spompas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ikisinden birine yarına karar vermem gerekiyor siz olsanız neyi tercih ederdiniz, artıları eksileri nedir, yardımcı olrusanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 niye alınmaz yazsanız bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 su onerilerde fiesta yönetir ama fiyatları kafa kafaya mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 spompas said: niye alınmaz yazsanız barihyundai çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Aynı markanın farklı segmentlerini kıyaslamakta saçma olmuş. i30 i20 den daha büyük, daha donanımlı, daha iyi ve doğal olarak daha pahalı bi araba. i30 alabiliyoken i20 niye düşünülüyo ki? ayrıca bende hyundai almazdım gider yeni polo ya da fiesta falan alırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 38 bin lira param war, aralarında en iyi donanıma sahip olan dizel tek araba i30 i20 de var tabi 3 milyar fark ıwar arasında ama kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Letsgetthesunshine said: su onerilerde fiesta yönetir ama fiyatları kafa kafaya mı bilmiyorum 37 fiesta 38 i30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Gözün kapalı git fiesta al o zaman yeni kasaları zaten unisex tarzında olmus ben beğeniyorum , eski kasa sert hatlardan çok uzaktı. Bir de i30 fiestaya gore cok oturmuş bir araba değil bildiğim kadarıyla ha bir de yol tutuş ve güvenlik çok farkediyor ve evet kore malı çok da güvenilir değil çoğu insanın gözünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 git dzel polo al daha iyi hyundai alıcana bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 alman fransız amerikan japon özentileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 git anadol al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Selam, Eğer garanti süresi bitiminde çok km yapmadan ben bu aracı satarım diyorsan Hyundai düşünebilirsin. Ama daha bireysel ve uzun kullanım yapacağım diyorsan, düşük km'Li 2.el bir araç seni daha çok memnun edecektir. Polo, Corsa, Fabia, Fiesta tarzı seçeneklerin mevcut. Fiyat/donanım ve fiyat/vaad oranlarında Corsa ile Fabia daha uygun düşebilirler sana. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Oha! Fiesta'ya 37 verene başka bişey denilmez. i30'a 38 verene de anca Oha! denir. Gidin C segmenti bi alman arabası alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Vodan said: Oha! Fiesta'ya 37 verene başka bişey denilmez. i30'a 38 verene de anca Oha! denir. Gidin C segmenti bi alman arabası alın. +1 noluyo olm 37-38 bu paraya 2006-2007 A3 alınır ne yaptınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 38 milyara hyundai alan adamın cemaatla bağlantısı olduğundan şüphe edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dizel olm onlar 38 dizel full araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 babama 2. el alalım dediğimde sorun cıkarır onlarlada ugrasmam dedi kendi cebinden verirsin dedi beni ikna etti, dahada baskı yapıncada arabasızda kalabilirsin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 alman arabalarında gözün yoksa git lancia delta al, kasım ayında kampanyası falan var zaten, dolusunu alırsın ayrıca. ledlerine kadar taktırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 astra 1.3 cdti da alabilirsin sanırsam, hem otomatik hem dizel araba alıyorsan hatta opel'e yönel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kasa deişti mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 i30 aldım gitti hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 eh kazasız belasız diyelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Hiç değilse i30 alman iyi olmuş, i20'ye kıyasla. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanman dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Alla alla hyundai iidir yaw kolay kolay bozulmaz, işçiliği fena değildir fiyatına göre.Nesini beğenmiyonuz ki bu kadar.Ama ford fiestanın görünüşü başka tabi Almanların sıfır ve dizelini alamazsınız o fiyatlara bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Selam, 2005-2006 Skoda Octavia 1.9TDI Elegance 30-32bin TL'e alınabiliyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar