Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RRa said:

aquila resistdi Feeblemind (Rel Wis) ile kas. ben yarım günde 100 ledim.

magery gerekmicek mi bunun icin?

archeryi ben brit mezarda kastim, hem iskelet kestim hem skill geldi, mis. repeating xbowla cit arkasindan skeleton knightlara ozellikle.
Mesaj tarihi:
mare tamelemeye calısırken 2 adam geldi 1i ben tamelerken maree dmg vuruodu tamelemiyim die. diger adam tamelemeye calısırkende bende im por attım. kesti beni. bende ezik anca tamer kesersin dedim. 1 saaat squelch yedim işte.
Mesaj tarihi:
geçen günde arızanın biri macroda kesti beni minocta
bi baktım ceset kurumak uzere koştum hemen reslendim cesede bi tıkladım
bomboş adam bide lootlamış full lrc set gitti
adam mage poi char açıp bi zehirde kesiyo
Mesaj tarihi:
necmi said:

geçen günde arızanın biri macroda kesti beni minocta
bi baktım ceset kurumak uzere koştum hemen reslendim cesede bi tıkladım
bomboş adam bide lootlamış full lrc set gitti
adam mage poi char açıp bi zehirde kesiyo

öyle diyosun da itiraf ediyim burda server'a ilk başladığımda gördüğüm insure'suz lrc setli birini 5-6 accounttan karakter açarak tek tek lightning ile kestim ve lootladım brit bank'ta :)o
Mesaj tarihi:
arkadaslar 1 soru: simdi ben odun cikartiyorum yuklu miktarda satmak icin. Yalniz sadece normal odun ve bide oak olsun istiyorum. gm lj oldu devamli baska tarz odunlar cikiyor bu da yavaslatiyo odun toplama isini. razordan bi filtreleme ayari var mi bunun icin? Sadece normal wood ve oak cikinca cantaya atsin mesela?
Mesaj tarihi:
ilshenar gerektiren questler icin bi cozum var mi? yoksa beklicek miyiz? elf olmak istiyorum mesela, ama ilshenara gitmem lazim anladigim kadariyla. bi de chivalryci, veya bushidocu dayilari goren oldu mu, train icin.
Mesaj tarihi:
aciyosunda ben acmadim, aslinda elf acicaktim ama secmemisim alttan, sonra 3. bi char acmak istemedim, kastim bi de, questle gecis var nasilsa diye. quest icin elf diyarina gitmek lazim da questin bi kisminda ilshenarda biriyle konusmam gerekiyo galiba.
  • Yeni Oluştur...