Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ben Kapalı Alttan kombine bilet aldım. yerim: C blok sıra 13 koltuk 13. Ehe Kapalıda en sevdiğim şey kalk orası benim yerim demek inşallah bu şerefe bu sene nail olacam. Ehehe[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben aldım. Kapalı alt. Daha alan varsa birleşip paticik tribünü yapalım![signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 abi bende inşallah okula başlarsam bu sene alıcam kombine[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 alamıyorum kombine ve bu maçlara gidişimden beri ilkkez oluyor ühühü :( karaborsa yapıcam bu sene =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ne kadar kombine fiyatları ?[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar