Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Killer

Öne çıkan mesajlar

Luriel said:

Ayrıca staffınız o kadar bilgisiz ki PEERLESS despawn olmuyor giremiyoruza cvbı itemların ömrü bitince girersiniz. AMA itemlar içeri girince kayboluyo zaten nasıl ömürleri biticekse rasgele bilgisizce cvplar geliyor sürekli. Ve bil diye söylüyorum summonlayan biz değiliz ve 3 gündür ayakta dreadhorn girilmiyor.

Bu sorun default olarak RunUO ile birlikte geliyor, daha önce başka bir serverda da vardı, staff bir gecede çözüm getirmişti. Çok zor bir şey olmasa gerek. Ama 1 satırlık şey için bile 1 ay beklenirken bunu ne zamana yaparlar bilemiyorum.

Staff'ın bilgisizliği konusunda bazılarını bilmiyorum ama bazıları gerçekten öyle ve yanlış bilgilendiriyor oyuncuları.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya couns adamlar gemi kaldırmayı bilemicek kadar mallar :) sephiroth desen gerzeğin teki
Coding diye bişiden çaktıkları yok google dan script arayıp 1 ayda fixliyorlar sorunları
Player sayısı 25

Daha Türkçe konuşamayan teenagerlar açmış server egolarını tatmin ediyorlar
gelin Demise 'e en kral server free..yakında tot larda gelio peerles ile birlikte
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bi günah keçisi aramaya gerek yok birilerini suçlamayada gerek yok
bazı şeyleri osi baz alınarak derlediler bazılarınıda artniyetli playera karşı düzenlediler
veya oyle sandılar
ama hesaba katmadıkları şeylerde vardı burada osi ekonomisi ve playeri yok
herzaman şunu savunmuşumdur insanlar çabuk kasmalı ve pvp yapabilmeli
bu resource macro olayında geri adım atmadılar resmen işinize geliyosa oynayın dediler
yanlış anlamayın serverinizi ve sizi kötülemek adına söylemiyorum
bu gibi sorunları umursamıyorsunuz
ve hatalarınızı kabullenmiyorsunuz
bir stat artış olayına bile karışmadınız burası osi clone dediniz başka bişey demediniz
adam brit bankın önünde skill saw yapıyom stat gelmiyo diye oyunu bıraktı
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

helal olsun tek item kasılan yeride öldürmüşsünüz spiderların spawnını bu hale getirerek.

En son dün girmişsin düzenlemeyi bu gün Ögleden sonra yaptım Nerden biliyorsun ne halde olduğunu Saçmalamışsın arkadaşım Spawnlarda aşırı bir değişiklik olmadı. Neye göre görmeden bu yorumu yaptın merak içindeyim. İnsanlar kasmasın diye değil daha rahat kassınlar diye düzenleme yapıldı.

Dread Horn 1 2 gün içinde düzenlemesi biticek ve tekrar aktif olacak. Düzenleniyor şu anda.

Şu ilginç yorum yapan arkadaşım Fake gelip mesaj atmayın. Staff ı hiç bilmediğiniz yazdığınız posttan belli oluyor. Burda bir kaç kişinin mesajları sabote ettiğini düşünüyorum. Biz en kaliteyiz bunu siz kabul etsenizde etmesenizde değişmeyecektir. 2 ay sonra o yaranmak için böyle postlar attığınız sunucular kapanınca tekrar görüşürüz. Post için 2 kişi hariç digerlerinden özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca oyun hakkında bi bilgin olmadıgın belli item kalitesi yüksek felan diosun su anda spiderar nerdeyse 10 dakkada 1 çıkartılabilio. ben eski halinde saatlerce durup hiç düzgün item cıkarmadan geliodum. yaklaşıp 400k para kasıp hiç itemla dönemedigim oldu kaç kere. 1300 e yakın luckım var. item çıkartmak zaten çok zor 10 dakkada 1 spawn olan silkte item felan kasamazsın zaten kalabalık bi yerdi adam akıllı kasılmıodu.
Sosyal ağlarda paylaş

ya çocuk musun sen ne sunucusu ben sadece dargathta oynuyodum. gelip bana velet muhabbeti çekeceksen konusmayalım hiç ne kalitesiz adamsın sen.

ayrıca yanlış haber felan almadım sen kendi yaptıgın düzenlemeyi bilmiosan diyyecek bişiyim yok. çok yakın bi arkadaşım öglen denedi kasmayı ve o söylüyo şu an gene sordum hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

okudum orada kediyi görmedim de geri kalan hiçbişi onla alakalı değil ama sadece işinize gelen yerleri çekip alıyorsunuz aradan. ama ugraşamıcam artık zaten oynamıycam bidaha ben sadece daha çok player kaybetmeyin die yanlışlarınızı yazdım ders alın almayın beni alakadar etmez bu saatten sonra. ama bu yolda giderseniz ömrünüz uzun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ömrümüzü siz belirleyemezsiniz. Orda luring yasakladık saldırdınız. Serbest oldu saldırdınız. Spawnlar şu an en az 10 kişi kasacak kadar yeterli. 10 dk fln muhabbeti de saçma süre 5 dk orda 7 8 spawner var ve 5 dk da 30 tanemi kesiyorsunuz Tam anlamış değilim Spawn süresi zaten olması gereken birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece çekilebilen spawn silk adam akıllı. diger spawnları çekecem derke nsürekli guile aggroluosun spawn timerıda nerdeyse instant eger onla da oynamadıysan. ayrıca orda 10 kişi kesin kasar. eski haliyle bile 3-4 kişi olunca kasılmaz hale geliodu. bu haliyle eminim 10 kişi kasar. 2miz başka oyunları oynuyoruz sanırım.

ayrıca evet 5 dakkada ortalama 30 35 silk kesiyodum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

kedidirkedi said:

Bana fake diyen arkadaş gm yalakası mısın ? Allahın ezik serverına kral server demem ben...Adminleri ezik sadece oyuncular kalite (1-2 apaçi dışında)

hea 100 gp fazla versinler diye yalakalık yapıyorum. topiği kim atmış bi bak ona göre konuş. kötülüyceksen adam gibi kötüle.oyuncu nickini falan da ver görelim kimsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...