Eternal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Arkadaslar genelde nerde oynuyor bizim ülke insanı ? atlantic mi ?[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 atlantic ve europa ama aktif oynayan fazla kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 eu[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben 56 k yım eurapadan 277 pıng alıyorum sızde oynaya bılırmım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 action yapmazsan oynarsin craft ol[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ama ben action yapmak ıstıom aksam ları damı yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 277 ping pvm için fazlasıyla yeterli sadece pvp yapamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Atlantic'te hala daha devam gözüküyorum, şu dönemde aldığım bağlantı hızı iyi olmadığında aktif değilim sadece haftasonları oyuna girip biraz moonglow da dolanıp eskiden tanıdklarımla sohbet edip çıkıyorum. Geçen haftalarda bir aksiyon olsun diye "tehlike" konu başlığı açıp buluşma organize etmeye çalıştım, eski dost Jean-Paul'dan başka kimse gelmedi, bir sonrakisini ise ben kaçırdım. Aslında Origin'in kapanışı için bir araya gelip de nostalji yapabiliriz. Konu ile alakası olmayacak ama, bunca zaman sonra öğrendiğim sadece bir oyunda kalmak lazım, birden fazla dala konmak istendiğinde adam gibi tutunulamıyor o dallarda, şu sıralar Epik dünyayı OSI'de galaktik dünyayı da SOE'de takipdeyim, SOE ağırlıklı. Ölümsüz kalın[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben ım sadece europada opynama şansım var bu ping ve baglantı da ve bu ulkede bulndum surece sanırım :Ç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 512k yim ben 140 ping goruyorum geceleri 100 oluyo[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ne kadar şansız bı ulkede dogmusum :) 50 60 km otemdekı ınsan lar 512k ıle baglıykenben burda :) 56k ya ayda 200 mılyon para vererk ıstedım bvaglatıya ulaşamıyorum ulke : Kuzey kıbrıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Pvp imkansız pingler git gide yükselio[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 europadan 95 ping alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 adsl ile eu 160 ping falan kabloyla 90 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 peki adslin atlantic pingleri nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 250 falan bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 zaten dial pingleri 250-300 falan değilmi? Neyse konuyu iyice saptırmayalım :) crafter olmak istersen atlantice bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar