Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açtım bi tailor kasıyım dedimde ggs falan yazılmış nası iş anlamadım
3k cloth(+craft edileni kesiyorum) ile 50den52 anca yaptım fur boots ile diğer skilleri bilmiyorumda tailoring biraz kasışmı böyle bendemi bi sorun var :)
Mesaj tarihi:
zorluktan ziyade biraz işkence gibi olmuş daha başlar başlamaz hadi 90dan sonra zorlaşsın anlarım yada tam ggs olsun günlük gelen skill belli ve kesin olsun ikiside değil :)
Mesaj tarihi:
Ben de öyle biliyorum ama sanki daha fazla sık artıyor skill'ler. 2ph'de lj 100 yaptım örneğin, toplam 1 saat falan eder. Diğer türlü 0.1 gain alarak 2 saatte 100lj yapabileceğimi düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
kaç x ph olduğuna bağlı.
staff sayısı çokmu az bana mı öyle geliyor az olmasıda hem iyi hemde kötü öğlen page attım valla ne sorduğumu bile unuttum :)
Mesaj tarihi:
az olması epey bi iyi aslında benim gibi newbieler de olmasa...
ya yeni char açtimda durduk yere stamina bitiyor bir anda ve yürüyemiyorum ağırlık filan yok ona takıldı bi aklım üstüme giydiğim şeylere bakıyorum ama bişey farkedemedim, dexim şuan çok düşük 11 şuanda ama mantıksız geldi stamina benim değilmi sonuçta az bile olsa hakkını vererek kullanırım az diye öyle loop die kitlemez heralde ortada fol yumurta yok ken
Mesaj tarihi:
Yok ya, sebebini anlayamadığım bir şekilde benim de stam bitiyor 2 gündür saçma sapan yerlerde ve yürüyemiyorum. Ağırlıktan değil 50/300 civarı falandı o sırada, onun dışında birinin içinden geçiyorum farkında olmadan desem 30 stam var, birinin içinden geçmek için full olmalı ve geçince sadece 10 gidiyor. O şekilde stam'sız kalmam da çok zor. Anlayamadım sebebini.
Mesaj tarihi:
Ya dediğim gibi birinin içinden geçme olayı değil. Birinin içinden geçsen 2.'den geçemiyorsun zaten stam full olmadığı için ki benim dediğim olay Minoc üstündeki boş arazide ve Deceit'in çıkışındaki yolda başıma geldi.
Mesaj tarihi:
necmi said:

mesela brit bankın önünde 2-6 tane arası hırsız var

haha bunu sevdim hakkaten banka o kadar kalabalik ki kimbilir kaç tanede invis player vardır :)
Mesaj tarihi:
ederiz tabi çok zor tameleniyor geçen gün 3 kişi gittik reskille bağladı adamları
kesinlikle craft exp müzik aleti şart bide üstünde set olucak yoksa gg
  • Yeni Oluştur...