Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Killer

Öne çıkan mesajlar

birde tam olurmu bilmiyorumda quest hediyelerini yazabilmen mumkunmü mesela bag of treasures-trinket/craftsman satchel dan neler çıkabilir misal 2-4 magical item,1/3 şans şu vs vs gibi uoguide ve straticsde tam bilgi bulamadım craftsmen satchel hariç,scriptlerden ne tür bi loot oluşturduğunu yazabilsen süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Evr bu tarz bilgileri oyuncuya açmak iyi değildir. Zaten random oluştururlar ve de kalitesini kendi randomlar. Craftlarınki zaten bellidir, tarif verebilir(rare şansı da vardır), bowcraft veya carpentery ise runic kit verebilir.

Şans konusuna pek takılmayın, 1/5 şansın manası 5 defa denesem mutlaka gelir değildir. O yüzden aklınızda şans olarak kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

@bosphorus

Para için yün örneği vermiştim, bilindik bir örnektir. Tek başına oynanmıyor konusunda ise burda paticikten oynayanlarla beraber ortak çalışabilirsin. Nitekim eninde sonunda bir mmo, yani sosyal çevre yaparsan hayrına olur. Kendini çok fazla da yıpratma tabi, yani burada geçirceğin 1-2 saat bile yeterlidir, hardcore oynamana gerek yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bosphorus said:

tek başına oynanmıyoki neye inancan

Tek başıma oynadım denebilir şimdilik. Hiç champ kasmadım ama 5-6 PS'm oldu, 3 tane de barracon kafası var. Neira bitirebilselerdi onun kafası da olcaktı ama bitiremediler :(

Onun dışında bugün yine Tamer ile tek başıma Dungeon'a girdim, süre olarak hatırlamıyorum ama çok uzun bir zaman değildi (max. 1 saat), 17-20k arası para topladım. Çıkan itemların en iyisi 99luck'lı leather Sleeves'ti, onun dışında 1-2 ufak tefek item daha aldım.

Denk gelirsem PK'larla takışıyorum arada, eğleniyorum açıkçası gayet. Ama yine de bir yere kadar giderim böyle, daha ileri şeylere erken sahip olmak için kalabalık şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Yasak değil diye biliyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam BS menüsünden Smelt yapılıyordu.
BS Tool'una çift tıklayıp (sonra bunu by type'a çevirceksin) sonra wait for gump ve ardından menüdeki seçeneğe tıkla, wait for target, target by type. Böyle bir makro ile halledersin sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

!Loop
Assistant.Macros.DoubleClickAction|1077935077|4027
Assistant.Macros.WaitForGumpAction|949095101|False|300
Assistant.Macros.GumpResponseAction|14|0|0
Assistant.Macros.WaitForTargetAction|30
Assistant.Macros.TargetTypeAction|False|7028
Assistant.Macros.WaitForGumpAction|949095101|False|300
Assistant.Macros.GumpResponseAction|0|0|0

eritmek için kullanabilirsin fakat re-target yapmayı unutma mevcut eşya için tabi bide çantan mümkün mertebe yaptıgın esya dısında fazla bişi bulundurma takılma sansı yuksek bi tuş atarsan takılırsa basıp baştan başlatabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bencede kurulmalı.
ben solo oyuncuyum ama bu runuo da ps ihtiyacı filan, champion, raid... tek başıma nasıl yapayım.

ayrıca ben aç ve acımasız adamım. gücüm yettiğine çökerim, gücüm yetmediğine çökerim baktım olmuyor kaçarım :) isimlerede hiç dikkat etmem.

daha sonradan burda.. şerefsiz herif ne sorduysan cevapladık, ne istediysen verdik nankör filan gibi laflar işitmek istemem kuralim bi guild bileyim kim dost kim düşman :p
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sanctuary girerseniz sakın kenarlardaki odalara yakın yurumeyin saçma sapan gizli teleporterlar var haberimiz yok cesediniz falan almayı hayal bile etmeyin odlara sıkışmış 150 tane yaratıgın içinden heleki fel ruleset ile stam vs yuzunden imkan ihtimal vermiyorum alabilmenize.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...