reddiye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 server adı da reddiye, gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yani server derken, oyun adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roncatto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hosgeldin oyuna girince zeyna pm at item ve lvl icin yardim ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yok mu gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 msn listesi oluşturursak birbirimize haber veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 biri girebilir mi item aktarıcam assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackLucas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 D2.loader bul netten tek başına item aktarmakla ugrasilmaz d2.loader prog ile aynı anda istedigin kadar hesap açabilirsin.nerden bulurum diyorsan bana değil google sor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bu akşam geliyorum ben de saat 9-10'dan sonra. Birileri olursa yapılır bir şeyler. Ayrıca level 40 ve nm'de ancients, baal questlerini yapmamış olan varsa talibim. Kendi karakterlerimi hellforge için rushlarken mallık yaptım da. Tekrar level 40 yapmaya da üşeniyorum. Yine de level 40 olmamış olanlar varsa da level için yardımcı olabilirim. Karşılık olarak rush ve item veririm. Item olarak çok zengin değilim de, idare edecek şeyler çıkabilir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar