aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 stat lazim degil bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Forumdaki ML Rehberinin içerisine sphere oyuncuların adaptasyonu için de birkaç bilgi içeriği koydum. Yine aklıma geldikçe oraya ekleme yaparım. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 skill capi 700 olarak doldurup, armslore 0 ken (ok yukarı baksın, artışta olsun), makroya birakiyorsun bir günde işini bitiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ne makrosuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 armslore herhalde xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 klasik armslore makrosuna ama skill 0 haldeyken ve skill capinde 700 olduğundan armslore skillin artmiycak. bu pozisyondayken çok iyi stat artiyor ben 1 günde hallettim statlarida yanliş halletmişim şimdi tekrar uraşiyorum ama öğlene tmmdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 her turlu makro serbestken agac kestigim icin captcha tacizane ugramam cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bitek resource işinde var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 aquilla o agaç kesmenin unattanded yasak olmasının nedeni easyuo ile tüm gün toplatıp http://www.uoguide.com/Britain_Library_Collectionbunları alma die . bide vesper museum itemları var aratırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Hem o yüzden hem de Runebook, lrc set ile bir karakteri ayarlayıp günlerce dünyanın resource'u toplanabiliyor. Bodcu kasıyorlar, en iyi resource'lardan stok yapıyorlar vb. Bence iyi bir uygulama buna müdahale edilmiş olması ama daha userFriendly bir şey olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bunları kütüphaneye bağış yaparak alıyoruz sanırım fakat nasıl bağış yapıcaz bende item var mesela nası bağılıyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 pehh questi aldım 2.adım ilshenarda petrus diye bi dayı ilshenarda kapalı olduğuna gore GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bağış yapacağın NPC'ye çift tıklıyorsun orada. Menü gibi bir şey açılıyor. Bağış kabul ettiği item'lar listelenmiş. Oradan seçiyorsun. O sırada çantanda olması lazım, oradan alıyor. Sonra oradan kaç puanın olduğunu da görebiliyorsun, hediyelerin değerleri de görünüyor. (Ezbere yazdım ama böyle bir şeydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 çift tıkladığın zaman you must speak with librarian verity before you can donate to this collection diyo dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Önce imkansızı başarmalısın, o kısmını atladım. Bu questi tamamlaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 heh eyw saol bu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Ya da forumumuzda bulunan, yazdığım rehberden türkçe açıklamasını da görebilirsin. http://www.oyuncuyuz.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=135479#135479 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 edit: ok sorun kalmadı board hakkında bişi sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 moonglow hayvanat bahcesinde sadece hayvanlar olsa, rotting corpseu filan kesip iceri teleportlayip item kasmasa insanlar, daha iyi olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ya brit yada trinsic e en yakin ankh nerede? bi ankh koyun abi chiv kasamadim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Britain için, britain'den cove'a giderken bir çöl var orada Compassion Shrine'ı görebilirsin. Aquila, moonglow o agrolardan temizlenecek. Zaten normalde kutuya bağış yaptığınızda her tierda bir hayvan(blessed) beliriyor kafes içlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ilshenar açılsın (yarın kesin açılacağı söylendi yanlış anlamadıysam) bulursunuz bol bol ankh. (Tüm Ilshenar gate'lerinin yanında vardı sanırım) 120 Tailoring kasan oldu mu? Bugün bütün PH boyunca kastım ama 0.1 artmadı. Daha önceden 100.3 yapmıştım. Öylece duruyor. Daha skill cap bile dolu değil ama buna rağmen bazı skill'leri aşağı döndürdüm. Talisman da takılı değildi. Yaptığım itemlar Stud. Gorget, Stud. Gloves, Stud. Leggings'ti. Tailoring artıştaydı. Bir şey ters gitti ama anlamadım ne olduğunu. PH boyunca 0.1 mi gain gelmez ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya tamerı kastım ettim şmdi sıra ps toplamaya geldi ama abuk sabuk adamlarla kasmak istemiorum. var mi burada katılabileceğim bi guild yada biz arada champ yapioruz gel sende diyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Aç bir tane hırsız karakter, champ yapanlardan çal :D En temizi.. Şimdiye kadar 20'nin üstünde PS'm oldu, 0 champ kastım :P Champ kascak adam bulunur güvenilir ama basılma tehlikesi falan var. O konuda güvenli olmaz. Itemlarıyla, PS'leriyle kasmış kalabalık gruplar var ve büyük ihtimalle gelirler. Anca bu saatlerde kasmak lazım, onun için de adam bulmak zor iş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya hırsız iyi de champ bitene kadar boş boş beklemek sıkıo beni. xaty bu arada stealth,ninjitsu,animal taming,animal lore bunlardan var mi elinde satmayı düşünürmüsün bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar