Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
peace artar da tailor benim de artmıyor. ggs ile kasıyorum :( çok sıkıntılı.. arttığını iddia ediyorlar ama ggs dışında gain almadım kaç gündür. artmıyor bildiğin. (100'den sonra)

dragon için de ben de başta çok öldürdüm dragonlarımı, bi tanesini tameleyip yemini verip stable'a koymak lazım. 1 hafta boyunca hiç hatrını sormamak, hatta unutmak lazım. 2.'yi tameleyip bekleyemiyorsan onu kullanıcaksın, o ölünce yine tameliceksin. yoksa bonded olmuyor bir türlü, hep ölüyor..

benim bonded dragon aslan gibi oldu, yakında tüm skill'leri 100 de olur, kodumu oturtuyor.
Mesaj tarihi:
ben kastığım zamanlar deri alıp, eldiven yapıp geri satınca para kaybetmemiş oluyordun. bi nebze rahat kasmıştım o sıralarda o yüzden. şimdi vendorlar daha ucuza alıyor galiba deri eldivenleri.
Mesaj tarihi:
bazı serverlarda mail vermen yeterli oluyor onay istemiyor yani biri senin mailini kullanmış olabilir fazladan acc almak için.

bir de bu yeni ml aos farkı çıkmış aos versiyonun patchini yükselterek girmem sorunu çözer mi ml serverlara başka versiyonlarla giriş yapamıyor muyum?
Mesaj tarihi:
6.0.13.1 minimum patch, aosdan da patch yapabilirsin zaten mlye dönüşüyor client.

account sorunu varsa kayıp şifre bildirimi eğer çözemiyorsanız yeni email ile hesap almayı deneyin.
  • Yeni Oluştur...