Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Net Tool

nameless

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
bugün bir adamdan mesaj geldi. bunun bazı özelliklerini geliştirmemi ve tüm win sürümleri için test etmemi istedi. ne kadar istersin diye sordu.

özellikler şunlar:

adam said:

Step 1 - Locate Network Connection Names

Step 2 - Have option to APPLY IP settings to ALL Network Connections

Step 3 - Be able to APPLY new IP settings to each individual connection

Step 4 - Add new DNS IP to primary and alternate IP address fields

The program would read from a TXT file that had in 2 DNS IP Addresses to pull from.

ben 10-20 dolarlık sembolik bir şey düşündüm. sonuçta yardım amaçlı kodluyorum bunları ama bir fiyat düşünülse normalde ne kadar olurdu?
Sosyal ağlarda paylaş

nameless said:

modem reset ve kolayca dns ayarları değiştirmek için bir uygulama yazdım. umarım işine yarayanlar çıkar. kaynak kodlarla istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

http://nettool.codeplex.com/

hacı .nette programı çalıştırınca programa yönetici yetkileri vermek için UAC sorusu çıkarmayı nasıl yapacaz biliyormusun?
Sosyal ağlarda paylaş

program zaten userın yetkileriyle calısır ki?
impersonate kullanabilirsin de desktop appliaction da pek saglıklı birsey deil aslında.
bi de yetkili kullanıcının user ve passwordunu zaten bilmen lazım bunu yapabilmen icin.

ama sunu yapabilirsin programına kısıtlı yetkiler verip userdan yetki isteyebilirsin? (yetkisini oldugunu varsayarak)

ama istedigin bu mudur bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

abi open source un ticari modellerinden biri olmus neden oyle is yapiyosun ki?

canin istiyosa ok da, normalde saatine bi fiyat bicersin onu istersin, ya da daha buyuk proje ise genelde hepsine bi fiyat bicilir (saat bakimdan daha ucuza gelir yani saat sayisi fazlalastikca) (onunda farkli fiyatlandirma turleri var kendi icinde)

ama bu tarz biside saatinin bi fiyati olmali ona gore bicmelisin. genelde de isten ise degisir aslinda, her ise ayni bicmem ben mesela, cok teknikse daha yuksek, daha az teknik islerde (yani daha cok herkesin yapabilecegi islerde) daha az bicerim saatine genelde.. bazi kisilerinde fixed saat ucreti oluyo.

ben teknik ayrintisini bilmiyorum yaptigin isin ama min 30 dolardan acmalisin yani saatini bana oyle geliyo, sanirim 3-5 saatlikte is var orada 150 dolar falan eder heralde..
Sosyal ağlarda paylaş

@nedanko: aslında ben hiç para kazanma amaçlı düşünmedim bunu kodlarken tamamen yardım amaçlıydı. asenkron socket kullanarak telnet üzerinden modeme nasıl erişilir ve adapter özellikleri nasıl erişilir diye yaptım.

adam ısrarla bunu geliştir ve bana fiyat söyle diyor. ben de ilk 10-20 dolar sembolik bir şey ödersin dedim ama yine ısrar etti. senin dediğin gibi konuşucam o zaman hehe

herkese cevapları için teşekkür ederim. ek özellik isteyen var mı buna? hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...