Wrest kasarsan Tactic'e ihtiyacın olmadan Ability'leri kullanabilrisin. Bunlar da çok işine yarar, adamı 3 saniyeliğine paralyze edip combo da atarsın, warrior'un silahını da indirirsin. Bunun dışında Evasion olayı da var ama yüzdesini bilmiyorum. Ama 100 Eva + 100 Anat olursa, 110 Wrest'ten alacağın Evasion'u alıyorsun.
bence olmamış bu spirit speak ile sadece heal basılmaz gibi. necro fencer olcaksa poi nin olmaması lazım. parryi de silip anat ve healing alabilir. bence en iyisi bildiğin poi-fencer kalmak.
animal loreu taming kasarken 0a kilitlemiştim çünkü. taming 82 civarı oldu şu an. uo.stratics e baktım alakalı birşey göremedim bonded ve lore ile alakalı. eğer gerekiyorsa a. loreu artışa alıcam. bir de mare 95.1 taming istiyor diye biliyorum bondedlamak için. bu 95.1'e jewellarla ulaşırsak bonded olma sürecinde sorun çıkıyor muydu?
lore kontrol şansını ve vet heal etkiler(heal/anatomy vet/lore gibi) onun dısında bonded için min taming skill olması yeterliydi bide bra/ring ile oside bonded yapabiliyoduk hayvanlarıda sonra degıstıyse bılemicem fakat burda olmuyor en son bi gm soylemişti sadece stable slotuna etki ediyor.
biraz önce page attım andriell diye bi counselor cevapladı hayvanı kontrol etmeden nasıl bondedlıcaksın diye. mantıklı aslında da alakalı yazı bulamadım hiç.
o counselora bakma sen banada bi keresinde 115 lore lazım g.dragon bond ıcın demıstı zaten ne zaman bi pageıme o cevap verse ya ben anlatamıyorum yada o anlamıyo, pagede 104.7 dememe ragmen inatla savundu 115 lore nese lore emin degılım min tame kadar gereklimi bond için ben direk 104.7 tame de yapabilmiştim g.dragon bond ama lore kaçtı hatırlamıyorum o sıra odhinn gelirse daha kesin bi cevap verir.
Öne çıkan mesajlar
SodomVsGomore
xaty
xaty
fencing - 120
tactics - 90
necromancy - 100
spirit speak - 110
poisoning - 90
resist - 90
parry - 100
mana leech'li silah lazım bir de
Killer
doli
bence olmamış bu spirit speak ile sadece heal basılmaz gibi. necro fencer olcaksa poi nin olmaması lazım. parryi de silip anat ve healing alabilir. bence en iyisi bildiğin poi-fencer kalmak.
Luriel
doli
aquila
doli
Evr
doli
necmi
nutella yerim
Evr
leather içinde listeye bi bak
Plain,Barbed,Horned,Spined
nutella yerim