Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 1 tane var ne satıcaksın? msn versene özeldemn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 şerefsizin biri hacklemiş msnyi giremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 fire of quiver yapıp satıcam 2 dene fire ruby lazım 13 tane bende var edit: ters yazmışım quiver of fire olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 fire of quiver yap bana ver ben seni besliyim bi şekilde uzun bi süre. archerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tamam ortak olur sen ver ruby bana ama 1 tane daha lazım brit bankta bok böcenin üstündeyim black simit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahaha adama bana vericeğin ne malum dedim. bu alışveriş bitmiştir dedi. DSFS gör pati halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Killer said: ahaha adama bana vericeğin ne malum dedim. bu alışveriş bitmiştir dedi. DSFS gör pati halkı buarada okadar muabbetimiz var guvenmiyorsan zaten olay bitmiştir bu tür olaylarda güven esastır herkeze yardım ederim kimsedende item sakınmam ama sen kalkıpta vericen ne malum dersen seninle hiç bi şekilde bu tür dialoklara girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sen tyronuz değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 neden bahsettiğini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tyrex karakterlerinin sabihi değil misin?muhabbetimiz var dedikten sonra hatırladım minoc maden olayını kendi eşşekliğim pardon. o değilsen eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ya şurda gördüğüm app muamelesini hiç bir yerde görmedim. adama bucsda reskill atarsan insure filanda kalmiyor merak etmeyin. 4 tane dandik setim oldu birini necmi verdi birini koyunlarla satin aldim diğer 2 side pklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 akşam runic hammer cıkarcam katana yapayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 özel mesajına baksan bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hangi runic'ten çıkarıyorsun? 140 luck'lı silah yapabilirsen güzel şeyler düşünebilirim senin için. ayrıca kaplanmayı bekleyen bir silahım var. onun dışında ruby de var sana verebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bana full lrc set satabilicek var mi burada? yada chiv icin hangi set turu calisiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 xaty az onceki senmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gel kaplayım ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bendim, özelden yazdım. Kaplancak şeyi de daha sonra veririm, şu an dungeondayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 necmi seni tyranoux dengesizi sandım.adam düşmanım o yüzden dedim ne malum vericeğin dedim.kusura bakma unuttm minoc maden olayını pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yanlış anlaşılma olmş tekrar özürdilerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tamam sorun değil salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben human acmisim yav, onu elfe mi cevirsem acaba, + mana ise yarar int kasamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bi de mage kasicak varsa haber versin, resist kasmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 şu beyaz saç boyası 1m miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Int avantaj biraz savaşçıda, diğerinin de iyi yönü var ama +20 mana az bir şey değil. Quest ile çevirebilirsin karakteri de çok kasmadıysan sıfırdan da başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar