necmi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 elf olma questinde bug var queste başlama sırası tekrar yapma gibi olayları düzgün yapamazsan quest bitmiyor yanlış hatırlamıyosam enigmayla konuşma questini yanlış yapmıştım o yüzden bitmedi eğer düşünürsen elf questi yapmayı biraz temkinli olmak lazım sonlara doğru sana bi quest daha vericek o queste şukadar wolf kes diyicek ama bi alan var o alanın dışında kesemessin yoksa quest olmuyor bide ona dikkat et
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi %50 mana leechli craft edilmiş kryss var http://uo.stratics.com/content/aos/runicbonuses.shtml valorite dışında %100 intensity item çıkaramıosun. serverda 1 ayda valorite hammer mı çıktı?
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 valorite hammer çıkarmak için tek bir gorev var oda budur (Large) Platemail: Exceptional valorite yani bu gorevi tamamlamak için en 30 bs ve 2 ay zaman lazım neden okadar zaman lazım onuda söyleyim bu gorevi tamamlamanın tek bir yolu var oda BS skillinin 120 olması aksi taktirde bu gorevi exceptional olarak tamamlıyamassın tamamlamaya kalkarsan en az 20k valorite ingot harcarsın 2 ay boyunca gece gündüz maden kassan en fazla 4k valorite ingot kasarsın sorunun cevabına gelicek olursak ben valorite hammer çıkaracak birini tanımıyorum hadi aradan 5 veya 6 ay geçse tamam eyw ama şuan imkansız onda bi yanlışlık olabilir yinede araştırılmalı belki bi yanlış anlaşılma vardır ha ben burada kimseyi suçlamak için yazmıyorum bunları sadece olayın gerçek boyutunu anlatıyorum ayrıca verdiğin linke biraz dikkatli bakarsan Intensity olayının max ve min sınırları var eğer şanslıysan gold hammerla yapabilirsin şunu tekrar soyleyim hiç kimseyi bişeyle suçlamıyorum sadece bildiğimi söylüyorum eğer soru valorite hammersa bırak valoriteyi agapite bile çıkaramaz şuan kimse
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 However, since we used an Agapite Runic Hammer to craft this item, any property it adds can only have an intensity between 40% and 80% of the property's maximum value. So when the Luck property is added to our Verite Ring Mail Tunic, the randomly chosen Luck intensity will be between 40-80 instead of 1-100. Using the Agapite Runic Hammer meant we were ensured to get at least a good value (40 Luck), but we can't possibly get the best value (100 Luck). dio ki agapite le bile max prop çıkaraman. ya da ben yanlış anlıyorum.
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 eğer bu madde eklenirse min ve max sınırı arasında bi değere sahip olur demek istiyor sanırım
Evr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 doğrusu o ama runic min/max intensityler farklı burda sade props sayısı/şansı aynı sanırım.
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Hayır , Mondains ile birlikte max intensity ler 100'e çekildiği gibi props kısmı düşürüldü sadece. İsterseniz en güncel olan uoguideden öğrenin. http://www.uoguide.com/Runic_Tools
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ben uo.stratics i de güncel sanıodum bundan sonra burdan bakayım o zaman.
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Hayır orada UO stratics de atlamış olduğunuz konu zaten linkin kendisine de hatta içeriğine de bakarsanız Age of Shadows yazmakda. http://uo.stratics.com/php-bin/show_content.php?content=30375 Buyrun bu da güncel olan Stratics bilgisi, göreceğiniz gibi %100.
necmi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 spined kit ile en fazla kaç lucklı item yapabiliyoruz ?
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Max. Inst. %100, bu spined için de geçerli. Sonuçta zaten eşya bazında alınabilecek maksimum luck değeri 100'dür siz +40 meteryale göre fazlalık alabilirsiniz.
necmi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 az once adamın birine 750 shadow ingotla dragon armor yaptım acaba oyuncuyamı resist veriyo kendimizede yapak
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 DiadanLocke said: arkadaslar 1 soru: simdi ben odun cikartiyorum yuklu miktarda satmak icin. Yalniz sadece normal odun ve bide oak olsun istiyorum. gm lj oldu devamli baska tarz odunlar cikiyor bu da yavaslatiyo odun toplama isini. razordan bi filtreleme ayari var mi bunun icin? Sadece normal wood ve oak cikinca cantaya atsin mesela? Sanırım öyle bir seçenek yok. Bu arada odun fiyatların ne kadar? Almayı düşünebilirim bir miktarını. @necmi: Oyuncuya resist vermiyor da altında siyah limuzin benzeri bir araçla dolaşıyorsun. Şekil olsun diye yapıyorlar sadece. Ben sevmiyorum.
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 aldığın dmgin %10 o swampdragona gidio ayrıca
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 İyi mi kötü mü bilemedim, toplam canı kaç ki yaratığın? Actionda bineksiz kalabilirsin. Ama diğer taraftan +%10hp de fena sayılmaz. Swamp'a gitmiyor da Armor'a göre %10 veya %20 dmg reduction oluyormuş. Normal armorsa %10, exceptionalsa %20. İyiymiş :)
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 666da kalmasin. allahaskina su vendorlarin restockina bisey yapin, saatlerce ok cikmiyo.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 olm aç bi bowcraft iki saniye al lumberjacking git tüy bilmemen tpola yap işte binelrce yapılmıo mu öle
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yeaaa tik tik agacla ugrasamam, salak bi macro kontrol seysi var zaten.
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Restock uzun malesef ama her restock'ta ikiye katlanıyor 999 olana kadar. 999 yapıp bol bol stocklayabilirsin. Veya birisinden odun alıp kendin yapıcaksın. Tüy ayarlıyabilirim istersen.
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 aramızda bs vardı galiba.Bana %45 üstü lightingli bi dagger lazım gerisi çokta önemli değil.runic kiti olan biri bikaç dagger bassa süper olur.heryerde crafted kryss dolu başka silah yok. takas yada fiyatta anlaşırız heralde.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 elfler bana quesy muest hicbisey vermiyo lan, yuzume bile bakmiyo serefsizler.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 statlari nasil kasicaz yahu unuttum? Dex kasmak istiyorum sonra str.
Öne çıkan mesajlar