Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Killer

Öne çıkan mesajlar

Destard'da çok olduklarını duydum, bir kere girmeye kalktım girişte vardı. Muhtemelen birisinin peşine takılıp oraya kadar geldi. Ne için gitmiştin bilmiyorum ama biraz gereksiz bir yer bence oraya gitmek Greater'lar varken etrafta.

Greater tamelemek için Cove'un son seviyesine gidilebilir.
Barbed için Ice Dungeon'da WW veya Cove'da NM kesilebilir.
Horned için Spirituality'de Unicorn kesilebilir.
Dragon tamelemek için Terethan'a gidilebilir.

Mutlaka gitmek isterseniz Champ olan dungeonlardaki teleporterları kullanarak arkadan girebilirsiniz.

@necmi: Server açılınca Brit Bank'ta olmaya çalışacağım, şu an sorun var sanırım, giremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

120 peacede olsan tamelemek işkence
ya canını dusurup köşeye sıkıstırıp öldürcen yada başka bir g.dragonlu yardım edecek all follow ile tanklıcak dmg vermicek karşıya tabi önce canını yarıdan biraz aşağı ceksinki dmgı azalsın sonra sen tame denicen paso tabi arada seni ısırcak o yuzdende ya kendine heal atabilcen yada bir kişi daha gelcek sana heal atcak tabi bunların yanı sıra daha zor bir yöntem honor kasıcan tamera :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kalabalık bir grup olursanız kolay aslında. Önce canını azaltacaksınız, sonra 2 kişi sürekli peace atacak, hatta peace'liyken de kendilerine peace atacaklar. bir kişi de sürekli tamer'ı invis yapacak. Bu şekilde rahat tamelersiniz. Üzerinizde resisti bol set olsun, canını mutlaka azaltın.
Sosyal ağlarda paylaş

Faster Casting capi mageler ve necromancerlar için 2 dir, Chivalry, Ninjitsu, Bushido ve Spellweaving için ise bu cap 4 dür. Chivalry ile beraber Magery alınırsa ve magery skill puanı 70.0 veya üstü olursa bu cap 2 ye düşer.

Faster Cast Recovery capi 6 dır ve Magery, Necromancy, Chivalry ve Spellweaving büyülerine etki eder.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...