-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Biliyorum, hatalar ve yanlışlar var. Ama ödevin teslim edilmesine 2 gün kala midtermler yüzünden ancak vakit bulabildiğim bir proje oldu bu, 4 saatte çekimini yapıp, 2 saatte de editing kısmını yapmak zorunda kaldım. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. http://www.youtube.com/watch?v=v9R4ssr5EOk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 müzik ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 god is an astronaut - fire flies and empty skies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 tebrikler, video production alanların %90 ı gibi sen de yol çekmişsin. ben de yol çekmiştim. yalnız olmamış bence pek, çünkü kamera sabit olduğu için bir süre sonra sıkıyor. bir dahaki sefere şöyle bir şeyi tavsiye ederim, kamera sabit, ama kameranın durduğu yer sabit olmadığı için kuralları bozmamış oluyorsun. http://www.youtube.com/watch?v=GWRph2ARrCY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abi gözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hepsine aynı anda mı kitlenmeye çalıştın? ha tabi, split screen en mantıklı çözüm olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 oha iyi fikirmiş cem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 şöyle biraz ona biraz ona bakıyım dedim de gitti gözlerim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 araba akiyor iste, ne yorumu yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben pro yorum yapcak biri degilim bilmem etmem ama hos olmus muzik secimin de guzel. kafam bi dunya oldu izlerken sdf. ozellikle 2.sini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 burtonesk said: oha iyi fikirmiş cem. fikir iyi mi bilmem ama üff.. gözler feci oluyor gerçekten.. bi de ben anlama hiç ama şu tilt-shift denilen zamazingo ile time lapse alışveriş merkezi çekimi çok bi simsvari olabilirdi. acaba ne dedim ben şimdi? müzik seçimi 1.sinde süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Chiptech said: tebrikler, video production alanların %90 ı gibi sen de yol çekmişsin. ben de yol çekmiştim. yalnız olmamış bence pek, çünkü kamera sabit olduğu için bir süre sonra sıkıyor. bir dahaki sefere şöyle bir şeyi tavsiye ederim, kamera sabit, ama kameranın durduğu yer sabit olmadığı için kuralları bozmamış oluyorsun. http://www.youtube.com/watch?v=GWRph2ARrCY Anladım. Zaten 3 çekimden 2 tanesi 10 cm'lik tripod ile çektim, fotoğraf makinaları için olan. Tripod ilkini çekerken kırıldı, uyduruk mal. Kamera da daha önce kullanmadığım bir kameraydı falan filan. Dediğim gibi 4 saate sığdırınca bu kadar oldu. Halbuki verilen 2 haftada ders mers olmayaydı çok daha grafiksel şeyler çekmeyi planlıyordum. Ama demek istediğini anladım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bi dahaki sefere cekersin, ödev bitti diye time lapse yapma şansın bitti değil. ilk shotta kadraja alttan bişi girmiş mesela, olmasın boyle şeyler. 3 shot var, ikisinin rengi birbirinin aynı diğerinin farklı. ya kır belini whitebalance'ın 3'ünüde birbirinden farklı yap yada renkler birbirinin tutsun, geometrik nanelerle oynaş. bide sıkıcı olmuş tabi, diagonal alsaydın kadrajı, daha aksiyonlar depth of fieldler secseydin biraz daha keyifli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar