RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Arkadaşlar Radar'ın arkasındaki yerlerde çok büyük bir yangın var.100 hektarlık alan yandı.2 tane köy kül oldu.Allahım ciğerlerimizi kaybediyoruz.SEbepte anız yakımı.Lütfen köylüleri eğitelim.Allah kahretsin cahil insanları![signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Duydum da anızın ne olduğu konusunda en ufak bilgim yok.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sanırım anız böle hasattan sonra kalan çöp falan gibi şeyler. onları yakarken sanırım yangın cıkmıs sanırsam[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ...[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler [Bu mesaj kermit_frog tarafından 08 Temmuz 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yazık . tek söyleyebilceğim bu . cahil insanların ormanları yakması ... . insanların acilen eğitilmesi lazım ![signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Anız, kuru ve yabani otların yakımı falan değildir. Anız, buğday veya herhangi bir tahıl hasatı olduktan sonra, bildiğiniz gibi buğdayın sadece belli bir bölümü kesilir ve kökün üzerindeki yaklaşık 15 cm lik bölüm yerde kalır. Anız onların yakımıdır. Anız yakımı kontrol altında yapıldığı sürece zararsızdır, yanında ormanlık alan olan yerde zaten anız yakılmaz, cahilliktir, öküzlüktür. Temmuz'a anız falan kalmaz genelde, buğday anızı olsa çoktan yapılmıştı, ay çiçeği içinde çok erkendir. Demek ki kim yapıyorsa tarımdan anlamayan biriymiş.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 anız yakım tembellikten başka bişey degildir yakılmayıp üzerine sürülse tarla daha verimli olucaktır o yakılınca bakteri falan bişey kalmaz toprakta hiç bi işe yaramaz tarla temizligi icin yaptıkları bi olaydır ve bu sıralarda canakkalede deli gibi rüzgar var ve ordaki insanlar hep bunu yapar geli boluyu kaç kere alev alev gördüm lanet olsun ne diyim[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ailem 500 seneyi aşkın süredir tarımla uğraşıyor. Daha bir sorunla karşılaşmadık.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bu koylerin isimleri hakkında bilginiz var mı? babaannem orada da :([signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu makattan anlamayalım Nukem.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Nukem, laf sokmak için post attığın belli oluyor buradan. Saçma sapan post atmana gerek yok. Aile bir tek annaanneden mi oluşuyor? Ha, bunu kafan almıyorsa, anlarım. Ama biliyorum bunu kafan alır senin. E be evladım o zaman ne diye böyle saçma sapan postlar atıyorsun? Sinirlerini germe insanların.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bu bir hakarettir. burada ciddi bir şeyden bahsediyorum ve bu endişemde bir de sen başlama.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ya Nukem geyik kaldıracak ruh halinde değilim hiç. O yüzden kusra bakma. Arkadaşta yukarıda üzerine alınmış zaten.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Hayırsız Nukem insan gelirde aramaz mı?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Egean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Rüzgar kesildiğinde anca söndürler yoksa o iş yaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 allah cahilleri kahretmesin,allah o cahillik ortamını yaratanları,cahil bırakanları kahretsin bence.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Orman arazileri satışı çıkarılırsa olacağı bu elbet.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Egean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Gerçi şu anda Çanakkale merkezde hızını kesti biraz ama yangının olduğu yer tepelik. Çok eser oraları phee :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Anız yakılır çünkü çiftçinin yapabileceği başka birşey yok. anız tarlaya tohumun düz ekilmesini engelliyor ve düzensiz ekilen tohumlar sonucu %50 lere varan zarar ediliyor çiftçide anızını yakıyor. anızı tohuma zarar vermeyecek hale getiren bir makina var ama hem op makina çok pahalı hem mazot çok pahalı... yani çiftçiyede hak vermek lazım.. ama bu çiftçilere hak vermemek lazım kim bilir nasıl yaktıysa ormanın dibinde böyle yakılırmı yaw harbi öküzmüş oda.... ulan insan bir önlem alır %100 lük bir önlem almadan yapılırmı o iş laaaayyynnnn hayvan herif.... yakmış salak güzelim ormanı öküüüüüzzzzzz[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hala devam ediyormu yangın...?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Egean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kontrol altına aldılar... Gelibolu yangınından sonra en fazla orman bu yangında kül olup gitti :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar