Luriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben tameliom ya birazdan tameleyince söliim sen gate aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu arada şunuda sorayım BS charla yaptığınız silahta en fazla kaç ss oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kavga dövüş tameledim bi gate alabilirmiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ice Dungeon çıkışında mısın? Yeni gördüm, geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yok saolasın arkadaş açtı. sende saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Tmm.. Hayırlı olsun :) Bonded olunca takılırız Dungeon falan. Bu arada biraz para toplıyım açarım Guild paticik için. O zamana kadar da isim ne olsun, nasıl görünsün vb. şeylere karar verelim burda. Bence sadece yardımlaşma vb. amaçlı olcağından (Craft'tan Tamer'a kadar her türlü karakter olur sanırım Guild'de), ismin Paticik olmasında bir sakınca yok(?). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 guildin adı super sonik efsane dövüşçüler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 lan bankanın önü amma kalabalık ha hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 luck kasanınız olduysa daha önce elinizde lrc set vardır heralde. ödünç alma imkanım var mı işim bitince veriyim :). Çok şey istedimde tek başlayınca böyle oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 az once birine verdim ama gel bankanın önüne bir kaç parça vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 darkfall da paticik fail olmasaydı Crimson Horde paticik guildi kurulcaktı fena isim değil bence. lrc setim yok ama 3 parça lrc'em var %14 13 10 civarında verebilirim resisti 100 ledim ben ama şuan çok pisko bir pozisyondayim bozamam valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kalkan patladı pozisyon bozuldu iyi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 getiremmi kalkan yanlız etrafındakiler birazdan cok guclenicek ona gore hadi kediyle fareler ok ördekten ne istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kalkan brite dönüp aldim, hadi ya bunlar bi zaman sonra güçleniyormu? öğlen geyik beni ondan öldürmüş desene bida geyikle kasarsam ne olayim :) allahtan buda bitti sayilir 75 olmuş gecede ve yarın gündüzlerde statlar biterse bi sw kaliyor geriye sonra ps derdine düşcez bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Benim şu an bi tanıdıkta, ondan alınca verebilirim. Gerçi yakında 2. lrc set oluşcak gibi.. Ördek ne ya, oyunda ördek mi vardı diye düşündürttün 3-5 saniye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 lol bende resme bi daha bi baktım ördek kelimesini okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 benim bi sorunum var. oyun takila takila ilerlio tukeniorum varmi bunun bi cozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 soldaki farenin üstü ve altındaki işaretler ne bayadır UO oynamiom da yeni bişey mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 secili olani gosteriyo, altindaki de health bar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yeni dizayn böle demek vay be huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 odun nasıl topluoz ya hathcetta charge yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 charge mi? baltaya tiklayip agca tikliyosun lan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bi kere kesince odun başlıo geri saymaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 acayip kalabalık mı olduk bana mı öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar