SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Onca zamandır part-time iş aradım bulamadım bulduklarımda geri dönmediler amma ve lakin azimle çalıştım ve netice aldım. Mutluyum. Gayette şansa buldum yani. Arkadaşla MetroPort alışveriş merkezinde yeni açılan Bimeks'e doğru yol alırken De Facto mağazasını gördüm ki daha önce hiç duymadım bu markayı. Dedim gel bide şuraya başvurayım. Girdim sordum iş başvurusu yapabiliyor muyuz diye eleman resmen mutlu oldu koştu sorumlu birisini aradı falan. Başka biri geldi form verdi doldurdum. Müdürleri yemekteymiş formu ileteceğini ama yüzyüze görüşmemin daha iyi olacağını söyledi. İyi tamam dedim çıkışta tekrar uğradım yine yoktu müdür tam sinemaya doğru yol alırken aradı kendileri gittim yanına işi kaptım. Hazır giyim işi zaten baba mesleği kendi mağazamız var hazır giyim üzerine anlattım böyle böyle çekirdekten yetişmeyim onlarda zaten acil part-time eleman arıyorlarmış cuk oturdu. İşin özü bu. Darısı tüm iş arayanlarınızın başına. Evet mutluyum hakikaten. Zor olacak hem okul hem iş ama olsun elim ekmek tutuyor olacak mutluyum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 gözün aydın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Sevindim memo hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tutnickiyançek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Hayırlı ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 part-time ne kadar ücret veriolar sorması ayıp?Zara bu konuda imba sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hayırlı olsun baps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Chewy said: part-time ne kadar ücret veriolar sorması ayıp?Zara bu konuda imba sanırım. thy 800. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 saat üzerinden hesaplanmıyor mu part-time ücretler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hayırlı olsun ya çokzel. bende hafsasonu için mi ayarlasam napsam kendime bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ayıptır söylemesi 900 vericekler eğer yanlış anlamadıysam. Çünkü fazla geldi bana yani ben zaman öldüreyim üretkenlik olsun bide 500-600 bişi alırım diye bakıyordum. 900 ün 750 si bankaya yatıyor 150 si yemek kartına. Ama o 150 her türlü yaradı çünkü okulla iş yeri arası 1 dakika. Bu arada iyi dilekler için herkese teşekkür :) edit: evet maaşı söylediğimde aldığım tepkiler neticesinde bende şüpheye düştüm yanlış mı anladım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 gzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ilk maaşınla tüm patiyi dürümcüye götürceğin duyumları aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 kankut kriz var kriz olmasa biliyosun asdf (:P) canınız saolsun ya ayıpsın şöyle bi barda toplanırız çıkışta ısmarlarım dürümünüzü ayranınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben de iş buldum 500 verirlerse göbek atarım heralde.askere gidicem kimse iş vrmiyor la aç mı kalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 900 e part-time iyiymiş. Bu arada, 750 maaş, 150 de yemek parası denir, 900 maaş ama 150 sini yemek kartına yatırıyorlar değil, çömez seni. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 fena çömezim ya müdüre hanım sordu senin sormak istediğin bişi varsa buyur sor diye ulan dedim saf saf yok deme bişiler sor sığır gibi kalkıp gitme yalandan sordum 1-2 bişi kalkıp gittim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hayırlı olsun. çalışma saatleri nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 vay be, tebrik ederim valla(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Açıkçası kıskandığım için kutlamak istemiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 part-time 750 çok iyi yalnız. başka ihtiyaç var mı ?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 harbiden iyimiş la günde kaç saat çalışmış oluyosun? sabah okul öğleden akşama bilmem kaça kadar mı işe gitmiş oluyosun? demek bu mağazalar iyi kazanıyor yahu :P saatte kaç liralık satış yaptığını falan hesaplar mısın ileride çok merak ettim iktisatcı olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar