Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ahah abi o lagla hiç mi kıllanmadın ben de oyuna bok atıyodum direk bu ne yiee cast sistemi bozuk bunun filan diye, meğer ben bozukmuşum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 lag olsa kıllanıcam da yok ki :) 1mb kablonet var yani çok da hızlı değil lag yok.hep etrafın boş olmasından kıllandım sonra anlaşıldı millet işteyken ben oyundayım ben uyurken onlar oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 kamon http://img297.imageshack.us/img297/4020/allods100517195526.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yahu oyun iyi güzel de, çok zorlaşıyor be bi süre sonra hani bir level altımdaki mobu evire çevire dövüyorum, ama kendi levelımdaki uğraştırıyor (13'üm), hele bi de bir üst level kesmek zorunda kalırsam (ki sıklıkla gerekiyor) elite mob gibi geliyor bugün iki kişi beraber kasmaya başladık arkadaşla, ona rağmen zordu, bayım bayım oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 oynadığım zamandan hatırlıyorum cb ve ob zamanından 16 lvl falan questlerden adam gibi silahlar gelecek ondan sonra daha iyi oluyor en azından warrior için bende öyleydi. bende mi oynasam ne yanınıza healer olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bende de US versiyon varmış... şimdi EU versiyon indirdim patchliyorum, bir deniyeyim. Betada oynamıştım fena değil gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 KillerLord said: oynadığım zamandan hatırlıyorum cb ve ob zamanından 16 lvl falan questlerden adam gibi silahlar gelecek ondan sonra daha iyi oluyor evet level 14'te yeni silahlar var, zaten level 10'da da yenisi vardı filan sürekli rep kasıp yenisini alıyoruz bakalım nereye kadar gidicek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 o 2. haritadan sonra gideceğin 3. mapde hızlı kesiyorsun ama iyide dmg alıyorsun :D 16. levelde ben paried weapon almıştım warrior a seriye bağlamıştım ama heal sürekli lazım oluyor. bende çekiyorum şimdi client i :) ben oyun item mall a çok dayatmalı olduğu için bırakmıştım € € satıyorlar itemleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 devamlı quest yapıyosun yani başka şekilde lvl atlanmıyor.ve moblardan item düşmüyor sadece elit veya boss lardan düşüyor.benim oynadığım serverda epic gear lı adamlar haritalardaki bosları temizliyorlar zaten 12 saatte bir spawn olduğundan bize pek düşmüyor :) eu serverını da deniyeyim bi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bitmek üzere benimkide yarın bende eu da oynıyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 2-3 klass denedim hepsindede mob kesmek saatler alıyor :D bunun bi oluru yok mudur, yani hızlı kesen klass var mı yoksa oyunun mekaniği mi böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 summoner oynama sen o zman dayanamazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 class farketmiyor mob hpleri cok yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Argoel said: 2-3 klass denedim hepsindede mob kesmek saatler alıyor :D bunun bi oluru yok mudur, yani hızlı kesen klass var mı yoksa oyunun mekaniği mi böyle ? özellikle 1-7 levelerde öyl. daha önce dediğim gibi dün yine oyunun forumlarına baktım millet item mall dayatmasından şikayetçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Aslında healer kasıyorum lvl 6 yım. Demekki azcık daha sabretsem ızdırap bitecek :D neyse sıkayım dişimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Innuendo said: class farketmiyor mob hpleri cok yuksek. bu yani level 40'a kadar sabrediceksin sabrediceksen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 açtım Conjuror charın adı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Fena değil oyun bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Evet fena değil güzel gidiyor ama mob hp lerine ayar çekseler güzel olur.Max lvl 40 olunca oyunun yavaş ilerlemesi normal ama bu yavaşlığı mob hp leri ile değilde daha az exp reward daha çok quest ile sağlasalar çok daha zevkli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 rest yapıp günlük beleş expleri almayı unutmayın level almanın en iyi ve hızlı yolu level 5 den sonra quest yaptıkça ve mob kestikçe artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 lvl 7 healer var gayet zevkli gibi ama Killer dediğin "rest yapıp günlük beleş expleri almayı unutmayın" olayı nasıl oluyor...Rested için wow gibi şehirde mi logout olmak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 her gün belli bi limite kadar fatigue alabiliyorsun limit level atladıkça artıyor fatigue de şöyle, diyelim ki quest yaptın 180 xp verdi, ayrıca 180 xp olarak fatigue ekliyor, bunu gidip innkeeper'da rest'e tıklayarak normal xp'ye çeviriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 exp barda koyu olan alan varya orası. seninki full koyudur eğer hiç almadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Evet lvl 7 de innkeeper la konuştum direk 9 a sıçradı :D güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 eu serverında oynayan arkadaşlardan tavsiye istiyorum ortam nasıl? şu eu daki oyuncu kitlesi bıktırdı arkadaş ya ne aptal adamlar toplanmış.ruslar ayrı bi olay zaten türklerden kaçarken ruslara yakalandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar