Artariel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Sunucu çok zevkli yav sabah parryingle spirit speaki bitirdim şimdi bushidoyu ardından statları bitirecem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 statlar adamı bitirio valla :) skill için kastığından daha fazla macro yapman gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 100 den sonra tai kasmak işkencedir en iyi yöntem kemikle kasmak ama kemik toplamak bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Stealth ile Ninjitsu vardı da kendim kullandım. Taming ile Lore çok acil bir şekilde arıyorum ben de :( 100.3 oldu, artmıyor arkadaş :S Bug falan var dicem nerdeyse, ne yaptıysam 0.1 arttıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 factionlar açılsa işimiz kolay da böyle gerçekten zor arttırmak:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ilshenar açılınca Satyr'ler geliyor. Onlar da bir nebze iş görür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ilshenar görevi için ön bilgi forumlara verilmiş durumda http://www.oyuncuyuz.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16273 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 millet güzelim serveri bırakıp yetersiz aos serverina gidiyo.anlamıyorum bu türk milletinin aklını. yeniliğie açık değil paso kolaya kaçma falan. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 türk halkı için quest event=ZAR TURNUVASIIII daha iyisine henüz hazır değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 SDFŞLDSASAFDFSADFASASDSDSFSDAASDFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ilshenar acilmis guzel olmus ya, kacirdim questi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-allžžžž Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 biri bocek versin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ııyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bi gece pati arası zar turnuvası yapalım 5 k koyalım kazanan alsın dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 britte olanlar vote kullanırsa iyi olur taşa tıklayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 beyler options mause ayarlarından neyi seçiyoduk şu mause tembelliği gitmesi için çok acaip hareket ediyor mause Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 fire islandda dragon tameleyip mahsur kaldim lan, hayvani gemiye bindiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 eğer young olduğun için kastıysan hiç kasma abi dragon ww en koaly tamelenen şeylerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 lockpick yardımı lazım nerde neyle kasmam lazım beyler bi yardım pls xaty lockpick char varmıydı sende bana lazımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Lockpick bende yok, nasıl kasılır hiç bir fikrim de yok :( Bende de bir kasa kilitli duruyor, içinde kim bilir ne var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mosquito said: eğer young olduğun için kastıysan hiç kasma abi dragon ww en koaly tamelenen şeylerden olsun macera oldu, gerce youngken ne macerasi olucaksa. attim stablea pisiyo dragon, skill kasiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 THE PRISM OF LIGHT da bi türlü diğer bölümlere geçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hangi diğer bölümler? girdikten sonra yolun sonunda batıdaki teleporterdan geçiyorsun. sonra yerde elektrik var, ona bir kaç kere koş, birinde başarılı olup diğer bölüme geçersin. sonra doğu tarafında bir geçiş var, hydra'lara geçiyor ama tavsiye etmem, girer girmez yanında sarı teleporter var ona girebilirsin. ondan sonra hemen dibinde bi daha teleporter var, ona girip sonrakine geçebilirsin. orada üstü kapalı kristal mağara gibi bir şey var, onun içindeki teleporterdan veya healer'ların olduğu yerdeki arcane circle'ın ortasından son levela gelebilirsin. boss'a geçmek için son leveldaki anahtar kutularını doldurman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hmm ok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar