Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Stealth ile Ninjitsu vardı da kendim kullandım.

Taming ile Lore çok acil bir şekilde arıyorum ben de :(

100.3 oldu, artmıyor arkadaş :S Bug falan var dicem nerdeyse, ne yaptıysam 0.1 arttıramadım.
Mesaj tarihi:
millet güzelim serveri bırakıp yetersiz aos serverina gidiyo.anlamıyorum bu türk milletinin aklını. yeniliğie açık değil paso kolaya kaçma falan. peh
Mesaj tarihi:
Mosquito said:

eğer young olduğun için kastıysan hiç kasma abi dragon ww en koaly tamelenen şeylerden

olsun macera oldu, gerce youngken ne macerasi olucaksa. attim stablea pisiyo dragon, skill kasiyorum bende.
Mesaj tarihi:
hangi diğer bölümler?

girdikten sonra yolun sonunda batıdaki teleporterdan geçiyorsun. sonra yerde elektrik var, ona bir kaç kere koş, birinde başarılı olup diğer bölüme geçersin. sonra doğu tarafında bir geçiş var, hydra'lara geçiyor ama tavsiye etmem, girer girmez yanında sarı teleporter var ona girebilirsin. ondan sonra hemen dibinde bi daha teleporter var, ona girip sonrakine geçebilirsin. orada üstü kapalı kristal mağara gibi bir şey var, onun içindeki teleporterdan veya healer'ların olduğu yerdeki arcane circle'ın ortasından son levela gelebilirsin. boss'a geçmek için son leveldaki anahtar kutularını doldurman lazım.
  • Yeni Oluştur...