DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bowcraft almadin mi olm archer adam bowcraft lj almaz mi ben alirim aldim sen de almaliydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bi de onu mu kasicam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yoksa tekrar bir ArchereX mi yaratmak istiosun kendine ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 onu sadece sen yaratabilirsin sdfasd. arrow satana yer yok lan, 3-5 tane satiyolar zaten onlarda saatlerce refreshlenmiyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 olm arrowu alırsın bi bowcraft skilli kesersin ağacını kesersin harpylerini tüylerini alırsın. yaparsın, biz böle bildik bu işi. vendordan ok mu alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 aquila said: bi de onu mu kasicam lan. yaslandik olm artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 o zaman harbiden bi ArchereX lazım sana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evet hakan balta diye karakter acip lumber/bowcraft yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 primetime da kaç kişi oynuo serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bilmem, primetime gormedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yaklaşık 60-90 arası oluyor akşama doğru. Aquila lumberjack kasarken kontrole dikkat etmeyi unutma. Odun toplarken seni bir gump kontrol edecek, 5 deneme hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 5 denemeden sonra jail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Aynen öyle, 1 günlük jail. EasyUO ile otomatiğe çok bağlıyorlar bu işi. Yün toplarken de bu uyarı gelecek, odun ve madende de gelecek. Odun AoS'da pek bir şey ifade etmiyordu ama Mondain's Legacy ile ekonominin kalbi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kasmaya gerek yokmus, 0 skill yetiyo ikisine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Vay anasını sphere zamanlarında bu lj ye makro bulamamıştık peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Biri gelsin biraz para versin be hacı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Stat nasıl kasıyorsunuz. 3. günüm stat kasarken ve halen daha tamamlanmadı. Skill capi 700 doldurdum. Elimdeki daggera armslore atıyorum devamlı 0 arms lore ile. Forumda yazan bu. Daha etkili bir yolu varmı bunun sıkıldım iyice stat kasmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bütün skillerini kilitle sadece camping i artışa al. herhangi bir silah yardımıyla ağacın birinden kindle al. sonra razordan ona tıklama makrosu yaparak spamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 eğer oyle yaparsa 1 haftada kasar ve bıkar çünkü skill sawda yapsanız stat gain 15 dakika en basit yöntem skill cap 700 olucak ve tüm skill ler kitli olucak arms lore açık olucak bitek ve 0 olucak bi silah uzerinde kasabilirsin ve macroya bırak bu yöntemi yapmak hızlı gelceği anlamına gelmez yine 15 dakikada bir gelicek fakat uraşmıcan macroya bırakıcan tek fark bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 15dk da bir gelmesinin neresi yavaş ki 6 saat uyurken biraksan 24 str gelse allahtan kork daha ne istersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 necmi said: eğer oyle yaparsa 1 haftada kasar ve bıkar çünkü skill sawda yapsanız stat gain 15 dakika en basit yöntem skill cap 700 olucak ve tüm skill ler kitli olucak arms lore açık olucak bitek ve 0 olucak bi silah uzerinde kasabilirsin ve macroya bırak bu yöntemi yapmak hızlı gelceği anlamına gelmez yine 15 dakikada bir gelicek fakat uraşmıcan macroya bırakıcan tek fark bu 2si de aynı şey üç aşşa beş yukarı. ayrıca diğerinde de uğraşmıyor makroya bırakıyor, çünkü kindle yanmıyor camping 0 olduğundan. 1 veya 2 günde istediğim şekilde ayarladım statlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ha pardon saw yapıcak anladım ben yani camping artarken diğerini düşürecek diğeri artarken campingi düşürecek gibi sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Başladınız mı çılgın paticiler şimdi =)Bi gece pati olarak bi champion-fishing veya dungeon raid yapalım ozman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 iyi olur epey bi variz, başka türlü ps filan geçmez zaten elime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 110 chivalry var hayrına verebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar