedi mi?
Mesaj tarihi:
odhinn'ın cevap yazmasını gerektırecek pek bır olay goremıyorum ben de sahsen skandal nıtelıgı tasıyan,

hepımızın hayatındakı oncelıkler zaman zaman degısebılır buna saygı duymak gerek kadromuz ıcerısınde bır kopma, bırakma gıtme turu olay yok sadece oncelık sıralamalarında bır kac degısıklık var.

bu sız oyuncularımıza nasıl yansıyacak dersenız de daha once de sozunu ettıgım gıbı her ayın basında gerceklesecek guncellemeler yapılacak duzenleme fıx vb ıslemlerın perıyodu duzene sekıle gırecek.

Odhinn de her yenı guncelleme ve fıx ı sunucuya yerlestırdıkten sonra hemen sunuda tamır edeyım bunu da aktıve edeyım dıyerek 24 saat kod yazmayacak...

Bıraz daha denge oturtma cabasındayız ozetlemek gerekırse...

hepınızden elestırılerınızın ve destegınızın devamını beklıyoruz.

ıyı oyunlar
Mesaj tarihi:
Eehehe her ay düzenlenicek şeyler düzenlendi diyip düzenlenmiyor ki aslında düzenlenmiş gibi gösterilmesi ve 1 ay daha ertelenmesi için beceriksizliklerin destek amaçlı yazılıyor (K) ggbb kib byes jnms
Mesaj tarihi:
ya tamam bizim serverımız kötü hadi defol git.ne cins adam çıktın ya aa.oynayan oynar oynamayan da defolur gider boyacı serverına. ne bu karalama kötüleme. ban mı yedin wipe mı attlar noldu?
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar bu tarz yaklaşımlar hiç hoş değil
insanları zor durumda bırakmanın bi anlamı yok eleştiride biyere kadar
fazlası karalamaktan başka bişeye benzemiyor
herşeyin mükemmel olmasını beklememek gerekir o yüzden yönetici kadrosunu daha fazla yormanında anlamı yok
Mesaj tarihi:
Killer said:

ya tamam bizim serverımız kötü hadi defol git.ne cins adam çıktın ya aa.oynayan oynar oynamayan da defolur gider boyacı serverına. ne bu karalama kötüleme. ban mı yedin wipe mı attlar noldu?

İşte bu zihniyet sürdüğü sürece boyacılar ne yapar bilmiyorum ama tinerciler serverı işgal etmeye devam eder.

Tinerci vs. Boyacı

Let the Battle begin
Mesaj tarihi:
SEPHIROTH said:

odhinn'ın cevap yazmasını gerektırecek pek bır olay goremıyorum ben de sahsen skandal nıtelıgı tasıyan,

hepımızın hayatındakı oncelıkler zaman zaman degısebılır buna saygı duymak gerek kadromuz ıcerısınde bır kopma, bırakma gıtme turu olay yok sadece oncelık sıralamalarında bır kac degısıklık var.

bu sız oyuncularımıza nasıl yansıyacak dersenız de daha once de sozunu ettıgım gıbı her ayın basında gerceklesecek guncellemeler yapılacak duzenleme fıx vb ıslemlerın perıyodu duzene sekıle gırecek.

Odhinn de her yenı guncelleme ve fıx ı sunucuya yerlestırdıkten sonra hemen sunuda tamır edeyım bunu da aktıve edeyım dıyerek 24 saat kod yazmayacak...

Bıraz daha denge oturtma cabasındayız ozetlemek gerekırse...

hepınızden elestırılerınızın ve destegınızın devamını beklıyoruz.

ıyı oyunlar

Öncelikler meselesiyle ilgili şunu söyleyebilirim: Evet hepinizim(ve hepimizin) öncelikleri değişebilir . Ama sorun bu değil. Sorunu tam olarak özetlersem şu ki: Odhinn staff arasında TEK ADAM olarak görülüyor çoğu kişi tarafından bu yüzden örneğin Artemis bıraksa insanlar üzülmez ama odhinn bırakınca işler vahimleşiyor. Odhinn sıradan bir adam değil bu serverı kurtarabilecek biri varsa ta kendisidir bence. Diyelim bir vakti zamanının SNN'sinde bir sürü çok bilgili ve düzgün staff olduğu için o ekipten bi kişi bıraksa sorun olmazdı. Ama birçok insan geri dönmek veya serverı bırakmak için odhinn'in ne diyeceğini bekliyor.
Sizlerin onsuz yapacaınız düzenlemelere de pek güvenemiyoruz. Misal en son düzenlemeler gibi korkunç olabilmeleri pek muhtemel.

Bunun dışında xaty'i oyun içinde pek sevmezdim ama buradaki tavrını çok haklı buluyorum. İsabetli bir karar almışsın.
Mesaj tarihi:
"bu sız oyuncularımıza nasıl yansıyacak dersenız de daha once de sozunu ettıgım gıbı her ayın basında gerceklesecek guncellemeler yapılacak duzenleme fıx vb ıslemlerın perıyodu duzene sekıle gırecek"

kimin fikriydi bu? Odhinn'e böyle olması gerektiğini söylemiştim ama imkansız gözüyle bakmıştı, yetiştirememekten falan korkuyordu sanırım.
Mesaj tarihi:
sanki çok yetişiyo :) düzenlendi diyip düzenlenmiyo 1 ay ertelenmesi için böyle yapılıyor tabi,sonra sorunlar dile getirilince 'gerçekleri söleme yoksa banlarız cıkcık' şeklinde fıstık atılıyor
Çiçekböcekçiçekböcek
ggbb nubs
Mesaj tarihi:
xaty ,

yetıstırme yetıstırememe dıye bır sey yok bır duzenleme ne zaman eksıksız olduguna kullanılabılecek durumda olduguna karar verılırse o zaman eklenır sunucuya

yetıssın dıye acele edıp te sonradan hos olmayan durumlarla karsılasılasına gore tercıhımız bu yonde.

daha oncekı mesajların sanırım konusmaların hararetlendıgı aralıga denk gelmıs senın

su anda da bazı canlılar sevıyesızlıklerıne devam edıyorlar farkettıysenız ama onlar yokmus gıbı davranarak bu baslıgın asıl amacını kaybetmemesını saglayabılırız bence.
Mesaj tarihi:
Kendisini yörüngeye yerleştirdiler o canlının.

Yetiştirememekten korkmaktan kastım oydu zaten, aceleye getirip sonrasında sorunlarla karşılaşmayı söylemek istemiştim.
Mesaj tarihi:
SEPHIROTH said:

hangı duzenlemelerı korkunc olarak degerlendırıyorsun pirvan ?

Yahu güzel kardeşim, iş güç arasında bakıyorum zaten, resmen 7 sayfa dönen ve sizin arkadaşınızın ne hallere düştüğü tartışmayı okumamış olamazsın.

Uzun uza diye yazacak değilim tekrar,
1- crimken gate e girememe düzenlemesi
2- silk spawnı
3- peerless düzenlememeleri!
4- anti makro işkencesi

falan filan
bunlardan ilk ikisi son düzenlemelerle düzülmüştür.
Mesaj tarihi:
ya şu server için yapmadğm reklam kalmadı, çağırmadığım insan kalmadı, guildimi bile başlattım. ve dikkat ederseniz topiğide ben açmışım.

fakat ne zaman server adına bişey yapmaya çalışsam paso oyunda bi sorunla karşılaşıyorum.bugün kü sorunu söylemicem. kötü çünkü soğutucu. sorunları da anlatmıcam.alıştım çünkü.

yani cidden tek tek anlatmak isterim de hala oynamak istiyorum.başlattğm insanlara karşı sorumlu hissediyorum kendimi, en iyisiin olmasını istiyorum.burda başlattğm ama tanımadğım insanlar da dail. lütfen artık bi çeki düzen verilsin yani. o koydğunz kurallar ne allah aşkına ya gözünüzü seveyim. büyük olcaz diye ilerliyoruz nasıl büyüycek bu server? düşünün taşının öyle karar verin bazı şeylere.
Mesaj tarihi:
Abi başlattın da, baştan fail yani kusura bakma. Defalarca powerplayer a yönelik uo serverı açıldı ve her zaman hepsi de kapanmaya mahkum oldu çünkü direk powerplayer a yönelik server açan adam olaya basit bakar. Bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
O büyük serverların hepsinin başlama amacı rp ve powerplayi bir arada tutmak oldu. Server kurucusunun oyuncu olması yetmez bu tür şeylerde, bu bambaşka bir şey yani. Sadece oyunu sevmek veya oyuncu olmakla yetse, binlerce server kapanmazdı.
  • Yeni Oluştur...