aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 itin teki daha bond olmamis dragonumu kesti lan brit mezarda =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 nick ver hemen binelim tepesine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 unuttum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bond olmayan dragonla niye geziyosun britte.tanımasam bende keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bu dragon tameleme nasil oluyor?? Bende mesela hic animal lore flana yok tame de kasmadim hic ama yanimda dragon gezsin istiyorum olabilir mi biri tamelese bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 olmaz olm gece kimse yok serverda skilidim, mezara gittim lich kesmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Ne gerekiyo peki 50 tame yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 90 kusur galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 oeh kasamam o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 pff hem tailor hem peace kasiyorum, ikisi de artmiyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 peace artar da tailor benim de artmıyor. ggs ile kasıyorum :( çok sıkıntılı.. arttığını iddia ediyorlar ama ggs dışında gain almadım kaç gündür. artmıyor bildiğin. (100'den sonra) dragon için de ben de başta çok öldürdüm dragonlarımı, bi tanesini tameleyip yemini verip stable'a koymak lazım. 1 hafta boyunca hiç hatrını sormamak, hatta unutmak lazım. 2.'yi tameleyip bekleyemiyorsan onu kullanıcaksın, o ölünce yine tameliceksin. yoksa bonded olmuyor bir türlü, hep ölüyor.. benim bonded dragon aslan gibi oldu, yakında tüm skill'leri 100 de olur, kodumu oturtuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ance 65 oldu tailor, kestigim koyunun haddi hesabi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben kastığım zamanlar deri alıp, eldiven yapıp geri satınca para kaybetmemiş oluyordun. bi nebze rahat kasmıştım o sıralarda o yüzden. şimdi vendorlar daha ucuza alıyor galiba deri eldivenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yok gene parayi denklestiriyo ama fail oldugu icin bi faydasi olmuyo, yani illa paran azaliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 evet, fail kısmı zarara sokuyor malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tek tamerle oynuyorum arcade hissi veriyor çogu zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kayıt nerden olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 mail zaten kayıtlı diyor ?! :S sifre gondericem kullanıcı adı istiyor allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bazı serverlarda mail vermen yeterli oluyor onay istemiyor yani biri senin mailini kullanmış olabilir fazladan acc almak için. bir de bu yeni ml aos farkı çıkmış aos versiyonun patchini yükselterek girmem sorunu çözer mi ml serverlara başka versiyonlarla giriş yapamıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 6.0.13.1 minimum patch, aosdan da patch yapabilirsin zaten mlye dönüşüyor client. account sorunu varsa kayıp şifre bildirimi eğer çözemiyorsanız yeni email ile hesap almayı deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Zamanında mix'e üye olduysan oradaki üyelikler duruyor. O yüzden kayıtlı diyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 6.0.2 patch yalnız verifying account da kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yıl 2009 hatta 2010 oluyo yasin hala uo oynuyo azıcık yol al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 gel berk zombi keseriz lan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 server çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar