RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kapağı attım ben buraya daha sırtım yere gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 aquila said: archer template ver hemen, cabuk. yeni uyandım, sorry. archery-120 tactics-100 anatomy-100 heal-90 resist-100 bushido-120 chivalry-80 90str,120dex,15int edit: bununla hem pvp hem pvm yaparsın. edit2: ps ve itemlarımı tamamlayınca ben de kasıcam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 xaty banada sağlam bi pvp archery oner fakat bushido falen yazmışın nasıl kullanılıyor arch ile detayları oğrenmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ama kendi aranizda konuşmayın. lütfen bu kritikler bu alan altında yapılsın bizde öğreniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Öncelikle Bushido'nun parry bonusu var ve çift elli silah (her türlü ok) kullanırken karşınızdakinin size vurma şansını azaltmış oluyorsunuz. Bushido büyülerine bakcak olursak genel olarak hızlı saldırmak ve defans üzerine kurulu. Hasar veren bir büyüsü yok. Saldırı bonusu olan büyüleri silahlardaki Special Ability'ler gibi düşünebilirsiniz. 5-10 mana harcayan ufak eklentiler gibi. Ama bir warrior'a parry ne kadar kasılabilirse, archer'a da bushido bonuslarıyla birlikte kasılabilir. Bunlar dışında PvM'de honor ve perfection ile 1000'e kadar luck bonusu alabiliyorsunuz. Bir archer template'ı daha sunayım; Archery - 120 Tactics - 120 Bushido - 120 Resisting Spells - 120 Poisoning - 100 Chivalry - 70 Spellweaving - 50 (PS'leri bulana kadar kalan skillCap, Meditation ile doldurulabilir.) Bu da fena bir template değil gibi geldi ama SpellWeaving büyüleri biraz fazla mana yiyor. 3 tane mana harcayan skill + special ability'ler biraz mana gerektirir. Bu da dex'inizi düşürmek demek. Biraz riskli bir template olabilir ama Archery ve Bushido ps'lerini bulduktan sonra önce bunu denemeyi, olmazsa öncekine dönmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 iki soru daha sorayım paryy ve bushido aynı etkiye sahipmi yani bushidoyla parry varmış gibi parry yapabilirmiyiz diğer sorumda şu arch ların poi atan abilitysi vamı ? edit: bitane daha sorucam mesela mf geldi bize dalıyor bu adama damage vermek için yani bowu kullanmak için bi mesafe gerekmiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bi tane elf bowu serpent arrow atıyor ki (poison). Snraa parry tek işe yarar ama tek başına bushido cok bi etki etmez parry chance için ama ikisi bir olursa two handed weaponlarda(archer hariç) über ötesi defance saglar mutlu olursun. Heryerden ok atabilirsin ama dibine girerse penalty war diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bushidonun parry disinda hucuma da etkisi oldugu icin daha faydali, ikisini birden alip heali atabilirsin gerce chivalry varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bushido hem +hci ve minor bonus dmg veren lightning strike ability için hem de spell deflection(dmg verenler sadece energy bolt vs gibi) ozelıgı veren evasion ability için tercih edilebilir archerlar tarafından. Hı perfection var ki o da honor virtue kullanarak pvmde aktif bi ability uo.straticste yazıyor ayrıntısı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 SpellWeaving'liyi yaparsanız onunla da heal atabilirsiniz ki SpellWeaving'in ArcaneEmpowerment büyüsü ile 50 civarı heal yapabildiğinizi duydum ki iyi bir değer. Poison vurabilen tek bir yay var. Ancak güzel tarafı şu ki potion derdi yok, ne silaha sürüyorsunuz ne de çantanızda tutuyorsunuz. Bu şekilde karşıdakine ne tür zehirler vurabiliyorsunuz bulamadım ama vurduğunuz zehir sizin Dex'inize göre belirlendiğini öğrendim. Odhinn açıklama yaparsa bu şekilde hangi tür zehirlerin vurulabildiğiyle ilgili, sevinirim. Edit: Bu arada Poison vurduğunuzda karmanız gidiyormuş ve aynı zamanda Chivalry kullanımını olumsuz etkiliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kim bana mare ve ww almaya yardım edio :P peace yokta daha bondeda koyyim onları kasana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bende spare nm war werebilirim istersen =) Ama ww için peace yok üzgünüm heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 valla çok makbule geçer gerçekten eger kullanmıcaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 skara stable pls:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Çok teşekkür ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bushido'daki parry etkisi bowlarda işe yaramıo ondan bushidonun sadece %50 hit chance veren büyüsünü kullanırsın anca archer templatelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bushidola parrylemek için zaten parryde kasmak gerekiyor yanlış mı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evet parry olmadıgı zman işe yaramıyor:( %5 gibi bi şansın oluyor parrysiz diye biliyorum. Bushido ancak evasion ve lightning strike için archerde heh bi de pvmde perfection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 eet 0 parry 100 bushido ile %5 şans. 100 parry 100 bushido ile 2handed %28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kim soylemişti LRC ile chiv kasılır diye :D yok ole bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 odhinden mümkünse serpent arrow neye göre posion vuruyor.Onu bi açıklamasını istiorum aslında bende.poisoning skilli işe yariyor mu? random bi poison mu vuruo? nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 http://www.uoguide.com/Quiver_of_Fire bu itemin fiyatı tahminen nekadardır özellikler bu Quiver Of Fire Weight: 2 Stones Ammo: 0/500 Arrows Damage Modifier: 10% Requirement: Mondain's Legacy Physical Damage 50% Fire Damage 50% Contents: 0/1 Items, 0/50 Stones Weight Reduction: 30% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Çok değildir, yapması kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Chivalry lrc ile kasılıyor, tithing pointnizin yine de olması gerekiyor. Serpent Arrow Deadlye kadar vurabiliyor. Ben yeniden yazmıştım onu ama bir daha düzenleme yapacağım. Az önce OSI - Europa da bir deneme daha yaptım, arada biraz fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 15 tane fire ruby istiyo la neresi kolay günde bazen bitane bazen hiç çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar