Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elf olma questinde bug var queste başlama sırası tekrar yapma gibi olayları
düzgün yapamazsan quest bitmiyor
yanlış hatırlamıyosam enigmayla konuşma questini yanlış yapmıştım o yüzden bitmedi
eğer düşünürsen elf questi yapmayı biraz temkinli olmak lazım
sonlara doğru sana bi quest daha vericek o queste şukadar wolf kes diyicek
ama bi alan var o alanın dışında kesemessin yoksa quest olmuyor
bide ona dikkat et
Mesaj tarihi:
valorite hammer çıkarmak için tek bir gorev var oda budur
(Large) Platemail: Exceptional valorite
yani bu gorevi tamamlamak için en 30 bs ve 2 ay zaman lazım
neden okadar zaman lazım onuda söyleyim
bu gorevi tamamlamanın tek bir yolu var oda BS skillinin 120 olması
aksi taktirde bu gorevi exceptional olarak tamamlıyamassın
tamamlamaya kalkarsan en az 20k valorite ingot harcarsın
2 ay boyunca gece gündüz maden kassan en fazla 4k valorite ingot kasarsın
sorunun cevabına gelicek olursak ben valorite hammer çıkaracak birini tanımıyorum
hadi aradan 5 veya 6 ay geçse tamam eyw ama şuan imkansız
onda bi yanlışlık olabilir
yinede araştırılmalı belki bi yanlış anlaşılma vardır
ha ben burada kimseyi suçlamak için yazmıyorum bunları
sadece olayın gerçek boyutunu anlatıyorum
ayrıca verdiğin linke biraz dikkatli bakarsan Intensity olayının max ve min sınırları var
eğer şanslıysan gold hammerla yapabilirsin
şunu tekrar soyleyim hiç kimseyi bişeyle suçlamıyorum sadece bildiğimi söylüyorum
eğer soru valorite hammersa
bırak valoriteyi agapite bile çıkaramaz şuan kimse
Mesaj tarihi:
However, since we used an Agapite Runic Hammer to craft this item, any property it adds can only have an intensity between 40% and 80% of the property's maximum value.

So when the Luck property is added to our Verite Ring Mail Tunic, the randomly chosen Luck intensity will be between 40-80 instead of 1-100. Using the Agapite Runic Hammer meant we were ensured to get at least a good value (40 Luck), but we can't possibly get the best value (100 Luck).

dio ki agapite le bile max prop çıkaraman. ya da ben yanlış anlıyorum.
Mesaj tarihi:
Hayır , Mondains ile birlikte max intensity ler 100'e çekildiği gibi props kısmı düşürüldü sadece. İsterseniz en güncel olan uoguideden öğrenin.

http://www.uoguide.com/Runic_Tools
Mesaj tarihi:
Hayır orada UO stratics de atlamış olduğunuz konu zaten linkin kendisine de hatta içeriğine de bakarsanız Age of Shadows yazmakda.

http://uo.stratics.com/php-bin/show_content.php?content=30375

Buyrun bu da güncel olan Stratics bilgisi, göreceğiniz gibi %100.
Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:

arkadaslar 1 soru: simdi ben odun cikartiyorum yuklu miktarda satmak icin. Yalniz sadece normal odun ve bide oak olsun istiyorum. gm lj oldu devamli baska tarz odunlar cikiyor bu da yavaslatiyo odun toplama isini. razordan bi filtreleme ayari var mi bunun icin? Sadece normal wood ve oak cikinca cantaya atsin mesela?

Sanırım öyle bir seçenek yok. Bu arada odun fiyatların ne kadar? Almayı düşünebilirim bir miktarını.

@necmi: Oyuncuya resist vermiyor da altında siyah limuzin benzeri bir araçla dolaşıyorsun. Şekil olsun diye yapıyorlar sadece. Ben sevmiyorum.
Mesaj tarihi:
İyi mi kötü mü bilemedim, toplam canı kaç ki yaratığın? Actionda bineksiz kalabilirsin. Ama diğer taraftan +%10hp de fena sayılmaz.

Swamp'a gitmiyor da Armor'a göre %10 veya %20 dmg reduction oluyormuş. Normal armorsa %10, exceptionalsa %20. İyiymiş :)
Mesaj tarihi:
Restock uzun malesef ama her restock'ta ikiye katlanıyor 999 olana kadar. 999 yapıp bol bol stocklayabilirsin. Veya birisinden odun alıp kendin yapıcaksın. Tüy ayarlıyabilirim istersen.
Mesaj tarihi:
aramızda bs vardı galiba.Bana %45 üstü lightingli bi dagger lazım gerisi çokta önemli değil.runic kiti olan biri bikaç dagger bassa süper olur.heryerde crafted kryss dolu başka silah yok.

takas yada fiyatta anlaşırız heralde.
  • Yeni Oluştur...