RRa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aquila resistdi Feeblemind (Rel Wis) ile kas. ben yarım günde 100 ledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Canı sıkılan scribe var mı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 cok mukemmel archery kasma yeri buldum dun ph de kastim 35'ten 70e kadar. Yalniz ph cok mu kisa suruyor?? 1 saat degildi mesela dunku kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 35 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 arch kasıcaksan veteriner char aç bitane götür diğeriyle jhelom çiflikte çit arkasından okla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ph 1 saat sürmüyor zaten. 30dk civarı oluyor genelde. Archery'i Moonglow hayvanat bahçesindeki RottenCorpse'ta kasabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 RRa said: aquila resistdi Feeblemind (Rel Wis) ile kas. ben yarım günde 100 ledim. magery gerekmicek mi bunun icin? archeryi ben brit mezarda kastim, hem iskelet kestim hem skill geldi, mis. repeating xbowla cit arkasindan skeleton knightlara ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 1. circle büyüsüyle magery kasılmıo aquilla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 mage 35-50 greater heal 50-75 invis sonra bi -25 mage weapon bul tekrar 100 e kadar invis başka türlü cok zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 mage gerekiyor mu 1. sayfa için bilmiyorum ama 10-20 skill teachleyip kasabilirsin. sonra en kolay skill'ini kasarsın yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bu arada bana lrc parçaları kim vermişti işim bitti geri verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben verdim brti bankın önündeyim böcek üstündeki oha 3 bocek üstünde adam var adım black simit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 squelchiyim :P tıklanarak banka açabiliosam veriim dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 küfürmü ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 mare tamelemeye calısırken 2 adam geldi 1i ben tamelerken maree dmg vuruodu tamelemiyim die. diger adam tamelemeye calısırkende bende im por attım. kesti beni. bende ezik anca tamer kesersin dedim. 1 saaat squelch yedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 geçen günde arızanın biri macroda kesti beni minocta bi baktım ceset kurumak uzere koştum hemen reslendim cesede bi tıkladım bomboş adam bide lootlamış full lrc set gitti adam mage poi char açıp bi zehirde kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 valla ben çok sabırlı insanlar gördüm serverda, takdir ediyorum ve ne zaman küfür etceklerini merakla bekliyorum :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 necmi said: geçen günde arızanın biri macroda kesti beni minocta bi baktım ceset kurumak uzere koştum hemen reslendim cesede bi tıkladım bomboş adam bide lootlamış full lrc set gitti adam mage poi char açıp bi zehirde kesiyo öyle diyosun da itiraf ediyim burda server'a ilk başladığımda gördüğüm insure'suz lrc setli birini 5-6 accounttan karakter açarak tek tek lightning ile kestim ve lootladım brit bank'ta :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 arkadaslar 1 soru: simdi ben odun cikartiyorum yuklu miktarda satmak icin. Yalniz sadece normal odun ve bide oak olsun istiyorum. gm lj oldu devamli baska tarz odunlar cikiyor bu da yavaslatiyo odun toplama isini. razordan bi filtreleme ayari var mi bunun icin? Sadece normal wood ve oak cikinca cantaya atsin mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ilshenar gerektiren questler icin bi cozum var mi? yoksa beklicek miyiz? elf olmak istiyorum mesela, ama ilshenara gitmem lazim anladigim kadariyla. bi de chivalryci, veya bushidocu dayilari goren oldu mu, train icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 elf başta açamio musun ? humandan mı elfe geçebiliosun ilshenara gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 aciyosunda ben acmadim, aslinda elf acicaktim ama secmemisim alttan, sonra 3. bi char acmak istemedim, kastim bi de, questle gecis var nasilsa diye. quest icin elf diyarina gitmek lazim da questin bi kisminda ilshenarda biriyle konusmam gerekiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 eninde sonunda açicaklar orayida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 lan bu monk's robeu sosaria kizilayi mi dagitti? herkesin ustunde ayni sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar