Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Killer

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Bushido'nun parry bonusu var ve çift elli silah (her türlü ok) kullanırken karşınızdakinin size vurma şansını azaltmış oluyorsunuz.

Bushido büyülerine bakcak olursak genel olarak hızlı saldırmak ve defans üzerine kurulu. Hasar veren bir büyüsü yok. Saldırı bonusu olan büyüleri silahlardaki Special Ability'ler gibi düşünebilirsiniz. 5-10 mana harcayan ufak eklentiler gibi. Ama bir warrior'a parry ne kadar kasılabilirse, archer'a da bushido bonuslarıyla birlikte kasılabilir.

Bunlar dışında PvM'de honor ve perfection ile 1000'e kadar luck bonusu alabiliyorsunuz.

Bir archer template'ı daha sunayım;
Archery - 120
Tactics - 120
Bushido - 120
Resisting Spells - 120
Poisoning - 100
Chivalry - 70
Spellweaving - 50
(PS'leri bulana kadar kalan skillCap, Meditation ile doldurulabilir.)

Bu da fena bir template değil gibi geldi ama SpellWeaving büyüleri biraz fazla mana yiyor. 3 tane mana harcayan skill + special ability'ler biraz mana gerektirir. Bu da dex'inizi düşürmek demek. Biraz riskli bir template olabilir ama Archery ve Bushido ps'lerini bulduktan sonra önce bunu denemeyi, olmazsa öncekine dönmeyi düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

iki soru daha sorayım paryy ve bushido aynı etkiye sahipmi
yani bushidoyla parry varmış gibi parry yapabilirmiyiz
diğer sorumda şu
arch ların poi atan abilitysi vamı ?
edit: bitane daha sorucam
mesela mf geldi bize dalıyor bu adama damage vermek için yani bowu kullanmak için
bi mesafe gerekmiyormu
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane elf bowu serpent arrow atıyor ki (poison). Snraa parry tek işe yarar ama tek başına bushido cok bi etki etmez parry chance için ama ikisi bir olursa two handed weaponlarda(archer hariç) über ötesi defance saglar mutlu olursun. Heryerden ok atabilirsin ama dibine girerse penalty war diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bushido hem +hci ve minor bonus dmg veren lightning strike ability için hem de spell deflection(dmg verenler sadece energy bolt vs gibi) ozelıgı veren evasion ability için tercih edilebilir archerlar tarafından. Hı perfection var ki o da honor virtue kullanarak pvmde aktif bi ability uo.straticste yazıyor ayrıntısı eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

SpellWeaving'liyi yaparsanız onunla da heal atabilirsiniz ki SpellWeaving'in ArcaneEmpowerment büyüsü ile 50 civarı heal yapabildiğinizi duydum ki iyi bir değer.

Poison vurabilen tek bir yay var. Ancak güzel tarafı şu ki potion derdi yok, ne silaha sürüyorsunuz ne de çantanızda tutuyorsunuz. Bu şekilde karşıdakine ne tür zehirler vurabiliyorsunuz bulamadım ama vurduğunuz zehir sizin Dex'inize göre belirlendiğini öğrendim. Odhinn açıklama yaparsa bu şekilde hangi tür zehirlerin vurulabildiğiyle ilgili, sevinirim.

Edit: Bu arada Poison vurduğunuzda karmanız gidiyormuş ve aynı zamanda Chivalry kullanımını olumsuz etkiliyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.uoguide.com/Quiver_of_Fire

bu itemin fiyatı tahminen nekadardır

özellikler bu

Quiver Of Fire
Weight: 2 Stones
Ammo: 0/500 Arrows
Damage Modifier: 10%
Requirement: Mondain's Legacy
Physical Damage 50%
Fire Damage 50%
Contents: 0/1 Items, 0/50 Stones