xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Müzik kasmak dert değil de Carpentry kasmadım daha. Yarısını falan kastım anca. Arada biraz odun toplayıp biriktiriyorum, kasarım 1-2 güne bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bende carpentery music char var bu arada lazım olursa yaparım. da serverda beni anti macro çok baymaya başladı ben herşeyi elle kasan bi insanım o kadar darlanıyorum ki miningi 70den yukarı çıkaramadım. LJyide gmleyemedim 95te bıraktım içim skıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 xaty bugün bize de yardım etti. http://www.yonkis.com/mediaflash/unmillon.htm bizden sana gelsin xaty ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kaç kişi var Exceptional müzik aleti isteyen? Kişi sayısına göre şimdilik 2şer veya 3er tane yaptım. Daha da yapabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şimdilik birkaçtane olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 destardin girisinde neden greater dragon var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Destard'da çok olduklarını duydum, bir kere girmeye kalktım girişte vardı. Muhtemelen birisinin peşine takılıp oraya kadar geldi. Ne için gitmiştin bilmiyorum ama biraz gereksiz bir yer bence oraya gitmek Greater'lar varken etrafta. Greater tamelemek için Cove'un son seviyesine gidilebilir. Barbed için Ice Dungeon'da WW veya Cove'da NM kesilebilir. Horned için Spirituality'de Unicorn kesilebilir. Dragon tamelemek için Terethan'a gidilebilir. Mutlaka gitmek isterseniz Champ olan dungeonlardaki teleporterları kullanarak arkadan girebilirsiniz. @necmi: Server açılınca Brit Bank'ta olmaya çalışacağım, şu an sorun var sanırım, giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Greater dragon mutlaka tamelemek ve bonded etmek lazım çünkü BLIGHTED GROVE dungeonunda WW ile ilerlemek mümkün değil şuanda iki kişi questi bitiriyosun Lady Melisande yide kesip her türlü artide düşürüyon fakat Hydra lar tek çekiyo ww ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 xaty lucky senmisin ? veya lucky luke kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Benim benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bugun 25 kere ölerek greater dragonun 100 peacee tamelenmeyecegini ögrendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 120 peacede olsan tamelemek işkence ya canını dusurup köşeye sıkıstırıp öldürcen yada başka bir g.dragonlu yardım edecek all follow ile tanklıcak dmg vermicek karşıya tabi önce canını yarıdan biraz aşağı ceksinki dmgı azalsın sonra sen tame denicen paso tabi arada seni ısırcak o yuzdende ya kendine heal atabilcen yada bir kişi daha gelcek sana heal atcak tabi bunların yanı sıra daha zor bir yöntem honor kasıcan tamera :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Kalabalık bir grup olursanız kolay aslında. Önce canını azaltacaksınız, sonra 2 kişi sürekli peace atacak, hatta peace'liyken de kendilerine peace atacaklar. bir kişi de sürekli tamer'ı invis yapacak. Bu şekilde rahat tamelersiniz. Üzerinizde resisti bol set olsun, canını mutlaka azaltın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 brit mezarı pklar basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 nebula zamanından numberone da alt yazı geçmişti oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oyuna girdim,newbei center olmadıgını ogrenince cıktım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 "nutella yerim" said: oyuna girdim,newbei center olmadıgını ogrenince cıktım lol bence hiç lol değil hatta çok ayıp sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 fencer necro kascam skill cap nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 fc ve fcr cap kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 6-2 galiba, ama hangisi hangisi bilmiyourm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Faster Casting capi mageler ve necromancerlar için 2 dir, Chivalry, Ninjitsu, Bushido ve Spellweaving için ise bu cap 4 dür. Chivalry ile beraber Magery alınırsa ve magery skill puanı 70.0 veya üstü olursa bu cap 2 ye düşer. Faster Cast Recovery capi 6 dır ve Magery, Necromancy, Chivalry ve Spellweaving büyülerine etki eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 tam emin değilim ama fc cap 3 diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 mageye wrest kasmak istiyorum fakat tactic'e ihtiyacım varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bir sey anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 her savas skilli icin tactic gerekiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar