Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tmm.. Hayırlı olsun :) Bonded olunca takılırız Dungeon falan.

Bu arada biraz para toplıyım açarım Guild paticik için. O zamana kadar da isim ne olsun, nasıl görünsün vb. şeylere karar verelim burda. Bence sadece yardımlaşma vb. amaçlı olcağından (Craft'tan Tamer'a kadar her türlü karakter olur sanırım Guild'de), ismin Paticik olmasında bir sakınca yok(?).
Mesaj tarihi:
luck kasanınız olduysa daha önce elinizde lrc set vardır heralde. ödünç alma imkanım var mı işim bitince veriyim :). Çok şey istedimde tek başlayınca böyle oluo.
Mesaj tarihi:

darkfall da paticik fail olmasaydı Crimson Horde paticik guildi kurulcaktı fena isim değil bence.
lrc setim yok ama 3 parça lrc'em var %14 13 10 civarında verebilirim resisti 100 ledim ben ama şuan çok pisko bir pozisyondayim bozamam valla :p

Mesaj tarihi:
kalkan brite dönüp aldim, hadi ya bunlar bi zaman sonra güçleniyormu? öğlen geyik beni ondan öldürmüş desene bida geyikle kasarsam ne olayim :)
allahtan buda bitti sayilir 75 olmuş gecede ve yarın gündüzlerde statlar biterse bi sw kaliyor geriye sonra ps derdine düşcez bakalim
Mesaj tarihi:
Benim şu an bi tanıdıkta, ondan alınca verebilirim. Gerçi yakında 2. lrc set oluşcak gibi..

Ördek ne ya, oyunda ördek mi vardı diye düşündürttün 3-5 saniye :D
  • Yeni Oluştur...