Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AO'nun oynanma durumu

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

Bide Ao için diyorlarki MMO lar içinde milletin oynamaktan konuşmaya pek vakit bulamadığı tek oyunmuş.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

kendi adima konusayim shadowlands ao nun allahin belasi bir expansionudur. shadowlandse farkli bir boyut diyebilirsin eger expansonu bilgisayarina yuklu ise old athen yada borealisteki whompalari kullanarak ulasilabilinir. bu whompalar seni ucan sehir jobe a cikaricak burdan da portallarin yardimiyla shadowlands e ulasicaksin. kesin olan bir sey varki cogu common item cok cok daha iyi shadowlands de, ve tabiki herseyden onemlisi 200 e ulasmis karakterlerin 220. level a ulasma sansi var.
kisacasi shadowlands kesfedicek yeni yerler, itemler monsterlar ve yeni levellar demek oluo. (aslina bakarsaniz oyunu pic etti ne kadar da guzel di eskiden rubi ka, shadowlands cikti mertlik bozuldu)
Sosyal ağlarda paylaş

Clan daysan Old Athen den bir Wompa ile Jobe şehrine geçiyorsun Jobe üç kattan oluşuyor Harbor, Market ve Plaza
bunlar farklı lvl restrictionları olan üç bölüm en düşüğü Harbor sonra Market en yükseğide Plaza Her katta Shadowlands e birer tane portal bulunuyor. Harbordan Nascene bölgesine (ki ilk bölge en düşük lvl için) Market ve Plazadanda Elysiumda bulunan Port 5 ve Port 7 isimli iki bölgeye portal var.

Her Shadowlands bölgesinin sonunda Ergo adlı bir şey var (şey diyorum çünkü tüm gezegene yayılmış bir bilgiayar ağının bi ucuymuş bunlar) gidip onunla konuşarak eğer lvlın yeterli ise bir sonraki bölgeye geçmene yarayan yüzük alıyorsun. Ayrıca her bölgedede save yapabileceğin tek nokta olan Gardenlar bulunuyor clanlar için Redeemed gardenları kullanıyoruz. Bunlara ulaşmak için Dövdüğün yaratıklardan çıkan insigniaları saklaman ve clan için beyaz renkli olan ve üzerinde insignia nın işaretinin olduğu statuelara sağ tıklaman gerekiyor. Daha baya uzar gider ama tecrübe ederek keşfet kendin tabiiki.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bişi sorucam
şimdi sl ye yeni başlayan biri gitse de bişi yapamıo anladıım kadarıyla? sl 200+ lvllar için olan bi yermi? minimum lvl nedir orda grplara girmek için? trial ı indiriorum şuanda merak ettim mainland de insan kalmadıysa nası oynıcam diye. bi de prime time da serverda kaç kişi oluor? cidden denildiği kadar oyuncu kaybettimi ao ?[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok öle bi lvl sınırı hatta sadece SL de oynarsan daha iyi bir ekipmana sahip olman muhtemel fakat henüz Team bulma olayı oturmamış durumda adonisten öncesi için o nedenle lvl yüksek olunca team bulunabiliyor.

Yeni yeni Elysiumda Hecklerlarda lvl 120 üstü oyuncular toplanmaya başladı daha.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SadButcher, 13 January 2004 03:02 tarihinde demiş ki:
Bide Ao için diyorlarki MMO lar içinde milletin oynamaktan konuşmaya pek vakit bulamadığı tek oyunmuş.

ya bırak allanı seversen ya bizi görmemişler oyunda :)[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bakiyorum,bakiyorum ama yok siz tedjübeli oyunculara sorum şu
bu oyunu ortalama kaç kişi oynuyor?
En yoğun saatleri hangi saatler?
En yoğun saatte ortalama kaç kişi oluyor ve nerde bu insanlar tam olarak?[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

hangi tarafta olduguna bakar, omni lerin nerde toplandigi hakkinda pek bisey bilmiyorum ama rome sanirim ana yer. neutraller borealiste clanlarsa tir ve athende team bulmak icin toplanirlar. Tir de South Gate in icerisinde ve disarisinda (sl olmadigi zamanlar tum yuksek levellar orda olurdu) 120+ charlar geri kalanlari ise Old athen hillde toplanirlar. oynanma saatlerinin maksimuma ulastigi saatler sanirim persembe cuma cumartesi saat 6 dan sabah 6 ya kadar, bu saatler arasinda toplanti yerlerinde ve buyuk sehirlerde lag olur genelde. Ao da farkettiysen tek basina yapilan misionlardan pek bir farki yok team missionlarin, tek fark normal 1 missiondan alicagin xp nin 3 4 katini alicak olman dolayisiyla sanirim herseyin ozu team olmaktan geciyor, tabi guildde cok onemli.

SL uzerinde 1 2 sey daha soylemek istiyorum, sl i farkli bir boyut olarak gorebilirsin level 1 karakterden 220 ye kadar herkez icin yer var sl de dolayisiyla yuksek levelli karakterler icin degil, ancak 200 e ulasmis karakterler sl le beraber Shadowlevel alma firsati buldular (ama ne level!!!) yani 220 ye ulasma imkani. simdi etrafda ozellikle sl konusunda bir cok saskin oyuncu goruyorum mesela 150. level engineer bir arkadasim sl exp almis ve sl e girdim bisey anlamadim ciktim dedi....ao zaten karisik bir oyundu, sl le beraber iyice karmancorman oldu yeni baslayanlar icin. ben oyuna ilk basladigimda kendimi secip oturup heal etmeye alisamamistim hemen simdi bide sl icin ayri nano health coiller var, ustelik bunlar HoT lu falan filan....kisacasi basta bu konuya nasil girdigimi tamamen unuttum ve zirvalamaya basladim artik :D :P
en iyisi ben bir iki yararli sayfa yaziyim

http://www.nepentheim.com/rkplayfields/index.html
www.auno.org

[Bu mesaj under_the_runes tarafından 26 January 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rome değildir umarim rome ise vay halimize çünkü olsun olsunda şehirde 15 20 kişi olsun o zamanlarda peki clan neutrallar falan kaç kişi oluyor bu yoğun saatlerinde merkezlerde.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

athen tika basa dolu oluyor genelde her leveldan insan gormek mumkun, auno orga gore clan ve omni oynayan insanlarin sayisi hemen hemen ayni ancak sanirim omniler cok fazla aktif degil su siralar. ama zaten ao eskisi gibi degil birzamanlar insandan adim atilmayan yerler bombos simdi. herkez swg yada baska birseyler deniyor...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben dolu olmasını istemiorum hem lag az olmalı hemde adoniste alan sınırlı olduu için türkiyede sabah saatlerinde team bulmak kolay oluo =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
AO'yu iki ay kadar oynadım. Fakat bir türlü ısınamadım. Oyun bana çok karışık geldi ve malesef help dökümanları oyundan karşısıktı. Her tarafına bir şeyler takıştırıyosun yok her birinin zilyon tane özelliği var. Üstelik karşıma çıkan herkes Lvl 150-200. İnsanın morali bozuluyor.

SWG aldim. Oh be dedim. Bir kere hangi mesleği seçerseniz seçin adam yerine koyuluyorsunuz. AO'da olduğu gibi aşmış adamlrın yanında ezik ezik dolaşmıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

swg daha çok yeni
onda da aynı durum olacak ilerde endişe etme :)

tabi şu andaki durum önemli haklısın
yeni çıkmış bir oyunda o anlamda daha iyi hissediyo insan kendini[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Evet haklısın oyuna yeni başlamış birisi ile bir senedir oynayan arasında zaten mutlaka bir fark olmalı. ama SW'de şöyle bir olay var. Koskoca bir commando bile yeri geliyor senin dans etmene muhtaç oluyor. yani sistem birbirine daha çok ihtiyaç duyacak şekilde hazırlanmı. AO'da bunu çok göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

AO dada aynı şey var merak etme grup ile oynarken anlarsın. SWG de dansöz lazım (gerçi buradada en son invulon vardıda neyse derin mesele) buradada Calmer, Healer, Dmg dealer, Trade skill yapan adamlar hep birbirinden ayrılmış durumda. Zaten oyuna başlar başlamaz adam eğer senin o haline muhtaç ise dengesizlik var demektir. Ama belli skiller professionlarda ayrılmıştır o malum her MMO da var.

Ama oyunda karakter customization delirmiş bir durumda onu söyleyebilirim Shotgun kullanan doktordan tut Trade skilleri olan Martial Artiste her bi seçenek mevcut (kendi tier armorlarımı kimseye ihtiyaç duymadan yapabiliyordum) birde onun yanında henüz hesaplamaları bilemediğin için sanırım bu şekilde düşünüyorsun implantler ile muhteşem şeyler yapabiliyorsun aklında olsun SWG de güzel ama yeni...[signature][hline]"Story of SadButcher"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...