necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 eyw xaty ozaman bana 40k daha ingot lazım ki 100 yapayım bslerin skillerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 40k ingot ve ben? Çözemedim ilgiyi, bs ile hiç işim olmadı (bir kaç bs bulup bir şeyler kaplatmak dışında). edit: Bu arada champ yapıyorlar, son skull'dalar. Haber veriyim dedim :P (Barracoon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 PVP Dönmeye başladı mı serverda şöle guildler arası olaylar çıkmaya başladı mı yoksa onun için daha erken mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bir kaç Mavi vs PK olayı dışında ( britain mezarda ) henüz G vs G göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bu arada Mondain's Legacy'ye yabancı olanlar için bir rehber yazdım forumumuza oradan okuyabilirsiniz. Aklıma geldikçe çevirip koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 az kaldı kasayım alyını kesicem chapmta basıcam çok pis planlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 1 haftada hayattan bezdirdi kasmıyorum bıraktım. param bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kasmaya inanmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tek başına oynanmıyoki neye inancan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 e herkez tek kasıyor gemisini yürüten kaptan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 xaty said: 40k ingot ve ben? Çözemedim ilgiyi, bs ile hiç işim olmadı (bir kaç bs bulup bir şeyler kaplatmak dışında). edit: Bu arada champ yapıyorlar, son skull'dalar. Haber veriyim dedim :P (Barracoon) yok benim bs lere 40k ingot için bian once kazmam lazım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 birde tam olurmu bilmiyorumda quest hediyelerini yazabilmen mumkunmü mesela bag of treasures-trinket/craftsman satchel dan neler çıkabilir misal 2-4 magical item,1/3 şans şu vs vs gibi uoguide ve straticsde tam bilgi bulamadım craftsmen satchel hariç,scriptlerden ne tür bi loot oluşturduğunu yazabilsen süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Evr bu tarz bilgileri oyuncuya açmak iyi değildir. Zaten random oluştururlar ve de kalitesini kendi randomlar. Craftlarınki zaten bellidir, tarif verebilir(rare şansı da vardır), bowcraft veya carpentery ise runic kit verebilir. Şans konusuna pek takılmayın, 1/5 şansın manası 5 defa denesem mutlaka gelir değildir. O yüzden aklınızda şans olarak kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 @bosphorus Para için yün örneği vermiştim, bilindik bir örnektir. Tek başına oynanmıyor konusunda ise burda paticikten oynayanlarla beraber ortak çalışabilirsin. Nitekim eninde sonunda bir mmo, yani sosyal çevre yaparsan hayrına olur. Kendini çok fazla da yıpratma tabi, yani burada geçirceğin 1-2 saat bile yeterlidir, hardcore oynamana gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 razorda bs için smelt macrosu bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yasak değil mi öle şeyler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bosphorus said: tek başına oynanmıyoki neye inancan Tek başıma oynadım denebilir şimdilik. Hiç champ kasmadım ama 5-6 PS'm oldu, 3 tane de barracon kafası var. Neira bitirebilselerdi onun kafası da olcaktı ama bitiremediler :( Onun dışında bugün yine Tamer ile tek başıma Dungeon'a girdim, süre olarak hatırlamıyorum ama çok uzun bir zaman değildi (max. 1 saat), 17-20k arası para topladım. Çıkan itemların en iyisi 99luck'lı leather Sleeves'ti, onun dışında 1-2 ufak tefek item daha aldım. Denk gelirsem PK'larla takışıyorum arada, eğleniyorum açıkçası gayet. Ama yine de bir yere kadar giderim böyle, daha ileri şeylere erken sahip olmak için kalabalık şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yasak değil diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam BS menüsünden Smelt yapılıyordu. BS Tool'una çift tıklayıp (sonra bunu by type'a çevirceksin) sonra wait for gump ve ardından menüdeki seçeneğe tıkla, wait for target, target by type. Böyle bir makro ile halledersin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 !Loop Assistant.Macros.DoubleClickAction|1077935077|4027 Assistant.Macros.WaitForGumpAction|949095101|False|300 Assistant.Macros.GumpResponseAction|14|0|0 Assistant.Macros.WaitForTargetAction|30 Assistant.Macros.TargetTypeAction|False|7028 Assistant.Macros.WaitForGumpAction|949095101|False|300 Assistant.Macros.GumpResponseAction|0|0|0 eritmek için kullanabilirsin fakat re-target yapmayı unutma mevcut eşya için tabi bide çantan mümkün mertebe yaptıgın esya dısında fazla bişi bulundurma takılma sansı yuksek bi tuş atarsan takılırsa basıp baştan başlatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 eyw saol razorda becerdim tek yapmak gereken eriticemiz şeyin tipini belilemekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Siz böyle ayrı gayrı oynayacağınıza bir Paticik guildi kursanız ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bencede kurulmalı. ben solo oyuncuyum ama bu runuo da ps ihtiyacı filan, champion, raid... tek başıma nasıl yapayım. ayrıca ben aç ve acımasız adamım. gücüm yettiğine çökerim, gücüm yetmediğine çökerim baktım olmuyor kaçarım :) isimlerede hiç dikkat etmem. daha sonradan burda.. şerefsiz herif ne sorduysan cevapladık, ne istediysen verdik nankör filan gibi laflar işitmek istemem kuralim bi guild bileyim kim dost kim düşman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 peaci bitiridim de magery yok markı olan biri var mı tamelemeye gidelim wwyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu arada sanctuary girerseniz sakın kenarlardaki odalara yakın yurumeyin saçma sapan gizli teleporterlar var haberimiz yok cesediniz falan almayı hayal bile etmeyin odlara sıkışmış 150 tane yaratıgın içinden heleki fel ruleset ile stam vs yuzunden imkan ihtimal vermiyorum alabilmenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 luriel mark varda xatyede soyle gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar