Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hyundai i30 vs i20

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynı markanın farklı segmentlerini kıyaslamakta saçma olmuş. i30 i20 den daha büyük, daha donanımlı, daha iyi ve doğal olarak daha pahalı bi araba. i30 alabiliyoken i20 niye düşünülüyo ki?

ayrıca bende hyundai almazdım gider yeni polo ya da fiesta falan alırdım...
Mesaj tarihi:
Gözün kapalı git fiesta al o zaman yeni kasaları zaten unisex tarzında olmus ben beğeniyorum , eski kasa sert hatlardan çok uzaktı. Bir de i30 fiestaya gore cok oturmuş bir araba değil bildiğim kadarıyla ha bir de yol tutuş ve güvenlik çok farkediyor ve evet kore malı çok da güvenilir değil çoğu insanın gözünde
Mesaj tarihi:
Selam,

Eğer garanti süresi bitiminde çok km yapmadan ben bu aracı satarım diyorsan Hyundai düşünebilirsin. Ama daha bireysel ve uzun kullanım yapacağım diyorsan, düşük km'Li 2.el bir araç seni daha çok memnun edecektir. Polo, Corsa, Fabia, Fiesta tarzı seçeneklerin mevcut. Fiyat/donanım ve fiyat/vaad oranlarında Corsa ile Fabia daha uygun düşebilirler sana.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
babama 2. el alalım dediğimde sorun cıkarır onlarlada ugrasmam dedi kendi cebinden verirsin dedi beni ikna etti,
dahada baskı yapıncada arabasızda kalabilirsin diyor.
Mesaj tarihi:
alman arabalarında gözün yoksa git lancia delta al, kasım ayında kampanyası falan var zaten, dolusunu alırsın ayrıca. ledlerine kadar taktırırsın.
Mesaj tarihi:
Alla alla hyundai iidir yaw kolay kolay bozulmaz, işçiliği fena değildir fiyatına göre.Nesini beğenmiyonuz ki bu kadar.Ama ford fiestanın görünüşü başka tabi

Almanların sıfır ve dizelini alamazsınız o fiyatlara bu arada
  • Yeni Oluştur...