Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Killer

Öne çıkan mesajlar

Koyun yünleri derdine deva olabilir ama kontrollere dikkat etmeni öneririm. Toplama başladığında ara sıra karşına bir ekran gelecek ve doğru şekilde yazmanı isteyecek. 5 deneme hakkın var ve de 1.5 dakika süren var.Yünleri topladıktan sonra terzide dilersen bunları oradaki eşyalarla yarn'a ya da daha sonra kumaşa çevirip iyi bir fiyattan satabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

dağdan düşen kar topuna döndü bu olay. her gün burdan birileri başliyor ne kadar güzel valla yıllar sonra tekrar uo heveslerimiz kipraşti.

odhinide peygamber sabrindan dolayi kutlamak lazim page cevaplar gibi uraşiyor burda

chari biraktim brit köprünün orda geyiğin teki ile heal parry kasiyorlar. ben işe geldim inş gebermez char :p odhin kizmiyorsun dimi :)
Sosyal ağlarda paylaş

ama bitane main charın olucak ve altında bocek olucak ağır yük için
yöntem şu
britte yün toplamayı biliyosundur
onun haricinde britteki ineklerin ve jhelom çiflikteki bullarıda kes derilerini al
ortalama 1 turda 1100 tane deri çıkıyor
sen yünleri işlerken bullar tekrar cıkıyor bulları kesyon brite sheepler cıkıyor
hep boyle sırasıyla yapınca boş kalmadan hepsini kasabiliyorsun
ortalama 3 saatte 6k deri 20k cloth
itemleri once bankanda biriktir sonra tai kasarsın
başka türlü taiye para yetmiyor 1 tanesini 100 yapana kadar 40k para harcadım
Sosyal ağlarda paylaş

Peh deri falan toplamak varmış için işinde.. Kim uğraşıcak onla, yün toplarken çıkacak makro kontrolüyle sinir bozmaya değmez :P

Şaka bir yana, gerçekten çok sinir bozuyor. PC başında olsan, 0 makro açık olsa bile çözmekte zorlanabiliyorsun. Daha başarılı uygulamaları olduğunu düşünüyorum bu işin.
Sosyal ağlarda paylaş

şu makro kontrolünü belli bi skillde ve o skilli aktif edince çıkacak şekilde yapsalar bismillah mining teach ettim 10sn sonra makro kontrolü geldi sonra skille başladım makro kontrol geldi 2 adım attım tekrar geldi bide şimdi diğer skilleri kasarken cıkıyosa yandık açıkcası cok kasış bi sistem resmen craft chardan sogutuyor dediğim gibi mesela 75skillden sonra ve o skilli kullanınca random sürelerde çıksa hem kontrolünüde yapmış olur hem bizide böyle rahatsız etmez
Sosyal ağlarda paylaş

macro konrolünü yanlış anlamışın sadece ve sadece kaynak toplarken
kontrol'le karşılaşıyorsun onun haricinde kontrol yok
ilk kazmayı vurduğunda ve 5 veya 6 dakika sonra tekrar konrolden geçiyorsun
ilk başlarda bu işe alışman sorun yaratabilir fakat başarılı bi sitem
bu zamana kadar 80k ingot kasmış biri olarak söylüyorum bunu
daha onceki serverlarda bi runebook bi lrc set ile easyuo kullanarak
gecede 42k ingot kasan adamları tanıyorum basit bi macroyla
Sosyal ağlarda paylaş

70'in üzerindeki bir Tailoring skill'i ile herhangi bir bod çıkma şansının olduğunu öğrendim aşağıdaki adresten:
http://update.uo.com/design_414.html

Ancak bu 2002'de yazılmış, sonrasında değişiklik yapılmış olabilir. Bu konuda Odhinn'den cevap bekleriz o halde :)

"Characters with 70 or higher Tailoring skill may receive BOD requests for any of the items that are craftable by players' Tailor characters."

Denmiş, ardından da;
"The level of the character's Tailoring skill will affect the level and complexity of any BOD offered to that character; as the character's Tailoring ability increases, so may the difficulty of the Tailoring BODs increase."

denilmiş. Sanırım 70'in üzerindeyken her türlüsüyle karşılaşabiliyorsun ama skill'in yüksek oldukça daha iyisini çıkarma şansın yükseliyor. Skill'den çok skill level'ıyla alakalı. Sanırım GM olunca bırakılabilinir her bodcuya PS basılmayacaksa.

edit: Bu arada Carpenter'ı daha bitirmedim ve exp. müzik aleti yapamıyorum. Birinden bir kaç tane almıştım zamanında. Onların birini verebilirim, bir süre idare eder.

edit2: Yeni araştırmalarım sonucunda öğrendiklerime göre çıkan BOD'un exceptional olup olmama, large/small olma, 10-15-20 item isteme, spined-horned-barbed olma olayları tamamen skill'inize bağlı. Ayrıca çıkan bod'lar her zaman sizin yapabilecekleriniz arasından oluyor, örneğin Stud. Armor için skill'iniz yetmiyorsa Stud. Armor bod'u alamıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Evr said:

şu makro kontrolünü belli bi skillde ve o skilli aktif edince çıkacak şekilde yapsalar bismillah mining teach ettim 10sn sonra makro kontrolü geldi sonra skille başladım makro kontrol geldi 2 adım attım tekrar geldi bide şimdi diğer skilleri kasarken cıkıyosa yandık açıkcası cok kasış bi sistem resmen craft chardan sogutuyor dediğim gibi mesela 75skillden sonra ve o skilli kullanınca random sürelerde çıksa hem kontrolünüde yapmış olur hem bizide böyle rahatsız etmez

necmi'nin de dediği gibi sadece kaynak toplamaya başladığınızda uyarı alırsınız ve arada zaman farkları var. Dediğiniz gibi olsaydı şayet kişiler skillerini düşük tutardı ve yinede kaynak toplamaya devam ederlerdi ( kontrole yakalanmadan ).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...