[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 insan mı karakterin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 edit: elflerde dahamı az acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 elflerde pasif olarak knowledge of nature var. bunun sayesinde renkli kaynakları çıkartma şansları daha fazla. yanılmıyorsam fire ruby gibi taşları da etkileyebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bu talisman davasi nedir ya? milletin orasinda burasinda yilan milan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 http://www.uoguide.com/Talismans Yaratık cesetlerinden, görevlerden ya da bazı özel olanlarını da eşya bağışlayarak ilgili birimlerden temin edebiliyorsunuz. her birinin farklı özellikleri olabiliyor. Slayer özellikden tutun, skill bonuslara kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Diğer itemları yapmak çok çok daha zor, en azından boss vb. şeyler kesmek gerekiyor ve tek başına hatta bir kaç kişiyle yapılamayacak şeyler. Bu onlara göre çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Herşeyi anladım da, ettinleri 1 dakikada öldürebilen warrior halimle para nasıl kazanmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Koyun yünleri derdine deva olabilir ama kontrollere dikkat etmeni öneririm. Toplama başladığında ara sıra karşına bir ekran gelecek ve doğru şekilde yazmanı isteyecek. 5 deneme hakkın var ve de 1.5 dakika süren var.Yünleri topladıktan sonra terzide dilersen bunları oradaki eşyalarla yarn'a ya da daha sonra kumaşa çevirip iyi bir fiyattan satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Oyuna başladığımda yünleri yün olarak satmak diğer yollara oranla daha karlı oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 peacei olan biri yok mu ww tamelesek. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dağdan düşen kar topuna döndü bu olay. her gün burdan birileri başliyor ne kadar güzel valla yıllar sonra tekrar uo heveslerimiz kipraşti. odhinide peygamber sabrindan dolayi kutlamak lazim page cevaplar gibi uraşiyor burda chari biraktim brit köprünün orda geyiğin teki ile heal parry kasiyorlar. ben işe geldim inş gebermez char :p odhin kizmiyorsun dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 çok güzel bi yöntem buldum tai kasımında bırak para harcamayı tailor 100 olduğunda 20k paran oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Neymiş o yöntem, ben de istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ama bitane main charın olucak ve altında bocek olucak ağır yük için yöntem şu britte yün toplamayı biliyosundur onun haricinde britteki ineklerin ve jhelom çiflikteki bullarıda kes derilerini al ortalama 1 turda 1100 tane deri çıkıyor sen yünleri işlerken bullar tekrar cıkıyor bulları kesyon brite sheepler cıkıyor hep boyle sırasıyla yapınca boş kalmadan hepsini kasabiliyorsun ortalama 3 saatte 6k deri 20k cloth itemleri once bankanda biriktir sonra tai kasarsın başka türlü taiye para yetmiyor 1 tanesini 100 yapana kadar 40k para harcadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Peh deri falan toplamak varmış için işinde.. Kim uğraşıcak onla, yün toplarken çıkacak makro kontrolüyle sinir bozmaya değmez :P Şaka bir yana, gerçekten çok sinir bozuyor. PC başında olsan, 0 makro açık olsa bile çözmekte zorlanabiliyorsun. Daha başarılı uygulamaları olduğunu düşünüyorum bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu arada Luriel bana bitane exp müzik aleti al kendinede sağlam resist veren bi set al gidelim tamelemeye ayrıca bitane peace char yetmez bi kişi daha gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Tame için ben de gelebilirim yardıma ama WW'ye gidilcekse horned veya barbed set giyseniz güzel olur. Tek başıma da tameledim defalarca, 2 kişi hayli hayli yeter de 2 bard olması daha iyi tabi :) Exceptional müzik aleti verebilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 spined veya barbed falen set parçası varsa banada getirin üstümde bişi yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 xaty exp müzik aleti yapabiliyorsan senden 50 tane falen satın alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 şu makro kontrolünü belli bi skillde ve o skilli aktif edince çıkacak şekilde yapsalar bismillah mining teach ettim 10sn sonra makro kontrolü geldi sonra skille başladım makro kontrol geldi 2 adım attım tekrar geldi bide şimdi diğer skilleri kasarken cıkıyosa yandık açıkcası cok kasış bi sistem resmen craft chardan sogutuyor dediğim gibi mesela 75skillden sonra ve o skilli kullanınca random sürelerde çıksa hem kontrolünüde yapmış olur hem bizide böyle rahatsız etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 macro konrolünü yanlış anlamışın sadece ve sadece kaynak toplarken kontrol'le karşılaşıyorsun onun haricinde kontrol yok ilk kazmayı vurduğunda ve 5 veya 6 dakika sonra tekrar konrolden geçiyorsun ilk başlarda bu işe alışman sorun yaratabilir fakat başarılı bi sitem bu zamana kadar 80k ingot kasmış biri olarak söylüyorum bunu daha onceki serverlarda bi runebook bi lrc set ile easyuo kullanarak gecede 42k ingot kasan adamları tanıyorum basit bi macroyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 xaty tai ile adam gibi bot almak için en az kaç tai skilli yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 70'in üzerindeki bir Tailoring skill'i ile herhangi bir bod çıkma şansının olduğunu öğrendim aşağıdaki adresten: http://update.uo.com/design_414.html Ancak bu 2002'de yazılmış, sonrasında değişiklik yapılmış olabilir. Bu konuda Odhinn'den cevap bekleriz o halde :) "Characters with 70 or higher Tailoring skill may receive BOD requests for any of the items that are craftable by players' Tailor characters." Denmiş, ardından da; "The level of the character's Tailoring skill will affect the level and complexity of any BOD offered to that character; as the character's Tailoring ability increases, so may the difficulty of the Tailoring BODs increase." denilmiş. Sanırım 70'in üzerindeyken her türlüsüyle karşılaşabiliyorsun ama skill'in yüksek oldukça daha iyisini çıkarma şansın yükseliyor. Skill'den çok skill level'ıyla alakalı. Sanırım GM olunca bırakılabilinir her bodcuya PS basılmayacaksa. edit: Bu arada Carpenter'ı daha bitirmedim ve exp. müzik aleti yapamıyorum. Birinden bir kaç tane almıştım zamanında. Onların birini verebilirim, bir süre idare eder. edit2: Yeni araştırmalarım sonucunda öğrendiklerime göre çıkan BOD'un exceptional olup olmama, large/small olma, 10-15-20 item isteme, spined-horned-barbed olma olayları tamamen skill'inize bağlı. Ayrıca çıkan bod'lar her zaman sizin yapabilecekleriniz arasından oluyor, örneğin Stud. Armor için skill'iniz yetmiyorsa Stud. Armor bod'u alamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 PH var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Evr said: şu makro kontrolünü belli bi skillde ve o skilli aktif edince çıkacak şekilde yapsalar bismillah mining teach ettim 10sn sonra makro kontrolü geldi sonra skille başladım makro kontrol geldi 2 adım attım tekrar geldi bide şimdi diğer skilleri kasarken cıkıyosa yandık açıkcası cok kasış bi sistem resmen craft chardan sogutuyor dediğim gibi mesela 75skillden sonra ve o skilli kullanınca random sürelerde çıksa hem kontrolünüde yapmış olur hem bizide böyle rahatsız etmez necmi'nin de dediği gibi sadece kaynak toplamaya başladığınızda uyarı alırsınız ve arada zaman farkları var. Dediğiniz gibi olsaydı şayet kişiler skillerini düşük tutardı ve yinede kaynak toplamaya devam ederlerdi ( kontrole yakalanmadan ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar