di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Selamlar, Uzun suredir aklimda olan blog'u bir sure once yine aklimda olan alan adina kurdum ve estikce ufak tefek birseyler yaziyorum. Gelin gorunki o esmeler pek sik olmuyor. O sebeple icerik olusturma konusunda desteginizi rica ediyorum. Oturup icerik yazin demiyorum yanlis anlasilmasin. Sadece fikir verin ya da merak ettiklerinizi sorun bana, ben de kisa kisa yazilar yazayim bu konularda. Blog daha cok linux ve web development olmak uzere bilisim konulari uzerine pek tabi. http://ufaknotlar.com Yuuh! Adresi yazmayi unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Google wave invitation dagit gunde 10.000 hit yaparim serrefsizim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Eheh guzel diyosun da hem davetiyem yok hem de bilgi acisindan bir degeri yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 neden web development? hayata bir daha gelsen, yine web development der misin? web development 101 (maddeler çok tutuyor blog camiasında) linux hakkında 3 şey linux hakkında 10 şey linux hakkında 100 şey linux vs. windows linux vs. macos neden linux? hayata bir daha gelsen, yine linux der misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Aradigimda elimin altinda durmasini istedigim herseyin oldugu bir blog olmasini istedigim icin bu konular ustune Cilgin. Ayrica "troll'emesene lan!" demek istiyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Adresi yazmamisim. Yuh. eheh yazdmi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 benim blog'u paylaş di ya :/ vim komularını yazsan türkçe kaynak olur mesela ya da nasıl makefile yapılır. ne biliyim ajax'ı görmemiş gibi her yere kullanmalı mıyız? nerelerde işe yarar falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ziyaretcim bile yok ki paylassam ne olacak =) Yine de ilet ama adresi sen bana. Vim kullanimini yazayim pek tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 senin blog tutacak onun için diyorum benim blog'u paylaş diye asdfdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar