xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Di mi, HON varken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ehhee hon rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Yok yahu biz xaty ile normal konuşuyoruz birbirimizi kırmıyoruz. Aramızda anlaştık aslında dedim arada alevlendir buraları ben de cevap çakayım :P Şaka bir yana da sanmıyorum birbirimizden alındığını ki zaten normal çerçevede konuşuyoruz :) HoN ne yahu? Bildiğimiz newerth mi dota çakması olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 agzına dusen elma degıl, armut olacaktı odhinn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 HoN => Heroes of Newerth.. Dota cakmasi degil ki, ta kendisi.. Oynadin mi bilmiyorum da tavsiye ederim. Dota yapanlar ekibin biraz daha geliserek baska bir oyuna bagli kalmadan ortaya cikardiklari birsey. Boyle olunca tabi WCnin sinirlamalarina bagli kalmiyorlar, cok fazla + tarafi var DOTAya gore. Arada PATI oyunlari donduruyoruz aksamlari, gelen olursa bekleriz. Eskiden Beta key gerekiyor ve bir suredir bulunmuyordu ama yilbasi dolayisiyla uyelikleri actilar su an. HONu da icine alan bolumde daha ayrintili seyler var. Yok ya, alindigim falan yok tabi ki. Ustunuye geliyorum sadece, sinirlendirmek falan gibi bi amacim da yok aslinda ki sanmiyorum sinirlendiginizi. Ha elma, ha armut.. Sonucta karin doyuruyor ikisi de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oo uo arkadaşlarımda burdaymış nasılsınız ya napıyorsunuz ben girmiyorum daha ne eziyet oyun olmuş bu uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ml zaten eziyet bide bunlar iyice zorlaştırmış action yok harbiden 50 kişi varsa alayı tamer hepside minor artifact peşinde kasmaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 tamam sen oynamasan da olur. senin gibi düşünenlere yapmışlar bi server zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 3 kere edit. ne o küfür falan ettin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Skill kasmak hiç de zor değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ahosdf.ph olan serverlarda o olay manyak oluyo =) saniyede 5 gain falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 osi yi özlemişim arada dargath'a takılayım diyorum. şimdi 61 sayfa okuyup sorularıma cevap arıyamayacağım bu sebepten direk soruyorum multi client olayına izin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bazılarınız bir takım güncellemeleri bekliyordu, bunlardan bir çoğu sunucuya entegre edildi. Detayları forumda düzenlemeler kısmında bulabilirsiniz. İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ne oldu şimdi bu resource toplama olayında zamanı biraz esnettinizmi ? artık zıtpırt cıkmıyomu ? miner ile oyuna girince yine cıkıyomu karşımıza ? bu antimacro olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Biri özet geçse çok süper olur ya, cidden üşeniyorum o forumdaki kalabalıkta bir şeyler bulmaya. Bir şey yazmayı da sevmiyorum, fanboylarla uğraşcak vakit yok. Veya bi gün çok sıkılırsam bakar yazarım buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ben ve 4-5 arkadaşım bırakıyoruz muhtemelen cunku staff çok ilgisiz tamam özel hayatınzı yogun olabilir ama named paragon olayını bile 1 aydan uzun sürede düzeltmeniz bile insanları bıktırdı. zaten 70 online görünüo ama gerçek online sayısı maximum 35 40 tır. Zaten az sayıda insanız ilsenarın marklanmamsı bence anlamsız zaten açık map yok adam gibi herkes 1 yere toplanıyor item kasmak eglenceden çok çile oluyor. Ayrıca tokuno açıp tot kapalı olunca tokunoyu napalım zaten koca mapin tek olayı o. oradaki diğer atraksiyonların şu anda bir değeri zaten yok. ordaki champı yapacak halimiz yok. Peerlerss yapalım diyoruz dreadhorn spawnlanmış ama despawn olmuyor bi türlü giremiyoruz içeri felan. Prismdeki peerlesa gidelim diyoruz serpent respawn timerı 20 dakka drop chance %1 mi ne 3 saatte düşüremedik. Citadele gittik burda da respawn timer instant heryerden mob akıyor. Kaç aydır düzenleyip açtıgınız tokuno bu mu yani defaultundan ne farkı var anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bazı şeylerin değişmesi lazım acilen.insanlar soğuma noktasına geldi. ama yılmak yok devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ben kaç ay önce söylemiştim o şeylerin değişmesi gerektiğini de iş işten geçeli çok oldu artık.. Peerless'ların despawn olmamasını atladılarsa çok yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Luriel, sunucuda 1 ayda bır kez guncellemeler aktıve edılıyor bılgıne. kendı kafana gore sunucuda kac gercek onlıne oldugu hakkındakı yorumların ıse hıc bır sey ıfade etmıyor. Kımın neye gore kac clıentle oyunda oldugunu hesaplıyorsun sormak gerek Senın kısısel zevkıne gore ılshenar'ın marklanmıyor olması anlamsız olabılır bızım yonetımımız ıse farklı yonde dusunuyor. uzun lafın kısası tamamen kısısel durtulerle ortaya attıgın taleplerının yonetımımız tarafından sunucu ıcerısınde uygulanıp uygulanmamasına gore kalacak veya gıdeceksen daha sana soylenebılecek bır cumle kalmamakta. Guncellemeler adım adım ve gereklı testlerden gectıkce aktıve edılmekte sabırlı olmanız en dogrusudur. Iyı oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eet o kadar yazıdan bunu çıkarıosan zaten okudugunu anlıyacak yetiye sahip olmadıgın belli. Peerless hakkında o kadar yazdıgım şeyide anlayamadıgını çıkarıyorum burdan. Neyse senin gibi taraflı insanlarla tartışacak değilim başarılar dilerim sunucunuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 merhaba tekrar, Peerless hakkında o kadar yazdıgım şeyide anlayamadıgını çıkarıyorum burdan bu cumlene yanıtımı zaten Guncellemeler adım adım ve gereklı testlerden gectıkce aktıve edılmekte sabırlı olmanız en dogrusudur. cumlenmle verıyorum. ıyı oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Di mi biz aylarca sizin testinizi bekleyip tek düzgün item kasılabilen Twisted Weald'de 10 kişi yanyana item kasmaya çalışalım. İnsanların isteklerine kulagınızı kapatın. Kimse bi işe yaramayan tokuno mapini istemezken herkes Malası isterken gidin tokuno açın. Bu kadar ay bekledi tokuno neden soruyorum? Ne farkı var defaulttan dungeon spawnları bile saçmalık. Neyiyle ugraştınız söylesene. Paragon named için insanlar oyunu bıraktı Bu kadar zormuydu bu kadar basit bir işlemi düzeltmek? Ayrıca insanlar tamamen osi clone istemiyor bunu anlayamıyor musun. Osi istesem gider oside oynarım. Ama istemiyorum çünkü Oside sadece PVE var PVP yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ayrıca staffınız o kadar bilgisiz ki PEERLESS despawn olmuyor giremiyoruza cvbı itemların ömrü bitince girersiniz. AMA itemlar içeri girince kayboluyo zaten nasıl ömürleri biticekse rasgele bilgisizce cvplar geliyor sürekli. Ve bil diye söylüyorum summonlayan biz değiliz ve 3 gündür ayakta dreadhorn girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar